Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i/e larguar Maska e Edelweiß
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103

I dashur Homza,

Fjalet e tua te bukura dhe e ardhjma e ndritur (20 ore drita ne dite eshte fat i modh) me ty nuk mund te kalojne pa lene gjurem ne zemren time lol. Sigurisht qe kushtet qe me ofron jan maramendes edhe pse per piken e pare nuk kam nevoj shume sepse drita ime per mua je ti

Sigurisht qe une kam pas dhe raste me te mira ketu ne fshat po nje rast nga qyteti sme ka ardh deri tash. Eshte nje nder i madh per nje fshatare te ndrojtur si mua ( aman te shpetoj dhe nga mjela e lopeve ) duke mos harruar edhe mjeshterin e divanit lol, te eci ne trotuarin e qytetit

Por fjala e fundit si ne cdo familje te fshatit tone i takon familjes lol.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une sdashurohem ma me dit se vdes

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Edelweiß

I dashur Homza,

Fjalet e tua te bukura dhe e ardhjma e ndritur (20 ore drita ne dite eshte fat i modh) me ty nuk mund te kalojne pa lene gjurem ne zemren time lol. Sigurisht qe kushtet qe me ofron jan maramendes edhe pse per piken e pare nuk kam nevoj shume sepse drita ime per mua je ti

Sigurisht qe une kam pas dhe raste me te mira ketu ne fshat po nje rast nga qyteti sme ka ardh deri tash. Eshte nje nder i madh per nje fshatare te ndrojtur si mua ( aman te shpetoj dhe nga mjela e lopeve ) duke mos harruar edhe mjeshterin e divanit lol, te eci ne trotuarin e qytetit

Por fjala e fundit si ne cdo familje te fshatit tone i takon familjes lol.
    hahahha me qesh me te madhe, po si ne fshtaret ska kjo bote, ska asfalt, driita apo kombinate qe ma mbush mendjen qe mos te vij ne fshat ke tya, se ma more zemren ma bone cope e grime me kto fjale tipike fshatare e katundareske. Ma kalle zemren flake.

do vazhdojme serish kte muhabet, qenke vajze qe lum katundi qe ka intelektual si ty, edhe 300 vite kan per te ngel pa rruge makine qe te con ke fshati juaj hahahah

te persh shum mjeshtri i taekondos dhe divanit njekohsisht, Hamza.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Kam vene re qe shume njerez refuzojne ose kane frike ti kushtohen dikujt. Pse ndodh kjo?! Kan frik se do vijn nje dite ku mund te lendohen apo s'jane me te afte te dashurojne?

Jeni te gatshem per te dashuruar? C'fare ju pengon nese pergjigjja eshte jo?

nuk e lejoj veten me te lendohem tani dal me shum vajza por pa dashuri thjesht si i thon kalo kohen i thua i like u u are cute etc but never i love u

so ciao
    Partizoni

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Kusi sic duket tema ka marr rrjedhen e gabuar sepse nuk po le vend per bashkbisedim ...nejse persa i perket pyetjes tende mendoj se nuk kam ndonje mashkull ideal. Duhet thjesht te me pelqej mua ose duhet te dije me an te sjelljes, nivelit karakterit te bjeri ne sy ke mua. Jane gjera te vogla ato qe ndonjehere na terheqin me shume

Sakrifica nuk ndermarr asnje ... jo ne fillim sepse nuk besoj ke dashuria me shikim te pare... por mai dire mai thot bota lol
    FLM shum lol per pergjigjen
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu
    nuk e lejoj veten me te lendohem tani dal me shum vajza por pa dashuri thjesht si i thon kalo kohen i thua i like u u are cute etc but never i love u

so ciao
    Ti e paske me nxitim por une do te thoja se sjella jote eshte tipke e njerzeve qe kan dashuruar dhe tashme cdo gje reth e tyre e krahesojne/ perfeksionojne me te kaluaren ne kete rast me ate qe kane humbur.

Por eshte e gabura si sjellje . Vjen nje dite kur ti je ne gjendje te analizosh te kaluaren dhe arrin ne perfundimnin se ajo qe ti perfeksionoje ishte vec nje frut i paditurise tende. (nderkohe ti ke humbur shume nga kjo ideologji: se kam me ty personalisht e )

Sillesh keshtu edhe pse je i rethuar nga njerez qe jane gati te japin gjithcka, sepse ti se ke takuar akoma ate personin qe ti do ti kushtohesh. Dhe nese nje dite ti e takon ate mund te ndodh qe ai/ajo mos te kerkoj te njetat nga ty. (prap ska te bej direkt me ty )

Perfundimisht Dashuria eshte strange dhe ne jemi te komplikuar . Kaq se e shkriva talentin hehhe ;-)

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ata qe kane pasur frike te dashurojne mendoj une qe nuk kane gjetur dashurine e vertete sic tha edhe ildushja kan pasur frike qe ti japin maksimumin e energjise se tyre asaj lidhjeje apo dashurie !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Mbase nuk jane gati te dashurojne,jo se nuk dine Edelweiß

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Ate po them edhe une albaneZ se budallenj ska sot. Une menoj (i thava trute e) se ata qe kane frik eshte se kan humb njehere dhe jo se jane ta paditur...

nxitoj prandaj po i bi shkurt

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    GEZIETI, VUAJTET, HIDHERIMET, jane bere per njerezit dhe kshu qe gjithcka ne jete duhet provuar gjithcka.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •