PO DORA VETPostuar mė parė nga MI CORAZON
CUPKA E A.DRENOVES (DITKES QE I BINTE FYELLIT NE ORKESTREN E QYTETETIT TE KV ,UPSSSS FLAUTIT MO SE THASH FYELLIT UNE
![]()
PO DORA VETPostuar mė parė nga MI CORAZON
CUPKA E A.DRENOVES (DITKES QE I BINTE FYELLIT NE ORKESTREN E QYTETETIT TE KV ,UPSSSS FLAUTIT MO SE THASH FYELLIT UNE
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
tmartohet thot ky po prit te rrite pra se spo e ndjek naj njeri na mbrapa:PPostuar mė parė nga Ermelita
Mua me pelqen shume si kendon pasi edhe pse 16 vjece ka arritu nja fam shume te madhe qe disa nga kengetaret e tashem e kane fituar me shume pune e me shume veshtiresi.
Kenget i ka shume te bukrua melodit po ashtu...sidomos kete qe ka nxjerr tani tek top fest 4 e ka shume te bukur
Urime pra skam ca me i thene me sa per bukurin no comment
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
greta eshte kengetare mire , per moshen qe ka ka ecur shume mire. bashkepunimi me genti lakon duket se ka qene nje pjese e suksesit te saj.
kam lexuar se nje kenge e re eshte futur ne nje radio amerikane qe s ja mbaj mend emrin tani...............
Me duket qe kenga me e bukur qe ka asht me Labin shum bukur kan kendu te dy ketu, por kenga me e bukur mbetet ajo qe e bani te njoftur dhe qendrimi i saj ishte fantastik vertet nji qike me te pjekur 25 vj Bravoooo
Gjithashtu nuk me ka pelqyer dueti i saj me kengetarin kosovar Labinot Tahiri-labi.
Ku dreqin gjeti pikerisht Labin per bashkepunim q enjihet si nje prej kultivueseve me t emedhenj te turbofolkut??
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Vertet Njera Nder Kengetaret Me Te Talentuara Te Ketij Shekulli Eshte E Bukur e Mencur Ka Zerin E Bukur Gjith Te Mirat Qe I Nevoiten Nje Kengetare Perfekte...........
Postuar mė parė nga Ermelita
Ku e vogel kjo,pa shife njiher mire ketu.
Pastaj kot si thonje nje fjale "Dashuria nuk njeh mosh"
Tjeta !!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 03-05-2007 mė 18:36
Feel the pump √
Shum ka permbajtje profesionale dhe serioze e respeton publikun duke dhen mesazhin sa me mirź ...mu me pelqen shum ....dhe ka za te bukur fantazi ...ather thash me Labin jan koordinu bukur ...
edhe mua me pelqen shume Greta.
Megjithese nuk vishet dhe sillet si e moshes vet eshte shume e talentuar dhe zerin e ka shume te veēante.
Shume komplimente vajza i ka te gjitha, eshte e kompletuar!!!
Vazhdo Greta , bravo................................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 03-05-2007 mė 18:37
CYA AROUND
nana yte asht e bukur ska fjale qdo nanė ka bukuri supernatyrale, po nde te kendon nana tyte keshtu ....po e dekoroi nena me dy vlera ..
kur ndegjon ket i thu vetes : Jam kraner qe jam shqiptar !
Bravo Greta ..
http://www.youtube.com/watch?v=pheL8...elated&search=
Postuar mė parė nga MI CORAZON
Dora vete Corazonke tv antena..LOL dhe i jati nuk eshte nga Librazhdi mi..kane jetu ne Shkoder....ja njof dhe ca nga far e fisi i tij.![]()
Born to make u happy.
Krijoni Kontakt