flori ne do nje keshille mos kerko shqiptare ne misouri vetem largoju nga misouri edhe utah noshta asht ma mire se misouri pra as mos e merr mundimin me shku ne st louis se vetem katunar ke
flori ne do nje keshille mos kerko shqiptare ne misouri vetem largoju nga misouri edhe utah noshta asht ma mire se misouri pra as mos e merr mundimin me shku ne st louis se vetem katunar ke
kurre mos thuaj kurre
Hahahahaaaa........
Sa fryke qe keni more ka ne katunaret mer jahu! Ne te shkretet jena te urte si dele te perenise! Ca u kena bo mer daj? Qysh kur kam qen i vogel katunar me thirrshin te gjithe edhe tashi qu u rrita katunar me therrasin. Pranaj ika ka Shqiperia se edhe i cike edhe u bona katunari Nr. 1 i venit, po jo!![]()
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
car te te them un ty o flori shko ne st louis at'here se do te te pelqeje ke shqiptare sa te duash thashetheme sa te duash katunar po sa te duash the right place 4 u body
kurre mos thuaj kurre
ka te drejte rili thashethemexhin me te medhenj se ne st louis biografine dhe inventarin e shtepise te bej une nuk kam pare njerez me te ulet e me katundare se atje o zot te ikesh naten jo diten ishalla puqesh ti flory ca te them good luck ishalla
Hey rili se bej shaka plako. Une nuk kam ndermend te leviz se jam sistemuar ketu edhe nuk mund te gjej nje vend me te mire per te jetuar. Une thjesht desha te di ne qofte se ka Shqiptare per te pire nje kafe edhe per te biseduar. Per tu cmallur pak me nje fjalePostuar më parë nga rili
Une te falenderoj gjithsesi, po ashtu falenderoj edhe witch_but_sweet![]()
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Witch but sweet shume me hurrejtje flet per st louizin ti motre. Ma do mendja i ke dhene material njerezve per to folur ti, Pjesen me te madhe nuk flasin kote bota. ?
Babe Duda
Sa per dijeni nuk i kam thene dhe nuk i jap njerezve material se e pare nuk jam aty dhe nuk jam e nje rangut me ta se ul veten une te merrem me plehra qe as makinat e plehrave nuk i marrin po me duket edhe ti do jesh ne ate rang .Ate se them vetem une po e di gjithe St Louis se si jane njerezit aty si duket e ke edhe ti mizen ne kesule se Rili ne St Louis eshte po the nje te vertete . Megjithate nuk eshte nevoja te flas une se nje fshat qe duket nuk do kallauz thote populli ......
Kalofshit mire te gjithe e sa me pak thashetheme.
Per sa i perket St Louis une e di shume mire se cfare vendi eshte sepse kam shume shoke nga aty edhe te vetmit njerez qe e pelqejne St Louis jane zezaket qe nuk u ndahet shpirti nga geto. Nuk di se cfar te them per komunitetin Shqiptar aty
Po jo more flory se nuk ka vetem zezak aty ka boshnjak ka shqiptar biles kete rradhe si asnjehere tjeter do bejne festen e flamurit shume te madhe me sa kam degjuar Eli Fara eshte e ftuar se me pare e benim me dj po nejse shko se ka plot shqiptar aty ta them une . Kalofshit mire e nje jave te mbare te gjitheve.
Krijoni Kontakt