Cfar do benit nese zbuloni se dikush ju don?
e kisha dite si i kom la durte ||| si jom bo budall me besu n'dashuri |
Cfar do benit nese zbuloni se dikush ju don?
e kisha dite si i kom la durte ||| si jom bo budall me besu n'dashuri |
mbase mendon se ajo nuk e shef ne te njejten menyre qe e shef ai.Postuar më parë nga rina_
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Une Po te merrja vesh se dikush me don sdo reagoja aspask do e prisja qe te mi shpreh ndjenjat ajo pasi nese une flas i pari nuk ka kuptim ateher..... Mendimi Im
jam ne mendim me ty se te flasesh ti ska kuptim,medoj qe me don,,e me te thene,mfal po mos i jep shume rendesi vetes se nuk o e vertet,shko varu.............kuku kisha mbyt veten direkt,cedo se nuk hy ne at pun ic unePostuar më parë nga RapSoul
![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
valla interesante kjo...por kij te drejt duhet me e skuq.Postuar më parë nga Blue_sky
Nese zbulon se dikush te don,,,,ketu themi se edhe ti e don...
mendimet tuaja me pelqyen te disave mirpo, ca tjere mendojne se eshte lehte me ia shfaq dashurine....mendoj se vajzat jan me te turpshme ne kete rast...
epo kesaj e thone "Dashuri ne heshtje"
Kur nje ndjenje dashurie e ndrydh ne vetvete dhe nuk e shpreh...eshte njesoj sikur nuk ke ndjere kurre......pra nuk ka asnje vlere......Postuar më parë nga rina_
dashuria eshte e bukur kur shprehet (me fjale ose me vepra).....
por normal qe dashuria kur shprehet por si te shprehet...Postuar më parë nga Akili-A
kur ska guxim.
se si shprehet dashuria nuk ka asnje formule besoj une....sepse c`do njeri ka karakterin e tij dhe menyren e tij te te shprehurit.....Postuar më parë nga rina_
duhet te gjesh motive qe te c`lirojne guximin....![]()
Ne rradhe te pare do t'ja linja kohes qe te shikoja ne qoftese ato qe ndjen per mua jane te verteta.Koha tregon cdo gje keshtu qe do beja cdo gje qe te shikoja se cfare ndjen ai per mua edhe ne jane te sinqerta.
Krijoni Kontakt