Nese je shqiptar: Falenderoju zotit qe je shqiptar dhe me edukate te larte shqiptare, se tjerat jan per "syrete", e mos ma ndyni moralin shqiptar me moralin aziatik, sepse ata nuk kan moral.
~virne ne qafe~
Nese je shqiptar: Falenderoju zotit qe je shqiptar dhe me edukate te larte shqiptare, se tjerat jan per "syrete", e mos ma ndyni moralin shqiptar me moralin aziatik, sepse ata nuk kan moral.
~virne ne qafe~
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ku i di ti lidhjet serioze apo jo qe dashke te gjykosh??????????Postuar më parë nga Fatrii
mos do te japin edhe llogari njerezit ty???????
per kete lloj mentaliteti po grindemi tani.........
mos beni gjykatesin se nuk ka lindur njeri tju japi llogari....
po vazhduat me keto mend,vetem vuajtje do kete ne shqiperi...ashtu sic ka patur deri tani nga ky mentalitet barbar.....
Une per vete nuk lejoj njeri te me kerkoj llogari per jeten time......e mbys me duart e mia.....po keshtu do edukoj edhe femijen........keshtuqe mos shpresoni kot qe morali islam te behet morali i kombit...
Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 15-12-2006 më 21:50
Postuar më parë nga Akili-A
shko e be ca Ndryshim e ne Greqi ne se atje keni nevoje per ndryshime ju Greket se doni ta ktheni boten ne pedersata , se i flliqet edhe kishat , turp te keni .
"Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"
Postuar më parë nga Baptist
keto p***** qe flet mos mi shit mua ti po shko coja atyre qe ti blejne ..
ketu spo flasim per moral kombetar.apo ske qysh mbulon ato qe ke thene dhe ja kthen alla frengshe ..
eshte fjala per virgjerin me duket mua ,ne mos gaboj ..dhe kjo nuk eshte as fetare e as kombetare po eshte moral i cdo njeriu ..dhe kujdes fjalorin .se ndoshta ty nuk te intereson ka te tjere ketu qe u interesojne .si puna e ketij FATRIT QE ASNJERI SPO I BINI NE TE SE CFAR PO THOT .PO E KTHYET TEMEN NE MULLAR KASHTE ..
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 15-12-2006 më 21:55
Vazhdo bjeri se bukur i bike...Postuar më parë nga Akili-A
Shih ti repliken e njeriut qe s'njeh lexim as kuptim. A mos ka nevoje per zmadhim shkronjash? pa pa pa pa...Postuar më parë nga FAtrii
Ia sheh ti repliken se mos i perputhet ndokund bile me nje fjalle qe kam shkruar une?!!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Baptist, gjeta këtu diçka interesante për moralin arab, citim nga Qurani:
SURETU EL BEKARE ajeti 230
E në qoftë se ai (burri) e lëshon atë (për herë të tretë), pas atij (lëshimi) nuk lejohet më derisa të martohet ajo për një burrë tjetër. E nëse ai (burri i dytë) e lëshon atë, atëherë për ata dy, po qe se mendojnë se do tí zbatojnë dispozitat e All-llahut, nuk ka pengesë të rikthehen (në bashkëshortësi). Këto janë dispozita të All-llahut që ia sqaron një populli që kupton.
Pra nëse gruaja ndahet nga burri për herë të tretë, ajo nuk mund t'i kthehet më atij burri.
Por Islami është fe e lehtësimeve: ajo së pari duhet të martohet me një burrë tjetër e pastaj ka të drejtë që të martohet sërish me burrin e parë.
Hhahhahahahhahahaha po se mos i bie vlera atij qe nuk ka vlera !Postuar më parë nga unforgiven II
Pederasta Greqia te medhenj dhe te vegjel . Keshtu kane Zakonet po nuk i rane nuk i ze gjumi !
Kalo mire Patriot![]()
Postuar më parë nga posta
Ore Vella ty Ishalla Zoti ta shperbleft me Xhenet mundin qe bere per ti bindur,
Por nuk po binden or e shoku , se kam 9 ore pa levizur nga Karrikja vetem duke ju shkruar per moralin , Por jane greker shikoju emrat dhe pastaj lodhu per ti bindur , kane folur kundra shqiptareve gjithe kohen Pedersatat !
Ata vetem Pederzimin kane qejf , keshtu qe mos u lodh kot shoku , shaj sa te mundesh nese mundesh se me doli shpirti me kata b*th Q*ra
Me sa shoh une kjo teme ka te bej me, -po citoj: "Sa ju intereson virgjëria e një mashkulli?"Postuar më parë nga alnosa
Djaloshi vjen ketu dhe predikon fene dhe sillet sikur anetaret tjere te forumit jane idiote total pa asnje dite shkolle.
Me duket se e kuptova fare qarte cilit tel po i bie djaloshi ne fjale sepse, ai ne beri gjithe shqiptarine lope me bisht kafshe te pavetedishme dhe pa asnje ide moral parase te vinte feja, ky eshte turp i madh...
Anda sic e sheh, djaloshi e ktheu temen pikerisht ne moral kombetar.ketu spo flasim per moral kombetar.apo ske qysh mbulon ato qe ke thene dhe ja kthen alla frengshe ..
E sa per ato qe paskam thene dhe nuk paskam se si ti mbuloj te lutem me frekso pak "Cilat" se do i mbuloj nese i kam lene pa mbulese gjithesesi.
Bukur, morali i njeriut vec e vec, perben moralin kombetar. Shpresoj ta kesh te qarte kete...dhe kjo nuk eshte as fetare e as kombetare po eshte moral i cdo njeriu..
a do te martoheshe ti me djalin e xajes tend apo larg qofte me djalin e tezes sate?
Aeneas Dardanus
Krijoni Kontakt