Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 141
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga unforgiven II
    Po futem pak si pa rralle po kjo qe thu ti ta vret pak veshin, krimineli mar grup asht kriminel, cfaredo feje ti perkasi ai, dhe perderisa eshte kriminel ai nuk eshte fetar se feja nuk predikon krimin, nje person dallohet nga emri qe lexon ti ne gazete se ciles fe i perket, por nuk jep informacion nese ky person beson vertete ne fene e tij apo jo. Shndet e t'mira.
    Nuk e kisha fjalen se a beson krimineli apo jo......
    por te kultura dhe traditat qe jane kultivuar ne shekuj ne shqiperi....te cilat kane formuar njeriun e sotem shqiptare........nje popull me tradita te shendosha dhe perparimtare nuk ka aq shume kriminele ne gjirin e saj.....
    shiko burgjet ne te gjithe europen,jane mbushur me shqiptare.....
    E kjo kulture barbare e jona sot eshte pjelle e islamizmit ne shekuj.........dhe rezultatet i jep kur mungon shteti.....

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga unforgiven II
    Po futem pak si pa rralle po kjo qe thu ti ta vret pak veshin, krimineli mar grup asht kriminel, cfaredo feje ti perkasi ai, dhe perderisa eshte kriminel ai nuk eshte fetar se feja nuk predikon krimin, nje person dallohet nga emri qe lexon ti ne gazete se ciles fe i perket, por nuk jep informacion nese ky person beson vertete ne fene e tij apo jo. Shndet e t'mira.
    sikur ta dijsh ti se eshte Grek ai nuk do ti flasesh me kete menyre!
    Po nejse une e vleresoj thenien tende sepse eshte e drejte , sepse krimineli nuk ka fe , as nuk njeh Zot, dhe sikur the edhe ti Qe Pederzimi gjithashtu nuk ka fe , por ata po i vendosin Prifta neper Kisha dhe kujtojne se po besojne ne Zot , Edhe Kur Dihet Se Zoti I Denoi popullin e Lutit qe kryenin pederzim , Kur dihet Se Bibla e Denon Pederzimin.

Rrespekte per mendimin , kalo mire
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Fjalorin ke nevoje ta pastrosh ti , sepse une vetem po mbroj ate qe Zoti ka bere te ligjshme. dhe te lutem shume mos ofendo fene time se do behesh Pishman ti me gjithe ate Akilin , sepse nuk ju ka ofenduar njeri as ne fe dhe as ne asnje lloj menyre tjeter ,
    Ne nuk mbrojmë atë që e bëri të ligjshme një zot të cilit s'ja kemi parë asnjëherë fytyrën.
    Ne mbrojmë atë që e mbron mbarë një shoqëri e shëndoshë.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Fatrii
    sikur ta dijsh ti se eshte Grek ai nuk do ti flasesh me kete menyre!
    Po nejse une e vleresoj thenien tende sepse eshte e drejte , sepse krimineli nuk ka fe , as nuk njeh Zot, dhe sikur the edhe ti Qe Pederzimi gjithashtu nuk ka fe , por ata po i vendosin Prifta neper Kisha dhe kujtojne se po besojne ne Zot , Edhe Kur Dihet Se Zoti I Denoi popullin e Lutit qe kryenin pederzim , Kur dihet Se Bibla e Denon Pederzimin.

Rrespekte per mendimin , kalo mire
    Nga ajo fe qe ke ti lindin vetem kriminela,dhe njerez qe fusin hundet te morali e tjetrit.....

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Me keto qe ke shkruar ti ofendon gjithe kombin shqiptar dhe askush nuk te nget.

Ofendimet mbaj per veti. Une nuk di cfare feje ke ti e as qe me intereson bile.
    Po se na lodhe me predikime e falsifikime te pervetsimit te moralit me te larte ne bote e cili eshte morali shqiptar nga ana e fes nuk ta lejoj.

Morri fund - se fini.

Se sygjerimet tua ofenduese ndaj kombit shqiptar jan aq te paftyra sa qe veshtire qe mund ti paramendoj dikush nga ky forum.

Sepse sipas antishqiptarizes tende ekstreme - shqiptaret paskan pasur moral te barabarte me lopet e shtalles para se te vinte morali i gjithendritur fetar i orientit te felliqte.

Dhe pse ne i themi "te felliqte", pikerisht per arsye se neve shqiptareve morali i tyre na eshte dukur dhe vazhdon te na duket i ulte = i pamoralshem, i shemtuar dhe kunder Zotit te vertete.

Nese je shqiptar: Falenderoju zotit qe je shqiptar dhe edukate te larte shqiptare. se tjerat jan per "syrete", e mos ma ndyj moralin shqiptar me moralin aziatik. Sepse ata nuk kan moral.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nuk e kisha fjalen se a beson krimineli apo jo......
    por te kultura dhe traditat qe jane kultivuar ne shekuj ne shqiperi....te cilat kane formuar njeriun e sotem shqiptare........nje popull me tradita te shendosha dhe perparimtare nuk ka aq shume kriminele ne gjirin e saj.....
    shiko burgjet ne te gjithe europen,jane mbushur me shqiptare.....
    E kjo kulture barbare e jona sot eshte pjelle e islamizmit ne shekuj.........dhe rezultatet i jep kur mungon shteti.....
    Përse gjujzohesh përballë propagandës antishqiptare dhe madje bëhesh edhe ndihmës i kësaj propagande?

Me keto qe po degjoje ketu po bindem se paskan te drejte europianet qe na quajne ne si populli me i pacivilizuar ne europe......
    Europianët nuk na quajnë popull më i pacivilizuar, kështu na quajnë vetëm ca armiq aty këtu dhe tradhëtarë sikur puna jote,
    A nuk e sheh veten sa i prapambetur je?
    Je në kohën e Enverit kur moralin t'a detyronte dikush tjetër, ashtu dhe ti mundohesh të na tregosh neve si të bëjmë dhe na e shan mendimin tonë, kadale pak se nuk t'a kam fajin unë që je gjujzuar para fortunave familje-imoralizuese të jetës.

AH islam c`i paske bere ketij populli......
    Ç'hyn islami këtu?
    A u dashka të më quash musliman pa dëshirën time vetëm pse ti je droguar dhe tripi po t'a kërkon që të flasësh ashtu?

njerez qe merren vetem me moralin e te tjereve.......e i fusin hundet deri te organet gjenetale.....
    e na shesin moralin mesjetaro-barbar si vyrtyt.............
    Më jep përgjigje konkrete pse fut hundët aty ku nuk të pëlqen?

E pastaj flasin per bashkim kombetar.........ku te bashkohesh me fytyra kaq te urryera???????
    te bashkohesh me mesjetaret????????????kesaj i thone ti duash te keqen vetes........
    E pra shko në Greqi se atje ka sa të duash greke me vaginë kalibër 20 mm, që të shpojnë by'thën me dildo.

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Nga ajo fe qe ke ti lindin vetem kriminela,dhe njerez qe fusin hundet te morali e tjetrit.....
    Nga Feja ime Lindin Burra dhe Gra te moralshem !

Le ti permbahemi temes dhe ta leme fene ne Dore te Zotit se Zoti eshte gjykates i Drejte !

Tema . Une E vleresoj shume virgjerine e nje femre. Edhe gjithashtu vleresoj edhe ato femra qe per fat te keq kane deshtuar ne jete nga ndonje padrejtesi qe ju eshte bere. Nese Femra ka qene e fejuar ose e Martuar dhe eshte ndare fatkeqesisht por qe ka qene dhe qe eshte e kujdesshme ndajruajtjes se ceshtjes se nderit , une e vleresoj ate lloj femre qe ka deshtuar ne jete nga padrejtesite , sepse lidhja e saj ka qene lidhje serioze , dh e ndarja nuk ka qene e qellimshme, Por nuk jam ndakord me ato lloj femrash qe vetem kane per qellim bashkejetesen sa ta shtyjne, edhe pastaj me komentete e tyre duan tju humbin nderin vajzave te ndershme qe i kushtojne rendesi ruajtjes se Virgjerise.

Virgjeria do te mbete gjithmone e vleresuar nga brezat Shqiptar Kush i thote vetes Shqiptar Kuptohet .

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Mos ki merak se ne shqiperi do rri......
    do ja u nxi jeten drisa te ndryshoni mentalitetin........
    c`do gje ndryshon me dhimje por do duroni per te miren e femijeve tane....

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Me keto qe ke shkruar ti ofendon gjithe kombin shqiptar dhe askush nuk te nget.

Ofendimet mbaj per veti. Une nuk di cfare feje ke ti e as qe me intereson bile.
    Po se na lodhe me predikime e falsifikime te pervetsimit te moralit me te larte ne bote e cili eshte morali shqiptar nga ana e fes nuk ta lejoj.

Morri fund - se fini.

Se sygjerimet tua ofenduese ndaj kombit shqiptar jan aq te paftyra sa qe veshtire qe mund ti paramendoj dikush nga ky forum.

Sepse sipas antishqiptarizes tende ekstreme - shqiptaret paskan pasur moral te barabarte me lopet e shtalles para se te vinte morali i gjithendritur fetar i orientit te felliqte.

Dhe pse ne i themi "te felliqte", pikerisht per arsye se neve shqiptareve morali i tyre na eshte dukur dhe vazhdon te na duket i ulte = i pamoralshem, i shemtuar dhe kunder Zotit te vertete.

Nese je shqiptar: Falenderoju zotit qe je shqiptar dhe edukate te larte shqiptare. se tjerat jan per "syrete", e mos ma ndyj moralin shqiptar me moralin aziatik. Sepse ata nuk kan moral.
    Ore pse nuk shkon ne Forum Grek ti meqene se je edhe Grek, se atje do gjejsh shoqeri te tipit tend dhe te gjakut tend qe edhe keni te njejten Semundje Pederzimin , shko e hypni njeri tjetrit sepse keshtu e keni tradite juve. kalo mire more se une tani e kuptova se pse nuk je i kenaqur ng a shqiptaret se ti dashke dike te hype nga pas , gje qe ne nuk e kemi zakon .

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Po te bej nje pyetje kush eshte me i moralshem nese duhen dy persona, i virgjeri ose e virgjera apo i pavirgjeri ose e pavirgjera ?

A nuk eshte nje moral ruajtja e Virgjerise?
    Nese do dashuroje nje vajze do e doje me shume te ishte e virgjer apo e pavirgjer ?
    Pres pergjigjeje nga ti, me RRespekt Fatrii

Per nje mashkull nuk eshte njesoj si e nje femre. Mashkulli e humb virgjerin e tij qe ne moshen 14 vjecare. Periudha e pubertetit. Ndersa femra kuptohet kur eshte e virgjer edhe kur jo. Nje mashkull mund te genjej kollaj. Edhe ate femer qe une e dua nuk do i vija kushte ose mos ta doja per faktin se ajo ka kryer mardhenie seksuale me nje person para meje. Dashuria eshte e verber vella. Dashuro njeher koke e kembe edhe pastaj me thuaj se si do ndjehesh.

Kalofsh mire. Nuk kam ca te shtoj jan thene e sterthene te tjerat.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Femra dhe mashkulli....
    Nga rina_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 08:04
  4. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  5. Virtytet e nje femre per te qene perfekt ndaj nje mashkulli
    Nga blueyes në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 29-11-2004, 17:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •