Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 141
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ata që flejnë me shumë femra thjesht janë të motivuar apo ndoshta mediokritete, ata nuk e bëjnë femrën të ndihet mirë, ose e bëjnë këtë derisa t'ia fusin e pastaj hasta la vista, ata thjesht e kanë mësuar mashtrimin sii një lloj profesioni, meqenëse fati ka dashur që këta njerëz jo-inteligjent të linden e rriten në ndonjë familje që është pasuruar nga hajnia droga etj.., ku nuk kanë pasur ndonjë obligim tjetër përpos të mendojnë se si të mashtrojnë e të b'ëjnë budalla femrat e gjora.
    ....... të gjora sepse përjetojnë vetëm njëherë një kënaqësi seksuale ama vetëm seksuale sepse aty nuk ka dashuri, dhe pastaj më nuk vrapon askush pas saj, e ajo vuan për një copë penis por nuk ia futë askush, kështu kur shohin se ka meshkuj të bukur madje dhe inteligjent por të virgjër, pendohen se kanë fjetur me lloj-lloj monstrumi.
    Është interesant të ceki rastin e një anglezi të njohur fatkeqësisht ia kam harruar emrin ishte me sa duket shkrimtar, ai nuk kishte pasur femër derisa u martua dhe atëherë bëri sex me gruan e tij, por që nga atëherë ai u shëndrrua në një lavir duke fjetur edhe me motrat e gruas edhe me shumë e shumë femra për njëherë. Gjykuar sipas logjikës së Bluesky ky tipi paska qenë një debil dhe posa është martuar është bërë shumë "inteligjent".
    Pastaj është edhe një fakt tjetër, se në mijëra raste të lindjeve lind një supernjeri me bukuri dhe inteligjencë të paparë dhe vet'ë instikti nuk e lë që ta fusë penisin në çdo kanalizim që e has rrugës, por e kërkon edhe ai ndonjë super grua.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga XX22
    por jeta ka parime per njerez me dinjitet
    Te me falesh nese po behem avokat i djallit por po me duken pak si jashte kohet keto qe po thua: dmth sipas teje meshkujt qe kane fjetur me nje femer qenkan pa pike dinjiteti?Pra i bie qe ne kemi te bejme me nje te dashur,ose te fejuar,ose bashkeshort jo-dinjitoz e kjo ngaqe eshte aq i pasur shpirterisht sa te kete qene ne gjendje te dashuroje dhe njerez te tjere fizikisht?

dhe nje histori e nji shoku qe i vdes me sida mund te jete nje shkas,por edhe ana e besimit fetar ka rendesine e vet.
    Oh,ketu do filloja te shqetesohesha per kapacitetet intelektuale te atij njeriu: nje njeri qe s'eshte ne gjendje te mos gjeneralizoje nje ndodhi,nje njeri qe s'eshte ne gjendje t'i thoje vetes qe nese perdor masa te caktuara mbrojtjeje s'do kete te njejtin fat atehere as qe e dua prane.
    Pastaj pak si naive po me dukesh XX22 se AIDS mund ta marresh dhe ne forma te tjera,psh si nepermjet transfuzionit te gjakut,mosvalle ai njeriu yt ka vendose te mos shkoje as ne duar te mjekeve me por ne duart e hoxhallareve dhe prifterinjeve?

ana e besimit fetar ka rendesine e vet
    Hahahaha,besimi fetar?Ti shpreso qe te mos besoje shume se besimi fetar i thote te marre deri ne 7 gra te ligjeruara
    Une mund te pranoja shume mire faktin qe nje njeri do te ndaje eksperiencat e tija/saja seksuale vetem me nje njeri ne jete,por kjo bazuar ne ca ndjenja idealiste te tija por te me thoshte qe e ben per fe...pupupupupu.Larg ketij lloji!

Citim Postuar më parë nga posta
    Ata që flejnë me shumë femra thjesht janë të motivuar apo ndoshta mediokritete, ata nuk e bëjnë femrën të ndihet mirë, ose e bëjnë këtë derisa t'ia fusin e pastaj hasta la vista, ata thjesht e kanë mësuar mashtrimin sii një lloj profesioni, meqenëse fati ka dashur që këta njerëz jo-inteligjent të linden e rriten në ndonjë familje që është pasuruar nga hajnia droga etj.., ku nuk kanë pasur ndonjë obligim tjetër përpos të mendojnë se si të mashtrojnë e të b'ëjnë budalla femrat e gjora..
    Posta,une kam kohe qe s'banoj ne Shqiperi mirepo kam akoma ca miq femijerie atje dhe me to kemi nje maredhenie pak a shume vellazerore,nje dite po flisnim per keto punet.Nga njeri nga ato ne vecanti kam mesuar shume nga ajo bisede :ai eshte nje mashkull jo i pasur,shume i bukur nga pamja,ekstremisht inteligjent,i dipllomuar ne nje dege qe shume do ja kishin zili...dhe po thoshte qe ne Shqiperi po s'u tregove pak "goje-embel" dhe po s'u solle ne nje forme shpesh fallso,intimitetin fizik mund ta harrosh me dike.Pra,ne njefare forme jane femrat qe kane krijuar nje psikoze te caktuar tek meshkujt ne Shqiperi.Jane femrat qe me nje kompleksitet shpesh te egzagjeruar kane detyruar meshkujt te kalojne ne mashtrime per te plotesuar nevojat fizike.
    Kjo historia ishte per te te thene qe jane pikerisht meshkujt e shkathet,inteligjente,te bukur...qe jane ne gjendje te vleresojne rendesine e intimitetit seksual dhe para marteses.

Kam vene re me kuriozitet qe jashte vendit nje fenomen i tille nuk egziston pasi kendej intimitetin fizik me nje njeri e quajne si dicka nese ke nje lidhje me dike.Pra nese keto hyjne ne nje lidhje nuk eshte per qellime seksuale pasi seks do kishin pa problem dhe me dike tjeter.
    Citim Postuar më parë nga posta
    ....... të gjora sepse përjetojnë vetëm njëherë një kënaqësi seksuale ama vetëm seksuale sepse aty nuk ka dashuri, dhe pastaj më nuk vrapon askush pas saj, e ajo vuan për një copë penis por nuk ia futë askush, kështu kur shohin se ka meshkuj të bukur madje dhe inteligjent por të virgjër, pendohen se kanë fjetur me lloj-lloj monstrumi.
    Nuk çalon gomari nga veshet,njoh femra qe kane pasur eksperienca seksuale me perpara dhe ne fund jane martuar me meshkuj flori,rendesi ka qe ato te dine te zgjedhin njeriun qe si vlereson nga vagina por nga koka.Nje njeri qe dashuron tamam s'sheh pune virgjerie,ky eshte mentalitet Mesjetar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 11-12-2006 më 07:28
    Kam vetem nje limit: qiellin!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kjo historia ishte per te te thene qe jane pikerisht meshkujt e shkathet,inteligjente,te bukur...qe jane ne gjendje te vleresojne rendesine e intimitetit seksual dhe para marteses.
    Kjo thënie bie në kundërshtim me vetveten.
    Sepse nëse "inteligjenti" e mashtron një' femër, ajo femër sigurisht që është e marrë ose budallë derisa një mediokritet ka arritur t'a mashtrojë.
    Dhe nëse ti e ke mashtruar një budalla, kjo dmth se edhe vetë nuk je aspak më i mençur se viktima.
    Kështu psh është idiotësi kur merr veturën e shokut e gënjen femrën se është e imja, heheh janë mësuar budallët t'ia bëjnë rrafsh njëri tjetrit.
    E sa i përket virgjërisë, unë më shumë e konsideroj të virgjër një prostitutë që e ka bërë për interesat e saj punën, sesa një budallicë që mashstrohet nga çdo lloj debilli.
    Humbja më e madhe sipas meje është t'a marrësh një femër kësodore, me të nuk ka jetë, por vetëm probleme.
    Paramendo një nënë të martuar e me fëmijë, kur vjen lloj-lloj debili i thotë hajde hip në makinë, por harron se ky debili nuk është aspak më i pasur se vetë burri i saj.
    Kështu në një farë mënyre, femrat tona nuk janë aspak korrekte as me vetveten as me meshkujt, ke plot femra që e zbulojnë kërthizën ndërsa kur u afrohesh apo dëshiron të fillosh një bisedë me to, i ngrisin hundët përpjetë me agresivitet. As zoti nuk e din se çfarë kërkojnë ato femra nga jeta, ato vetë me pamjen e tyre tregojnë se kanë dalur në rrugë për t'u bërë pre e ndonjë debilli.
    Se një njeri inteëligjent sikur ai që e përmende, nuk ndyhet me një femër debileske.
    Kështu falenderoj zotin se ka 400 miljon banorë Evropa (kuptohet shumica dërmuese janë femra) , e kam ku të bëj qejf mjaft.
    E femrat tona nuk e kanë problemin te mentaliteti i moçëm, por te mentaliteti i ri.
    E sipas këtij mentalitetit të ri ato mendojnë se i dashuri i tyre gjithsesi duhet të jetë i pasur me veturë pronar i hotelve e pompave të benzinës etj etj... , ndërsa kur ai tipi martohet me tjetër kënd, kjo shtaza e gjinisë fmerore mundohet t'i mbesë në dorë dikujt tjetër.

Njoh plot fmera të huaja, dhe rrallë ndonjëra ka mbi 3 të dashur por shumica kanl një më së shumti dy, (jo njëkohësihst lol),........ kupto si të duash.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 11-12-2006 më 16:46

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Hallall kjo eshte femer! ose mashkulll lol...
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    Po kush e do njehere"fatin" tend?
    Ah te keqen,cdogje po vetem bashkeshort te virgjer jo; do filloja vertete te shqetesohesha se ca dreqin ka ai njeri qe s'ka jetuar moshen si moshataret e tije,qe s'ka qene ne gjendje te dashuroje nje femer dhe fizikisht(ose qe s'ka pase femra te gateshme ta dashurojne ate fizikisht lol),e poashtu do shqetesohesha per nivelin e pjekurise te tije mendore.S'kam vene nder mend te kaloj jeten me nje njeri qe do konsumonte ditet duke pyetur veten ne heshtje'ah,si do ishte me nje femer tjeter'.

Jam e mendimit(sidomos tek meshkujt)qe eksperiencat e maturojne,e pregatisin per nje lidhje stabile me vone.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Po t`kisha qen femer do e kisha dash t`pregatit. Imagjino 1 mashkull i virgjer dhe femra te kete pasur eksperienca me par. Bohhh Katastrof, Zemra jo aty se aty eshte .... ahahahahhah Ika po do kthehem me vone t`ju tregoj nje histori t`papame fare.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Une Spo Kam Marre E Po E Them Pra Para Tanve
    Une Jam I Virgjer

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin
    Po t`kisha qen femer do e kisha dash t`pregatit. Imagjino 1 mashkull i virgjer dhe femra te kete pasur eksperienca me par. Bohhh Katastrof, Zemra jo aty se aty eshte .... ahahahahhah Ika po do kthehem me vone t`ju tregoj nje histori t`papame fare.
    Se kuptoj ca ka tkeqe ktu... nuk osh noi shkence te dish ku ta futesh e si ta besh.. natyra vete te ka bere ta kuptosh si behet.. kshuqe shum i vini re kto eksperiencat ju cunat qe s'merrni vesh ca do femra.

Falemners!
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    te pish lengje shume, dhe supa dhe portokalle se mbase te kalon
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ju mir e keni po un nje gje nuk kuptoj

si duhej ta kisha bere titullin un qe te kuptohej se ne kte teme na interesojn me shume pergjigjet e femrave?

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    ju mir e keni po un nje gje nuk kuptoj

si duhej ta kisha bere titullin un qe te kuptohej se ne kte teme na interesojn me shume pergjigjet e femrave?
    Eshte e llogjikshme kjo po meshkujt kan qef te tregojn sa don zhuana jan dhe ne tema femrash... si le sedra dhe pordha...
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Femra dhe mashkulli....
    Nga rina_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 08:04
  4. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  5. Virtytet e nje femre per te qene perfekt ndaj nje mashkulli
    Nga blueyes në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 29-11-2004, 17:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •