Postuar mė parė nga XX22
Respekte per Mendimin tat je e pjekme sa ska ku te vej, Hallall te qofte
Do shkosh ne kishe apo jo?
Jo sdo shkoja ne kish se vjen hera................ !
Postuar mė parė nga XX22
Respekte per Mendimin tat je e pjekme sa ska ku te vej, Hallall te qofte
Do shkosh ne kishe apo jo?
Jo sdo shkoja ne kish se vjen hera................ !
Postuar mė parė nga ildushja
![]()
![]()
O thektho ca thot kjo re femer je![]()
Postuar mė parė nga XX22
Ncncncncncncn, do pyetur autori por mesa e kane kuptuar shume ketu, behet fjale per seks heteroseksual e jo homoseksual lol.
Plus qe kam qeshur kur e kam pare, sepse njoh personalisht nje cift te tille. 500 pounds eshte gruaja dhe burri i shkreti eshte i dobet, nja 170 pound. Eshte gjynah per Zotin, por ajo ka pasur nje semundje, plus qe po vajte ne ate rruge eshte shume veshtire te dobesohesh. Pastaj ai djali ka dy femije me te prandaj s'e le dot.
Nga ana praktike, ne raste te tilla vetem ne kete menyre mund te kryesh marredhenie seksuale lol(me te thene e kam kete.)
PS: Keshille kjo, por meqe eshte teme humori, nuk eshte nevoja te "trashet" me diskutime te tjera. Per me teper "fakteqesia" e atyre dy shqiptareve nuk eshte fati i "shume shqiptareve" prandaj le t'i leme steriotipet menjane.
[QUOTE=ildushja]Mfal po virtualisht ti me dukesh femer.[QUOTE]
Kush tha qe nuk eshte e tille edhe ne jete reale![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
benseven11 jep pergjigje ēfare kuptimi ka kjo dixhiture qe ta mesoje dhe kjo rrelsja siper lioness ,degjo ylli nese do te ishte burri dhe gruaja atehere per ēfare arsyeje te shtrohet pyetja a do te shkosh ne kishe????hahahaahha.mos te te vije inat ty se thashe per ate historine e priftave greke se e di qe je ortodokse![]()
XX22 qysh ke nerva me sqaru njerzit baaaaaaaaaaaaaaaa e fort je !!!
hahahaha ē'te besh o babe,thnx per lavderimin me siper me skuqe farePostuar mė parė nga BaLLaKumi
![]()
e mo dhe ju se shaka eshte .
qeshni zbardhni dhembet sa te mundni
une e para
hagha gha hagha gahahahahahahiu haaaa ...
Postuar mė parė nga alnosa
![]()
Sesht per te Qeshur Eshte per Te thy pc nga te qeshmet loooooool
Hahhaahahaahhahha Sa kam Qesh ktu sa kam qesh![]()
XX22, Te Skuqa Po mir bane se njerezit qe jan me Cipe Skuqen![]()
Krijoni Kontakt