Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 55 prej 55
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    flm per mbeshtetjen aq me teper nga nje jobesimtar !!! eshte fakt qe ata qe keqperdorin fene per interesat e tyre qofte edhe te nje kombi nuk quhen besimtar !!! kryqezatat edhe irani jane shembulli perfekt i nje fenomeni te tille !!! kalofsh mire !!!
    te lutem, veç ta dish se une jam kunder fese se organizuar te çdo lloji, vetem per figuren e jezusit kam respekt.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    te lutem, veç ta dish se une jam kunder fese se organizuar te çdo lloji, vetem per figuren e jezusit kam respekt.
    nuk po mundohem te behem avokati i asnje feje !!! te lutem ty
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Te kerkoj ndjese kryeplak se ndoshta u bera i bezdisur por do te doja te te pyesja se si e perkufizoni ju sensin e humorit dhe a ka vend per te ne filozofi?

Ju faleminderit per mirekuptimin..
    humori dhe sarkazma jane mjete per te perqeshur nje gjendje qe mbase nuk e aprovon, filozofia eshte mjeti me te cilin mundohesh ta shpjegosh kete gjendje

pra me pak fjale nuk kane asnje lidhje

ps. ajo fjalia qe cituat nuk ishte replike, ishte qendrim

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku Lexo Postimin
    Nese nje dite marre ndonje Kallash dhe i fus nje bresheri ndonje anetari ketu dhe e ndaj per mes sigurisht qe do me shajne te gjithe dhe do me vijne tek penxherja e birruces familja e tij e do me pyesin "me c'te drejte i morra jeten, me c'te drejte e keputa kete filize qe po lulezonte". Sigurisht qe shqetesimi i tyre edhe c'fryerja e tyre eshte krjet e justifikueshme!

Por nese pllenohem me ndonje anetare dhe lind nja dy binjake keshtu pa pritur e pa kuptuar askush nuk do me pyesi "me c'te drejte".

Ja pra kete pyetje bej une: nese nuk kemi asnje te drejte ti marrim jete tjetrit sa te drejte kemi qe te japim jete?
    Nuk ke te drejte te besh kesi pyetjesh,sepse ti vete, nuk ke kerkuar te vish ne kete jetete kane sjelle te tjeret,pa te pyetur
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku Lexo Postimin
    humori dhe sarkazma jane mjete per te perqeshur nje gjendje qe mbase nuk e aprovon, filozofia eshte mjeti me te cilin mundohesh ta shpjegosh kete gjendje

pra me pak fjale nuk kane asnje lidhje

ps. ajo fjalia qe cituat nuk ishte replike, ishte qendrim
    Ndersa per mua,humori dhe sarkzma jane mjete qe sherbejne per te arritur nje harmoni,dhe per pasoje,nje "persosmeri" ne filozofine e komunikimit..Nese nje filozof nuk arrin te krijoje nje komunikim normal me te tjeret,atehere perse sherben filozofia e tij...kujt do t'ja shpjegoje gjendjet e paspjegueshme dhe ne cfare menyre do te arrije tu'a shpjegoje?!

Fjaline qe citova me siper,nuk e mora aspak me qellim per te replikuar...duhet te dini se per mua eshte nje kenaqesi e vecante te "komunikoj" me ju...eshte nje kenaqesi e vecante,te mesoj prej jush"...megjithate,u'a thashe pak me siper dhe po u'a perseris edhe nje here,me admirim te vecante dhe me sinqeritet"...nese ndiheni i bezdisur nga une dhe nga sarkazma ime,ma thoni hapur dhe une ju premtoj se nuk do t'ju bezdis me..

Ju pershendes..

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  4. Çdo kush ka të drejtë të jetë i lumtur!
    Nga Davius në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 02-12-2007, 16:43
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •