Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 141
    i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    ildushe ka dhe me fat si jam vete ;tani inat mos kini se me fatin tim nuk haheni dot:

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Teme interesante kjo por diskutimi eshte i vlefshem pavaresisht nese ka kuptim per njerin apo per tjetrin.
    Ne shoqerine qe jetojme sot eshte pak e veshtire te gjesh si vajza po ashtu edhe djem qe te mos kene patur ate lloj afrimi me nje person te seksit te kundert por perjashtime ka.
    Perjashtimet nqs jane nga respekti per veten dhe karakteri i forte jane shume te mirepritura ne nje lidhje por nqs jane te imponuara athere mendoj se do te jene problem ne te ardhmen.
    Nevoja seksuale eshte shume e forte dhe nqs nuk mund te gjesh nje ekuliber eshte shume e lehte te gjesh kenaqesi ne dicka tjeter dhe aty qendron problemi.
    Nuk dua te shkruaj shume detaje dhe hollesi por shpresoj te kuptoni te pakten ne vija te pergjitheshme se c'fare dua te them.
    Kalofshi mire,
    Ed

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Temen e hapa duke patur ne dijeni pergjigjet qe do jepen.

Tani duke par photon qe cove ti Deus domethen qe cunat qe jan serioz dhe nuk kan mardhenje seksuale qe ne mosh te vogel jan te shpifur ose me temeta? Sa bukur. Po pra dhe ata te bukurit i kan patur te gjitha vajzat e lagjes. Trima ata.
    Tani te jemi dhe pak realist...ka dhe djem serioz qe nuk jan te virgjer, por prap jan shume te zgjuar dhe serioz.
    Ky eshte mentaliteti i soteshem. Te kerkosh djal te virgjer eshte si te kerkosh gjilper ne kashta (shpresoj ta kem then te sakt kte) Kjo sdo te thot qe gjilpera nuk eksiston.

Nje shoqa ime e ka te dashurin te till sepse eshte i krishter ai dhe beson shume tek zoti etc. Per mendimin tim eshte ajo naive qe i beson perallat e ti.

pershendetje te gjith cunave te virgjer ne forum.
    Deus pershendetje yllo

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143

Te kerkosh djal te virgjer eshte si te kerkosh gjilper ne kashta (shpresoj ta kem then te sakt kte) Kjo sdo te thot qe gjilpera nuk eksiston.

me kete pajtohem PLOTESISHT , sot eshte zor te gjesh cun te virgjer
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga XX22
    ildushe ka dhe me fat si jam vete.tani inat mos kini se me fatin tim nuk haheni dot:
    Po kush e do njehere"fatin" tend?
    Ah te keqen,cdogje po vetem bashkeshort te virgjer jo; do filloja vertete te shqetesohesha se ca dreqin ka ai njeri qe s'ka jetuar moshen si moshataret e tije,qe s'ka qene ne gjendje te dashuroje nje femer dhe fizikisht(ose qe s'ka pase femra te gateshme ta dashurojne ate fizikisht lol),e poashtu do shqetesohesha per nivelin e pjekurise te tije mendore.S'kam vene nder mend te kaloj jeten me nje njeri qe do konsumonte ditet duke pyetur veten ne heshtje'ah,si do ishte me nje femer tjeter'.

Jam e mendimit(sidomos tek meshkujt)qe eksperiencat e maturojne,e pregatisin per nje lidhje stabile me vone.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 09-12-2006 më 09:56
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Nje min , cuni mund te mos kete asnje te mete , por prape mund te jete pak matuf ose i turpshem , pra eshte ne dore te femres ta shtroje dhe ta fusi ne rrugen e drejte te ''parmendes'' dhe ta riedukoj drejt seksualisht , me kete rast besoj i mbushet mendja dhe nismatares se temes qe e kemi dhe bashkpatriote
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Imagjino te te duhet te edukosh nje mashkull +23 vjec Kur te arrije puna deri aty,femra e ka humbur respektin per ate si mashkull,e femra ne shume raste pret mbeshtetje tek mashkulli...e tek nje mashkull i tille vetem mbeshtetje qe s'mund te gjesh se kur s'eshte ne gjendje ti beje derman vetes,imagjino te tjereve pastaj

Sikur e kishin mesuar femrat kengen e virgjerise per mendesh,u deshka te durojme dhe meshkujt tani duke kenduar te njejten kenge.E forte kur degjon cunin 2 metersh duke thene"jam i virgjer".Toke qe s'hapesh...such a big turn off.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 09-12-2006 më 10:55
    Kam vetem nje limit: qiellin!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Pse qenka lavir? Sepse ka patur nje experience para gruas?
    Gruaja s'mund ti kontrolloje dot te kaluaren, si dhe burri s'ja ndryshon dot gruasn (thjesht shpreson qe te mos ket patur dike ne te kaluaren.)
    Se kuptoj c'llogjike perdorni ju qe i quani lavire njerzit po asnje bazament ose fakt..
    Ti zonjë si i thua ti një njeriu që ka eksperiencë para gruas?

Mbase duhet të thërrasim gjuhëtarët e të shpikin një fjalë të re apo një term të ri?

Lavir do të thotë një njeri që ka pasur liri sekeuale në krahasim me tabutë a deritashme.

Më vjen keq, por çdo gjë në këtë bot' duhet ta ketë një emër, në mënyrë që ne kur flasim,. t'a dimë se për çfarë jemi duke folur.

Bo bo ti qenke e i/e keqe fare , une thjesht nje shembull paraqita (pak shaka qe se paske kapur) , ndoshta po te them qe punoj security ne nje club nate ketu ne Angli , dhe bej nderime gjinise femerore regullisht 2 here ne jave si te jene qejfet
    Nejse nuk mbush mendjen e askujt , pak me intereson cfare besoni ju !
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    Po kush e do njehere"fatin" tend?
    Ah te keqen,cdogje po vetem bashkeshort te virgjer jo; do filloja vertete te shqetesohesha se ca dreqin ka ai njeri qe s'ka jetuar moshen si moshataret e tije,qe s'ka qene ne gjendje te dashuroje nje femer dhe fizikisht(ose qe s'ka pase femra te gateshme ta dashurojne ate fizikisht lol),e poashtu do shqetesohesha per nivelin e pjekurise te tije mendore.S'kam vene nder mend te kaloj jeten me nje njeri qe do konsumonte ditet duke pyetur veten ne heshtje'ah,si do ishte me nje femer tjeter'.

Jam e mendimit(sidomos tek meshkujt)qe eksperiencat e maturojne,e pregatisin per nje lidhje stabile me vone.
    prandaj dhe thashe mos ju vije inat se nuk e keni dot edhe sikur ta doni \tani per ate qe the,ka djem qe jane me te vertete simpatike dhe shume te zgjuar,asgje nuk i ka penguar te shkojne dhe ti rreshtojne femrat lol,por jeta ka parime per njerez me dinjitet dhe nje histori e nji shoku qe i vdes me sida mund te jete nje shkas,por edhe ana e besimit fetar ka rendesine e vet.pra nuk mund te thuash se gjithkush qe ka mbetur ashtu eshte i shumtuar apo jo i zgjuar etj,perkundrazi sic te tregova me siper.jam dakord me ty per disa raste se ato qe jane te virgjer se femrat dhe meshkujt eshte si i kane munguar rastet sepse mund te kene qene te shumtuara,por ka edhe te rralla/rralle qe e vendosin nje gje te tille dhe keshtu veprojne,per em teper drejtohu tek nje shkrim me sipe i imi.

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Femra dhe mashkulli....
    Nga rina_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 08:04
  4. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  5. Virtytet e nje femre per te qene perfekt ndaj nje mashkulli
    Nga blueyes në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 29-11-2004, 17:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •