Postuar më parë nga rina_
koha e verteton ne te don apo ne ste don. vetem durim duhet
Postuar më parë nga rina_
koha e verteton ne te don apo ne ste don. vetem durim duhet
KUPTOHET SE KUSH ESHTE I DASHURUAR ME ATE QE DON, EDHE KUSH ESHTE I DASHURUAR VETEM ME DASHURINE ..
Ate qe kam shikua si shok (vella) nuk mundem ti jap shanc dhe ndoshta me vone te kam lidhje me te, tjeter eshte kur i jep shanc nje njeriut qe se njef shume apo e ke takua ca her... :PPostuar më parë nga Bledari
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Postuar më parë nga JaCk_DaniELs
LOL pse re bir kaq i rrept me vajzat po ste pelequ hudhja babes kte se zbaj mrapsh![]()
![]()
Nuk e di , ndoshta do merrja parasysh edhe se cfare mund te ndjeja per te , ose mundesite e asaj qe mund te lindte.
Dmth, do i jepja nje mundesi (nqs do shifja tek ai dicka qe me terheq) .
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Çfarë do bënit nëse zbuloni se dikush ju don?
shumicen e hereve,injoroj,kam zbuluar kaq shume here qe me don,por nuk mund te mbaj 100 kunguj nen nje sqetull.
para ca vjetesh maksimumi 5 vajza ne te njejten kohe,me shume nuk ja dilja dot lol,konfuzion total............ika fare nderrova vendbanim
Paskan qene femra jo shume te zgjuara pastaj ....... ose po ja rrit ca si shume vlerat vetes ...
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt