Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 141
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga posta
    Kur e kam humbur virgjërinë, aq mirë e kam ndërmarrë satisfaksionin ndaj femrës sa që ka menduar se ajo është e dhjeta dhe jo femra ime e parë.
    Çdo gjë varet nga ndjenjat që ka mashkuli në atë moment, se përvoja në këtë aspekt nuk ekziston.
    E sheh qe indirekt te ka vrare fakti qe s'ke pase pike eksperience? Pastaj lere ca te ka thene ajo te keqen.

Pyes-Lotin,mua me duket totalisht e pranueshme qe nje femer per hir te principeve te saja te kete vendosur te kete vetem nje njeri ne jete ne fushen seksuale.Vetem per hir te principeve ama,jo per hir te presionit te mentalitetit ose fese ose budallalliqeve te tjera.Mgjth,une lirine seksuale te seksit femeror e shoh poaq normale sa liria seksuale e seksit mashkullor,te pakten po nese ajo eshte forma ne te cilen kane vendosur ta jetojne jeten.
    Ama nje mashkull 2 metersh qe thote"jam i virgjer"....buuuuu,te behet te nxjerresh!E pastaj na duhet te lexojme ca tipa qe s'kane pase mundesi seksi ne jete pa u fejuar qe thone"jam i virgjer se jam i ndershem"nderkohe qe jane te virgjer ngaqe s'jua ka var kush.
    Pastaj virgjeria mashkullore teknikisht s'egziston qe ne moshen 13-14 vjecare.Pra,cfare dreq virgjerie po ruan nje mashkull nese mashkulli perjeton orgazma qe 13-14 vjec?

P.s.Posta,modifiko fjalorin se forumin e frekuentojne dhe moshat me te vogla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 13-12-2006 më 07:54
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    [QUOTE=Blue_sky]Te me falesh nese po behem avokat i djallit por po me duken pak si jashte kohet keto qe po thua: dmth sipas teje meshkujt qe kane fjetur me nje femer qenkan pa pike dinjiteti?Pra i bie qe ne kemi te bejme me nje te dashur,ose te fejuar,ose bashkeshort jo-dinjitoz e kjo ngaqe eshte aq i pasur shpirterisht sa te kete qene ne gjendje te dashuroje dhe njerez te tjere fizikisht?

Oh,ketu do filloja te shqetesohesha per kapacitetet intelektuale te atij njeriu: nje njeri qe s'eshte ne gjendje te mos gjeneralizoje nje ndodhi,nje njeri qe s'eshte ne gjendje t'i thoje vetes qe nese perdor masa te caktuara mbrojtjeje s'do kete te njejtin fat atehere as qe e dua prane.
    Pastaj pak si naive po me dukesh XX22 se AIDS mund ta marresh dhe ne forma te tjera,psh si nepermjet transfuzionit te gjakut,mosvalle ai njeriu yt ka vendose te mos shkoje as ne duar te mjekeve me por ne duart e hoxhallareve dhe prifterinjeve?

Hahahaha,besimi fetar?Ti shpreso qe te mos besoje shume se besimi fetar i thote te marre deri ne 7 gra te ligjeruara
    Une mund te pranoja shume mire faktin qe nje njeri do te ndaje eksperiencat e tija/saja seksuale vetem me nje njeri ne jete,por kjo bazuar ne ca ndjenja idealiste te tija por te me thoshte qe e ben per fe...pupupupupu.Larg ketij lloji!'''''

Mos u trego qesharake ne shkrimet e tua here tjeter,sepse ketu themi mendimin tone per qefin tone ok.Dhe jo te kalojme ne ofendime per naivitetin se te them te drejten ajo shprehje qe ke perdorur ty te rri shume mire se kur thua e dua burrin te kete kaluar lloj lloj nuk mendoj se tregon ndonje zgjuarsi nejse,pune per ty kjo.
    Sa per besimin fetar kush foli gje per islamin?...sepse ti the qe 7 gra lejohen hahaahha ja pra po te citoj vetem nje shkrim qe ka bere Gostivar_usa diku tjeter dhe te jep pergjigje ky shkrim.

e si thua tani je ne rregull?hahaahhahaha. se mos e fshishe moj se e ke zakon ti kur nuk te vjen mire hahaha.mbetsh me shendet pergjigjen timw e ke marre dhe mos u lodh me kot me u krujt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 11-12-2006 më 18:35

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Per mua sbesoj se ka shum, se si kam pasur un deshir te kem eksperiancat e mia, normal qe edhe ai do ket pasur te tiat, gjithcka esht reciproke .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-11-2006
    Postime
    13
    une mendoj se nuk duhet shikuar ekaluara por e ardhmja

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    XX22,shkrimet fetare e kane vendin ke nen-forumi i fese(aq me shume kur jane propagande fetare fyese nga njerez jo te kualifikuar),po deshe qe ne ti lexojme,thjeshte ver linkun,do jemi mese te gezuar te shkojme ti lexojme atje.Besoj qe cdonjeri nga ne eshte ne gjendje te beje te qarte pikepamjen e tije pa shkrime te tilla.

Kalofsh mire
    Kam vetem nje limit: qiellin!

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    lushe mom kaperxe dajes m`qaf kaq dhunshem rrusho
    Daja e zbertheva ne formen me te thjeshte ate shpejgim jo per noigjo po ca ketu kan nevoj te rikujtohen ne per format me te thjeshta, ndac beso ndac mos beso ka pas ka ato qe ne vend te ja fusin atje ku duhet, ka emocionet i ka zon lemza ene ja kam meshtjell m`b!th goces huj. Jan gjona qe kan nodh me shume cuna rrusho.

Nashti, Sa per femrat si e dun si se duan. Do thoja 99.9% e femrave normal qe e duan te kete pasur eksperienca te meparshme. 1% Jan ato femna qe s`jan me kom ne tok kshuqe nuk llogariten. Mashkulli sic eshte kriju te jete mo superior, ne nuanca tolerance duhet ti lejoj femres udhe, por ama jo te mori femra rolin e mashkullit ne te filloj t`ja cpoj bycoren me noi tryel fallco.

Sa per historine qe ju pata premtu, mora 1 mesazh privat kshuqe ma boni kabull po se thom dot. Me t`mira.

Citim Postuar më parë nga ildushja
    Se kuptoj ca ka tkeqe ktu... nuk osh noi shkence te dish ku ta futesh e si ta besh.. natyra vete te ka bere ta kuptosh si behet.. kshuqe shum i vini re kto eksperiencat ju cunat qe s'merrni vesh ca do femra.

Falemners!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    E sheh qe indirekt te ka vrare fakti qe s'ke pase pike eksperience? Pastaj lere ca te ka thene ajo te keqen.
    Nëse ishte kjo vetëm "a joke" në rregull, nëse jo atëherë nuk pajtohem fare me ty, sepse, fundja natyra ka krijuar organe, hormone, bukuri të ndryshme tërheqëse për njëra tjetrën etj.
    Megjithëse nuk jam fetar aspak, po supozojmë se Adami apo Ademi ka ekzistuar, atëherë si fitoi ai përvojë? Nuk kishte femra tjera pos Evës? Apo kishte?

Ama nje mashkull 2 metersh qe thote"jam i virgjer"....buuuuu,te behet te nxjerresh!E pastaj na duhet te lexojme ca tipa qe s'kane pase mundesi seksi ne jete pa u fejuar qe thone"jam i virgjer se jam i ndershem"nderkohe qe jane te virgjer ngaqe s'jua ka var kush.
    Po mirë ti flet për femra apo për meshkuj?
    Se kjo shprehja "s'ua ka varë kush" përdoret më shumë për femrat se ato janë që presin dikënd, ndërsa numri më i madh i të virgjërve janë njëkohësisht dhe më të bukur më inteligjentë etj, sepse njerëzit e përsosur kërkojnë gjithashtu dikënd të përsosur, dhe nuk duan t'a humbin virgjërinë ashtu si t'iu viejë rasti.
    Ndërsa të k'qinjtë të shëmtuarit dhe të pa-mençurit e njohin gjendjn e tyre e dinë se janë jo të përsosur prandaj nguten dhe gjejnë një femër çfarëdo.

Pastaj virgjeria mashkullore teknikisht s'egziston qe ne moshen 13-14 vjecare.Pra,cfare dreq virgjerie po ruan nje mashkull nese mashkulli perjeton orgazma qe 13-14 vjec?
    Këtu varet se si e përkufizojmë humbjen e virgjërisë, përndryshe edhe motrat e nderit mund të ndiejnë orgazëm së paku klitoral, dhe të mos e humbin virgjinitetin.
    Megjithëse mirë e ke se virgjiniteti i mashkullit është diçka e padefinuseshme.

Për fjalorin: Po e modifikoj meqë ashtu është urdhëri. Megjithëse për moshat e vogla "orgazmi" është njësoj sikur ca fjalë tjera që përdora unë.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    ne studim te fundit nga universiteti i kembrixh....70% e djemve e humbasin virgjerine ne burdello.......

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Ne forum skam par ndo nje here te hapet nje teme e till.
    Personalisht me intereson qe ai qe do zgjedh un te kaloj jeten mos te ket patur shume te dashura, ose dhe po te ket patur mos te jet bere intim me ato.

Ne shoqerin e soteshme cunat sa me shume te ken patur aq me "cool" dhe me te preferu jan. Besoni se eshte i drejt ky mentalitet?

Un mendoj se ka dhe nga ata cuna qe jan serioz dhe rrespektojn vehten e tyre dhe pse jan SHUME te rrall.
    Edhe nqs ti e gjen nje cune te tille kaq te rralle, une do te te them me plot gojen qe ai nuk eshte i rahur nga jeta dhe shume shpejt do ta kuptosh qe njohurite i ka te kufizuara edhe pse mund tia kalosh shume bukur me te. TE UROJ FAT.
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Nje mashkull nese nuk ka nje eksperienc te kaluar mendoj se do ta ket me te veshtire me gruan e tij, gjeja pare qe do bej do jet se do e ler SHTATEZANE nga emocioni edhe nga mos dija. Do jet shum sfiduese per te deri sa ti japi bashkeshortes kenaqesin e kerkuar ne dallim me nje person me eksperienc. Eksperiencat per se jan per ti eksperimentuar edhe per te mesuar.
    Per Mashkullin nuk eshte problem se ka menyre tjeter zhvirgjerimi edhe s`ka dallim nese eshte i virgjer apo i shvirgjeruar, Per femrat ka dallim edhe duket. Prandaj burrin zgjidheni ashtu si e doni. Se c`do mashkull nqs gruaja e do te virgjer e ben veten e tij te virgjer sipas kerkeses.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Femra dhe mashkulli....
    Nga rina_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 08:04
  4. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  5. Virtytet e nje femre per te qene perfekt ndaj nje mashkulli
    Nga blueyes në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 29-11-2004, 17:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •