Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 141
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nese je shqiptar: Falenderoju zotit qe je shqiptar dhe me edukate te larte shqiptare, se tjerat jan per "syrete", e mos ma ndyni moralin shqiptar me moralin aziatik, sepse ata nuk kan moral.

~virne ne qafe~
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Fatrii
    Nga Feja ime Lindin Burra dhe Gra te moralshem !

Le ti permbahemi temes dhe ta leme fene ne Dore te Zotit se Zoti eshte gjykates i Drejte !

Tema . Une E vleresoj shume virgjerine e nje femre. Edhe gjithashtu vleresoj edhe ato femra qe per fat te keq kane deshtuar ne jete nga ndonje padrejtesi qe ju eshte bere. Nese Femra ka qene e fejuar ose e Martuar dhe eshte ndare fatkeqesisht por qe ka qene dhe qe eshte e kujdesshme ndajruajtjes se ceshtjes se nderit , une e vleresoj ate lloj femre qe ka deshtuar ne jete nga padrejtesite , sepse lidhja e saj ka qene lidhje serioze , dh e ndarja nuk ka qene e qellimshme, Por nuk jam ndakord me ato lloj femrash qe vetem kane per qellim bashkejetesen sa ta shtyjne, edhe pastaj me komentete e tyre duan tju humbin nderin vajzave te ndershme qe i kushtojne rendesi ruajtjes se Virgjerise.

Virgjeria do te mbete gjithmone e vleresuar nga brezat Shqiptar Kush i thote vetes Shqiptar Kuptohet .
    Ku i di ti lidhjet serioze apo jo qe dashke te gjykosh??????????
    mos do te japin edhe llogari njerezit ty???????
    per kete lloj mentaliteti po grindemi tani.........
    mos beni gjykatesin se nuk ka lindur njeri tju japi llogari....
    po vazhduat me keto mend,vetem vuajtje do kete ne shqiperi...ashtu sic ka patur deri tani nga ky mentalitet barbar.....

Une per vete nuk lejoj njeri te me kerkoj llogari per jeten time......e mbys me duart e mia.....po keshtu do edukoj edhe femijen........keshtuqe mos shpresoni kot qe morali islam te behet morali i kombit...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 15-12-2006 më 21:50

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Mos ki merak se ne shqiperi do rri......
    do ja u nxi jeten drisa te ndryshoni mentalitetin........
    c`do gje ndryshon me dhimje por do duroni per te miren e femijeve tane....

shko e be ca Ndryshim e ne Greqi ne se atje keni nevoje per ndryshime ju Greket se doni ta ktheni boten ne pedersata , se i flliqet edhe kishat , turp te keni .
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Po, njemend, se po harroj qe une s'kuptoj asgje.
    Sipas fese me sa kujtoj te fejuarit nuk lejohen te kene marredhenie te ketij lloji. Prandaj edhe ne u ndafshin nuk behet ndonje dem jasht demeve materiale dhe emocionale.

Por keto qeshtje disa qindra here me paster i kishte rregulluar morali autentik shqiptar se sa keto pordhet e ftohta fetare te cialat te gjitha sebashku vijne nga orienti ekstremisht i pamoralshem ne praktike.

Keta qe mundohen ta monoplizojne moralin kombetar permes fese jane kriminel, hipokrite dhe armik i popullit te vet.

keto p***** qe flet mos mi shit mua ti po shko coja atyre qe ti blejne ..
    ketu spo flasim per moral kombetar.apo ske qysh mbulon ato qe ke thene dhe ja kthen alla frengshe ..
    eshte fjala per virgjerin me duket mua ,ne mos gaboj ..dhe kjo nuk eshte as fetare e as kombetare po eshte moral i cdo njeriu ..dhe kujdes fjalorin .se ndoshta ty nuk te intereson ka te tjere ketu qe u interesojne .si puna e ketij FATRIT QE ASNJERI SPO I BINI NE TE SE CFAR PO THOT .PO E KTHYET TEMEN NE MULLAR KASHTE ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 15-12-2006 më 21:55

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    shiko burgjet ne te gjithe europen,jane mbushur me shqiptare.....
    E kjo kulture barbare e jona sot eshte pjelle e islamizmit ne shekuj.........dhe rezultatet i jep kur mungon shteti.....
    Vazhdo bjeri se bukur i bike...

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga FAtrii
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Me keto qe ke shkruar ti ofendon gjithe kombin shqiptar dhe askush nuk te nget.

Ofendimet mbaj per veti. Une nuk di cfare feje ke ti e as qe me intereson bile.
    Po se na lodhe me predikime e falsifikime te pervetsimit te moralit me te larte ne bote e cili eshte morali shqiptar nga ana e fes nuk ta lejoj.

Morri fund - se fini.

Se sygjerimet tua ofenduese ndaj kombit shqiptar jan aq te paftyra sa qe veshtire qe mund ti paramendoj dikush nga ky forum.

Sepse sipas antishqiptarizes tende ekstreme - shqiptaret paskan pasur moral te barabarte me lopet e shtalles para se te vinte morali i gjithendritur fetar i orientit te felliqte.

Dhe pse ne i themi "te felliqte", pikerisht per arsye se neve shqiptareve morali i tyre na eshte dukur dhe vazhdon te na duket i ulte = i pamoralshem, i shemtuar dhe kunder Zotit te vertete.

Nese je shqiptar: Falenderoju zotit qe je shqiptar dhe edukate te larte shqiptare. se tjerat jan per "syrete", e mos ma ndyj moralin shqiptar me moralin aziatik. Sepse ata nuk kan moral.
    Ore pse nuk shkon ne Forum Grek ti meqene se je edhe Grek, se atje do gjejsh shoqeri te tipit tend dhe te gjakut tend qe edhe keni te njejten Semundje Pederzimin , shko e hypni njeri tjetrit sepse keshtu e keni tradite juve. kalo mire more se une tani e kuptova se pse nuk je i kenaqur ng a shqiptaret se ti dashke dike te hype nga pas , gje qe ne nuk e kemi zakon .
    Shih ti repliken e njeriut qe s'njeh lexim as kuptim. A mos ka nevoje per zmadhim shkronjash? pa pa pa pa...
    Ia sheh ti repliken se mos i perputhet ndokund bile me nje fjalle qe kam shkruar une?!!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Baptist, gjeta këtu diçka interesante për moralin arab, citim nga Qurani:
    SURETU EL BEKARE ajeti 230
    E në qoftë se ai (burri) e lëshon atë (për herë të tretë), pas atij (lëshimi) nuk lejohet më derisa të martohet ajo për një burrë tjetër. E nëse ai (burri i dytë) e lëshon atë, atëherë për ata dy, po qe se mendojnë se do tí zbatojnë dispozitat e All-llahut, nuk ka pengesë të rikthehen (në bashkëshortësi). Këto janë dispozita të All-llahut që ia sqaron një populli që kupton.

Pra nëse gruaja ndahet nga burri për herë të tretë, ajo nuk mund t'i kthehet më atij burri.
    Por Islami është fe e lehtësimeve: ajo së pari duhet të martohet me një burrë tjetër e pastaj ka të drejtë që të martohet sërish me burrin e parë.

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga unforgiven II
    Vazhdo bjeri se bukur i bike...
    Hhahhahahahhahahaha po se mos i bie vlera atij qe nuk ka vlera !
    Pederasta Greqia te medhenj dhe te vegjel . Keshtu kane Zakonet po nuk i rane nuk i ze gjumi !

Kalo mire Patriot

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga posta
    Baptist, gjeta këtu diçka interesante për moralin arab, citim nga Qurani:
    SURETU EL BEKARE ajeti 230
    E në qoftë se ai (burri) e lëshon atë (për herë të tretë), pas atij (lëshimi) nuk lejohet më derisa të martohet ajo për një burrë tjetër. E nëse ai (burri i dytë) e lëshon atë, atëherë për ata dy, po qe se mendojnë se do tí zbatojnë dispozitat e All-llahut, nuk ka pengesë të rikthehen (në bashkëshortësi). Këto janë dispozita të All-llahut që ia sqaron një populli që kupton.

Pra nëse gruaja ndahet nga burri për herë të tretë, ajo nuk mund t'i kthehet më atij burri.
    Por Islami është fe e lehtësimeve: ajo së pari duhet të martohet me një burrë tjetër e pastaj ka të drejtë që të martohet sërish me burrin e parë.

Ore Vella ty Ishalla Zoti ta shperbleft me Xhenet mundin qe bere per ti bindur,
    Por nuk po binden or e shoku , se kam 9 ore pa levizur nga Karrikja vetem duke ju shkruar per moralin , Por jane greker shikoju emrat dhe pastaj lodhu per ti bindur , kane folur kundra shqiptareve gjithe kohen Pedersatat !
    Ata vetem Pederzimin kane qejf , keshtu qe mos u lodh kot shoku , shaj sa te mundesh nese mundesh se me doli shpirti me kata b*th Q*ra

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    eshte fjala per virgjerin me duket mua ,ne mos gaboj ...se ndoshta ty nuk te intereson ka te tjere ketu qe u interesojne .si puna e ketij FATRIT QE ASNJERI SPO I BINI NE TE SE CFAR PO THOT .PO E KTHYET TEMEN NE MULLAR KASHTE ..
    Me sa shoh une kjo teme ka te bej me, -po citoj: "Sa ju intereson virgjëria e një mashkulli?"
    Djaloshi vjen ketu dhe predikon fene dhe sillet sikur anetaret tjere te forumit jane idiote total pa asnje dite shkolle.

Me duket se e kuptova fare qarte cilit tel po i bie djaloshi ne fjale sepse, ai ne beri gjithe shqiptarine lope me bisht kafshe te pavetedishme dhe pa asnje ide moral parase te vinte feja, ky eshte turp i madh...

ketu spo flasim per moral kombetar.apo ske qysh mbulon ato qe ke thene dhe ja kthen alla frengshe ..
    Anda sic e sheh, djaloshi e ktheu temen pikerisht ne moral kombetar.
    E sa per ato qe paskam thene dhe nuk paskam se si ti mbuloj te lutem me frekso pak "Cilat" se do i mbuloj nese i kam lene pa mbulese gjithesesi.

..dhe kjo nuk eshte as fetare e as kombetare po eshte moral i cdo njeriu..
    Bukur, morali i njeriut vec e vec, perben moralin kombetar. Shpresoj ta kesh te qarte kete.

a do te martoheshe ti me djalin e xajes tend apo larg qofte me djalin e tezes sate?
    Aeneas Dardanus

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Femra dhe mashkulli....
    Nga rina_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 08:04
  4. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  5. Virtytet e nje femre per te qene perfekt ndaj nje mashkulli
    Nga blueyes në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 29-11-2004, 17:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •