Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 141
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Po me kete cfare do te thuash ? ! ! !

Sepse kjo me dukett mua, te hedhe posht te gjitha ato qe ke shkruar aty dhe me pare!
    njerezit kane qene te fejuar dhe jane ndare ,te martuar dhe te ndare ....per kete e kisha fjalen .po se nuk kupton ????

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Bobobobobobob po lejini mer robt te marrin burrin si te dojn ca paskeni qen mer zot vdisni me i fut hunet ne virgjiritetin e botes ...............

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Me keto qe po degjoje ketu po bindem se paskan te drejte europianet qe na quajne ne si populli me i pacivilizuar ne europe......

AH islam c`i paske bere ketij populli......

njerez qe merren vetem me moralin e te tjereve.......e i fusin hundet deri te organet gjenetale.....
    e na shesin moralin mesjetaro-barbar si vyrtyt.............

E pastaj flasin per bashkim kombetar.........ku te bashkohesh me fytyra kaq te urryera???????
    te bashkohesh me mesjetaret????????????kesaj i thone ti duash te keqen vetes........
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 15-12-2006 më 21:00

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    njerezit kane qene te fejuar dhe jane ndare ,te martuar dhe te ndare ....per kete e kisha fjalen .po se nuk kupton ????
    Fejesa dhe martesa , jane lidhje serioze dhe te bera publike , dhe nese dikush deshton ne jete pasiqe eshte fejuar apo pasiqe eshte martuar. Kete une nuk mund ta quaj te qellimshme , ketyre njerezve perseri nuk ju bie vlera nga llogjika ime dhe nga llogjika e shumices, Biles Ndiej keqardhje per fatkeqesine qe i ndodhi dikujt ne keto lloj rastesh. Keta persona jane te moralshem dhe nuk ju humb morali qe kane . sepse lidhja ishte seriozisht dhe nuk ishte e qellimshme ndarja.
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    Po, njemend, se po harroj qe une s'kuptoj asgje.
    Sipas fese me sa kujtoj te fejuarit nuk lejohen te kene marredhenie te ketij lloji. Prandaj edhe ne u ndafshin nuk behet ndonje dem jasht demeve materiale dhe emocionale.

Por keto qeshtje disa qindra here me paster i kishte rregulluar morali autentik shqiptar se sa keto pordhet e ftohta fetare te cialat te gjitha sebashku vijne nga orienti ekstremisht i pamoralshem ne praktike.

Keta qe mundohen ta monoplizojne moralin kombetar permes fese jane kriminel, hipokrite dhe armik i popullit te vet.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Po, njemend, se po harroj qe une s'kuptoj asgje.
    Sipas fese me sa kujtoj te fejuarit nuk lejohen te kene marredhenie te ketij lloji. Prandaj edhe ne u ndafshin nuk behet ndonje dem jasht demeve materiale dhe emocionale.

Por keto qeshtje disa qindra here me paster i kishte rregulluar morali autentik shqiptar se sa keto pordhet e ftohta fetare te cialat te gjitha sebashku vijne nga orienti ekstremisht i pamoralshem ne praktike.

Keta qe mundohen ta monoplizojne moralin kombetar permes fese jane kriminel, hipokrite dhe armik i popullit te vet.
    Pastro pak fjalorin ti o Njeri se po bej mekat te them njeri ty.
    Dhe leje Fene ne anen tjeter sespe vetem ata qe nuk njohin zotin e tyre kundershtojne fete. Sepse kur nuk jeni Falenderues ndaj Zotit qe ju krijoi jeten , nuk jeni falenderues ndaj asgjeje tjeter .

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nevoje ka ta pastrosh fjalorin tend, kur shprehjen k*rve e zot i perdor ne te njeten fjali, dhe s'te vjen turp prej vetes.

Prej kur e be feja t'ia rreguloje moralin shqiptarit aman se ia fute kaq kot sa sja ke idene?
    Mos perzij moral e fe ne ne forum shqiptar se e felliq.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Fatrii
    Sepse kur nuk jeni Falenderues ndaj Zotit qe ju krijoi jeten , nuk jeni falenderues ndaj asgjeje tjeter .
    E pikerisht te kjo pikpamje qendron edhe barbarizmi dhe kriminaliteti juaj.........

shiko gazetat ne shqiperi....emrat e krimineleve qe shfaqen per dite 99% jane te fese tende........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    E pikerisht te kjo pikpamje qendron edhe barbarizmi dhe kriminaliteti juaj.........

shiko gazetat ne shqiperi....emrat e krimineleve qe shfaqen per dite 99% jane te fese tende........
    Po futem pak si pa rralle po kjo qe thu ti ta vret pak veshin, krimineli mar grup asht kriminel, cfaredo feje ti perkasi ai, dhe perderisa eshte kriminel ai nuk eshte fetar se feja nuk predikon krimin, nje person dallohet nga emri qe lexon ti ne gazete se ciles fe i perket, por nuk jep informacion nese ky person beson vertete ne fene e tij apo jo. Shndet e t'mira.

Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Nevoje ka ta pastrosh fjalorin tend, kur shprehjen k*rve e zot i perdor ne te njeten fjali, dhe s'te vjen turp prej vetes.

Prej kur e be feja t'ia rreguloje moralin shqiptarit aman se ia fute kaq kot sa sja ke idene?
    Mos perzij moral e fe ne ne forum shqiptar se e felliq.
    Fjalorin ke nevoje ta pastrosh ti , sepse une vetem po mbroj ate qe Zoti ka bere te ligjshme. dhe te lutem shume mos ofendo fene time se do behesh Pishman ti me gjithe ate Akilin , sepse nuk ju ka ofenduar njeri as ne fe dhe as ne asnje lloj menyre tjeter ,
    "Jepni mendimet e juaja ne Forum pa ofenduar antaret e tjere"
    Nese jeni te dhene pas imoralitetit vazhdoni se nuk po ju pengon njeri.
    Por kurre mos pretendoni se jeni me lart se ata qe jane te kujdesshem ndaj ruajtjes se nderit, Sepse faktet vertetojne ndershmerine.
    Mundesisht shprehni mendimin tuaj pa ofenduar antaret e tjere apo fene e antareve. flm per mirkuptimin nese kuptoni .

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Femra dhe mashkulli....
    Nga rina_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 08:04
  4. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  5. Virtytet e nje femre per te qene perfekt ndaj nje mashkulli
    Nga blueyes në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 29-11-2004, 17:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •