po nuk mjafton vetem ta njohesh edhe ta duash...Postuar më parë nga RapSoul
un mund te njoh plot ama 1 ta dua..
po nuk mjafton vetem ta njohesh edhe ta duash...Postuar më parë nga RapSoul
un mund te njoh plot ama 1 ta dua..
por fjaline ti pse se mbaronPostuar më parë nga rina_
se mua shume me turbllon
rina lum si ti jam tu than
qe tan meshkujt pa gjum je tu i lan
Nese une do kisha ndjere dicka per ate, nuk do kisha pritur asnje dit me vone, do ia kisha thene ne rastin e pare qe do kisha. Nuk e maltretoj une veten time aq gjate, sepse i kam dhembet me te forte se nervat,Postuar më parë nga rina_
![]()
Kalo shejshet e nderuara rina
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
Uroja te doja edhe un, se perndryshe do ti thoja, cuno njifemi , gje apo ,me fal mos te kam then ose ber gje qe te ndodhi ky keqkuptim
gjoja do me vinte keq....
Ne qofte se e kuptoj qe ai me don mundohem ti largohem nga pak por jo shpejte per ta lenduar kuptohet. Mua me ka ndodh me shokun e ngusht shoqeroheshim bashk, delshim ne cafe e kisha njesoj si shoqe e verejta se cdo her qe i thoja me ngacmon ky ne tel. ky ne rrug etj. nuk reagonte si me pare dhe e pyeta "Je sigurt qe ti ndien vec shoqeri ne kete mes" Me tha jo me shum se shoqeri. Qe ate dite jam mundua ti largohem nga pak, me ftonte ne cafe i thosha un jo kam pak pune e keshtu deri qe e kuptoi ai vet se nuk kisha deshir une qe ta takoj edhe pse ai e kishte te veshit ta pranonte.Se di a kam be mire apo keq po ne qofte se kam dike shok e kam vec shok asgje me shume.
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Po sikur ti japesh nje shanc personi qe tregohet i sinqert?
Nejse mua nuk me ndodhur ndonje her booo
Postuar më parë nga Bledari
Plotesisht dakort me tyja Bledo.Pse mos ti japesh 1 shanc?
ne qofte se njeriu qe me do eshte dikush qe nuk me intereson...tregohem e sinqerte qysh ne fillim...se sme pelqen qe ai te krijoje iluzione kot....me mire qysh ne fillim se sa ta mbash me genjeshtra tjetrin se pastaj vuan...
po qe e mire te shofim e bojm, po qe e shemtut larg meje!![]()
Do t'i kisha dhene mundesine te shprehet lirshem!![]()
Ose do te mundohesha te zbuloj pse s'ma thote ate fjale mua direkt, por e pershperiten me shoqet e saj qe t'a kuptoj une. ()
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt