Une jam Flori nga Tirana edhe jetoj ne Colombia Missouri, mirpo deri tani kam takuar vetem nje Shqiptar nga Kerçova qe ka nje restorant diku ne nje qyteze ketu. A dini per Shqiptare te tjere ne Missouri?????????????
Une jam Flori nga Tirana edhe jetoj ne Colombia Missouri, mirpo deri tani kam takuar vetem nje Shqiptar nga Kerçova qe ka nje restorant diku ne nje qyteze ketu. A dini per Shqiptare te tjere ne Missouri?????????????
Une s'jam, per fat te keq dhe nuk njoh askend
Kerko mes Google ,dicka do gjesh.Psh. ai restoranti quhet Felini ?
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
E kam provuar ne te gjitha menyrat po sa me shume kerkoj per Shqiptare aq me shume me duket vetja si Kristofer Kolombi
Mer Albanian Yellowpages kan shqiptar dhe ne Hawaii lmfaoo
dil njehere ne st louis plako ne south city ka sa te duash ajde pi ndonje kafe ktej.
shendet
Ku mer jahu se na lujte mendsh? Une tani jam me pune ne Joplin edhe kam takuar nja dy çuna qe rrine ne Springfield.
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Tungjatjeta i nderuar Flori,Postuar më parë nga flory80
Ka me shume nga Kercova atje ...nuk di qytetet por ka plot sa te duash...dhe sigurisht per nje vit qe ke kerkuar ke gjetur me shume deri tash....dhe shumica nuk jane antare te forumit.....ose nuk shkruajn ne forum...dhe ka nga trevat tjera shqiptare gjithashtu....vazhdo kerkimin Flori(K.Kolombo..shqiptar.....lol....)
Eshte nje kerkim fisnik dhe per tu admiruar...keshtu une mendoj.sepse ka edhe te tille qe ikin nga vetvetja...
Me nderime per shqiptaret ne Missouri,
bili99,Chicago,Il
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 29-06-2007 më 07:54
Pershendetje
Flori atje ku je ti nuk e di se eshte pak si larg nja 2 ore besoj po ka shqiptare sa te duash ne st louis dhe sa per dijeni me mire mos u ngaterro se jane bere meshkujt shqiptare me keq se grate .Rrine neper kafenera dhe gjithe biografine e njerzve bejne. Me mire nje mik sesa shume e per lume .Kucovare ka plot kam degjuar po me njerez te ulet nuk besoj se gjen . Ne na behet qejfi kur takojme nje shqiptare po aman jemi njerez qe nuk ja duam te miren njeri tjetrit.Shiko gjithe kombet e tjera sa bejne per njeri tjetrin ne te kemi mundesi nuk e ndihmojme po i mundohemi ti prishim pune . Ishalla gjen ndonje njeri te mire per shoqeri se je edhe vetem po kujdes se jane bere njerezit te hane njeri tjetrin
Good luck
Sic tha edhe "babe duda" ke me shumice ne st. louis, po aty ne Colombia nuk e di. Me qe je ne Colombia besoj se vete ne shkolle aty?
po ti "witch_but_sweet" ne st. louis jeton?
Krijoni Kontakt