Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Si tė emigroj?

Ne radhe te pare ju pershendes t' gjithe forumistet..... kisha dashure qe t' me keshilloni sygjeroni apo t' me siguroni ndonjė informacion se si te emigroi ne Angli apo Gjermani.... Kam pas rastin te kontaktoj me disa avokate nga Shqiperia por nuk kane mundur te me ndihmojne mua per arsye se une jam nga Kosova, pres pergjigje te sinqerta nga gjithe ata qe mund te me tregojne dicka konkrete.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 09-12-2006 mė 09:38

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Daje pershenetje,
    ...Po qe se di Serbisht plako e ke kollaj. Para 2 javesh erdhen 2 Cuna nga Kosova ne Londer, me pashaporta polaku. Normal qe ishin te fallcofikume.

...Po deshe te vish si student, ka menyre. Nga Shqiperia erdhen dy persona qe njoh une ketu. U rregjistruan ne shkolle ketu ne Londer per Anglisht, paguan 2 jave akomdimin, dhe c`do gje ishte ne rregull. Nga krahu ambasades duan te shohin ata ne Shqiperi qe ke ja 2000euro ne bank.... Dhe me kete menyre po hyje dita dites Shqiptar ketu. Po 1 gje Shpres per letra s`behet fjal... Se zakonisht juve kujtoni se do dali noi ligj edhe do fitoni letra...

Mos u merr shume me k()rlluqet e avokateve daje. Po qe me shume i interesuar me dergo MP ose E-mail te drejtoj vllai tek personat e duhur.

Shnet grupo.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    E vetmja menyre per te fituar azilin politik jo vetem ne Angli,por kudo nga shtetet qe kane firmosur konventen e Gjeneves te 1954 per azilin,eshte te paraqitesh si minoritar i persekutuar nga shqiptaret.Dosja eshte shume kollaj te formulohet,mjafton te kopjosh propaganden serbe qe behet ne web site e kishes serbe.Ceshtja eshte se duhet te dish mire serbishten.Ne rastin tjeter kur nuk di serbisht mund te paraqitesh si magjup,ashkali,goran,turk a c'ka ka te tjere ju i dini me mire ne Kosove.Nje menyre tjeter eshte te paraqitesh si homoseksual.Di nja dy raste ne New York qe kane fituar letrat ne kete menyre.
    S'di c'te te them me teper,pac fat.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Faleminderit

Ju falemderoj shume per ndihmen, vertet u jam mirenjohes keshillave tuaja.. faleminderit Loti faleminderit Murik... dhe te gjithe ju qe ndodheni ne kete forum... nuk kisha prite nje pergjigje kaq te sinqerte, thjesht me keni nderuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 09-12-2006 mė 09:39

Tema tė Ngjashme

1. Mė ndihmoni si tė emigroj jashtė Kosovės
    Nga roni_s nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-01-2011, 16:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •