[QUOTE=shkup_kercovari]Pse ne Universitetine tetoves nuk shiten notat. Nese je i sigurte qe nuk shiten dil pak ri me studente te Shqiperise dhe te Kosoves e te tregojne se per sa mundesh t blesh nje note.Postuar më parë nga Shkupi
[QUOTE=shkup_kercovari]Pse ne Universitetine tetoves nuk shiten notat. Nese je i sigurte qe nuk shiten dil pak ri me studente te Shqiperise dhe te Kosoves e te tregojne se per sa mundesh t blesh nje note.Postuar më parë nga Shkupi
Nuk kam njohuri per UT-ne sepse interesant nuk njoh askend atje.
Ne pergjithesi une personalisht mendoj se zgjidhja per shqiptaret e Maqedonise ne te gjitha aspektet e jetes eshte protektorat nderkombetar ne te gjitha Institucionet shqiptare ku vendi i punes fitohet me CV dhe njohuri e jo me lidhje. Kosova sado kudo ka perparuar ne kete drejtim per arsye se ne vendimarrje kane qene te huaj (jashta asaj se ka qene perfeksion) dhe procedura e perzgjedhjes ka qene dergo CV dhe hyn ne interviste per pune.Nje praktike te tille eshte zbatuar per te gjithe nenpunesit civil qeveritar. Ne rastin tone UEJL si nje Institucion i vetem nen protektorat te huaj ka pasur mundesi te del nga ky rreth vicioz por si duket koheve te fundit edhe aty eshte perzi leshi . Pse? Nuk kam pergjigje.
Ndryshuar për herë të fundit nga Shkupi : 05-04-2006 më 10:52
Shkupi paramendo cfare familjarizmi ka ne UNiversitetin Shteteror te Tetoves. Nipi i QAli Ahmetit nje djal i ri qe eshte asisten i nje shkau ne USHT vendos deri edhe ne zgjedhjene dekanit.
Mendoj se kjo forme e qeverisjes eshte e turpshme. Me vjen ekq se shume profesore te dneruar shetiten rrugeve derisa aty kane filluar te ligjerojne lloj lloj njerezish qe vendin se kane te japin mesim as ne cerdhe te femijeve.
baba dimri
po mire zotri i ndruar....... pjeserisht pajtohem me ty ne lidhje me UT -nuk kam kohe tet replikoj per cdo thenie te yten
po struktura organizative e Ut nuk eshte ndertuar 4 vitetet e fundit sa eshte ne pushtet BDI......ktheje filmin pas......,mos harro gjakun e deshmorve Abdulselam Emini,mos harro sakrificen per kete universitet,e normal egzistojne anomali sepse kane finacuar persona privat.... nuk ka qen me finacim shtetror
dhe ju ad-hoc doni sherbime bashkohore....."take easy"
pike separi duhet te krenohesh me te qe struktura e tanishme qe eshet ne pushtet e legalizoi
Sa i perket Abdylselam Eminit deshmorit te pare te Universitetit te tetoves as garnitura qe kaloi e as kjo garniture nuk ka be asgje konkretisht vetem se thirem ne emrin e tij. me vjen keq po duhet ta themi publikisht se per Abdylselamin seshte be asgje.Postuar më parë nga shkup_kercovari
sa i perket asaj se eshte trasheguar probleme nuk eshte evretete kjo garniture ende i ka thellu dallimet me snjerezve ne vend se ta beje nje pajtim. Sepse fadil Sulejmani dhe banda e tij krijuan shume armiq prej miqte te USHT.
Sepse fadil Sulejmani dhe banda e tij krijuan shume armiq prej miqte te USHT.[/QUOTE]
kesaj i thuhet pytje retorike
c i a o armiqt e ngritjes se nivelit arsimor ne maqedoni
po a harruat se si i morren diplomat pala maqedone ne universitet shen qirili ,dhe kliment ohridski na manastir.???
Nese maqedonet i moren ashtu dmth edhe ne duhet si ne odat e kercoves tia bejem prej kamarieri drejt ne prof dr. Kjo ska kurffare logjike. Serizisht dicka nuk shkon ketu
Postuar më parë nga babadimri
Paske paragjykim te kec per ne kercovaret,lobi kercovar mban gjall arsmin e larte ne maqedoni-te pengon apo nuk te pengon ajo eshte raealitet
mos ke fobi zotri i ndruar prej kercovarveeee
Lobi juaj mban peng Arsimin e larte kjo eshte shume e vertete shihet se cilat kaudro nga kercova jane avansuar. Pse nuk e avansoni prof dr Qemal Muratin po Ismail Ahmetin apo pse ska libreze partie dhe pse nuk din te serviloset dhe pse se ka daje askend ne parti.
Me pergjegjesi te plote po e them se prej kur po perzihen cullnat ne USHT nga ju kercovaret kemi ardh ne kete gjendje te mjere sepse joq e nuk keni kriter po e keni sjell ne gjendje te mjere Universitetin Shteteror te Tetoves
Ndryshuar për herë të fundit nga babadimri : 10-04-2006 më 06:55
Dukuria krahinore tek ne shqiptaret si duket eshte nje e keqe qe do te bartet shume kohe.Para kercovareve ishin tetovaret dhe para tetovareve ne komunizem ishin dibranet. Edhe ata bene te njejten gje. Mjafton ti shohes listat e te punesuarve ne Shkup neper Ministrite dhe do te shohesh se mbi 90 perqind jane banor te Tetoves te cilet u punesuan me merite te partive te cilat kontrolloheshin nga tetovaret. Besoj se kreret politik shqiptar duhet te jene me te vedijesuar ne kete drejtim dhe se paku te vendosin nje rend ne punesime ne baze te aftesive dhe jo lidhjeve farefisnore krahinore.
Krijoni Kontakt