Ne keto brockulla kerkon pergjegje ti?!!
Pse cfare dallimi paske ti prej miut? Pa numeroi nje cik te lutem!Postuar më parë nga ERVINI_-_
Ne keto brockulla kerkon pergjegje ti?!!
Pse cfare dallimi paske ti prej miut? Pa numeroi nje cik te lutem!Postuar më parë nga ERVINI_-_
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar më parë nga ERVINI_-_
Fatmiresisht une e kam "Prejardhjen e llojeve" ne gjuhen shqipe --> Librin.
A mund te me thuash cila eshte kjo pjese ku vete autori ka hedhur poshte bazat e teorise?
b) Nuk besoj se e ke seriozisht kete aforizmin.. keshtu?
Prektora
Postuar më parë nga Matrix
Perse u dashka te jete nje ai celes?
Ne c'platforme e mbeshtet logjiken e pyetjes. Cili eshte fundamenti i saj?
Mos eshte rezultat i botekuptimeve te cilat nuk kerkojne sqarime.
Kjo eshte e barabarte me pyetjen e njeriut i te cilit sapo ia ke treguar se bota eshte rrumbull dhe se njerezit jetojne rreth e rrotull saj.
Andaj eshte e natyrshme pyetja si pasoje e botekuptimeve normale qe ka nga jeta kur te thote se:
-Atehere si eshte e mundur qe ata njerezit qe gjinden perfundi, -nuk bien poshte?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Akoma nuk e ke kuptuar qe jetojme ne 2006 d.m.th 150 vjet pas darvinit...Postuar më parë nga ERVINI_-_
Akoma nuk e paske marre vesh qe bota po evolon dita-dites....edhe teorite e darvinit po evolojne...shkencetaret punojne per dite dhe zbulojne gjera te reja,prandaj mos u kap kot pas nje libri.........shiko realitetin sot...dhe ato qe zbulojne shkencetaret,.....te gjitha jane ne perputhje me teorine e evolucionit.......
Zgjohu...se ja ke futur nje gjumi letargjik dhe po harxhojme kohen me ty....
Mos prit te bindesh nga ne apo nga libri i darvinit, por shiko zbulimet e reja dhe eja te bisedojme....
Postuar më parë nga Akili-A
nga shkaku se mijte shumohen shpejt (me shpejt se lepuri)
Shpejt shumohen edhe gjallesa te tjera................................Postuar më parë nga Gostivari_usa
por sistemi gjenetik i miut ngjan me ate te njeriut.....
Kush di te na tregoje ndonje nje gjitar qe ka me pak se 5 gishterinje?
(mos u nxitoni se eshte pak pyetje provokative)
Aeneas Dardanus
Njoh ca shqiptare xhepista,qe i shikoj ne metro perdite.....kane te gjithe nga kater gishta......u mungon gishti i madh..........Postuar më parë nga Baptist
![]()
E mbajne te fshehur te pestinse pese i kane edhe ata bile kete qe s'u shihet e kane me te gjatin!
Aeneas Dardanus
balenat ?Postuar më parë nga Baptist
Krijoni Kontakt