Postuar më parë nga BaLLaKumi
Ahahahaha po s'ishte per mu er dreq un po te thoja shoqni qe te rri te pi me ty 24 ore.. jo per gjo po un do jem tu hap dhuratat :P
Poce vodka skam ce du, po deshe noi got po ta pranojm... :P
Postuar më parë nga BaLLaKumi
Ahahahaha po s'ishte per mu er dreq un po te thoja shoqni qe te rri te pi me ty 24 ore.. jo per gjo po un do jem tu hap dhuratat :P
Poce vodka skam ce du, po deshe noi got po ta pranojm... :P
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Kete LV e kam morra nje tjeter tani si ajo aq e madhe nuk e di ne ke te madhen por kafe,me shume Longchamp jane shume te modes ketu tani per tani ne Dimer kam komplet Longchamp te gjitha nga me e vogla deri tek me e madhja.S'jam shume pas parfumeve lol me mire do ishte nje unaze e ke pergjithmone,Parfumi mbaron nje dite. Nuk arri ti sakatos akoma cantat edhe kepucet sepse se di se sa kam prandaj :P.Postuar më parë nga Lioness
Unë kam rrënë si veshka (ka të metat e saj dhe kjo puna e veshkës, por meqënëse jemi tek të mirat...) n'mes të dhjamitÇdo ditë të vitit e kam Vit të Ri. Kam marrë aq shumë dhurata këtë vit sa nuk di çfarë të kërkoj më, i kam të gjitha...
Vetëm shëndet kërkoj këtë vit, për njerzit që dua ...Urime të përzemërta gjithashtu, edhe për ju 'torrollakët' e forumit![]()
Per nja dy thas me Dollar $ si i bohet![]()
#VamosArgentina
Cfar Dua Per Dhurat ??.nuk Dua Ndonje Gje Te Vecant Dhe As Nuk Pres Nonje Gje Supriz .
Kurse Deshire Kisha .....................................po E Di Qe Nuk Me Realizon Dot Njeri As Santa ,prandaj Spo E Them .......
Shendeti Do Ishte Dhurata Kryesore .,te Tjerat ??????????????????????
Une pres nje dhurate Big shume big kur i thone . Ma kane premtu dhe almost there . Nje kitchen komplet te re ... very profesional kastile per mua kuzhinieren e mbaruar .
Eh sa kam per djeg .. tymerat lart do shkojne . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Vetem shendet uroj asgje tjeter te gjitha i kam, pervecse mamin e babin qe si kam afer.
Hmmm e veshtire kjo pyetja, nuk mendoj se kam ndonje kerkese te vecante aq me keq qe nuk besoj tek Santa.
te dashures time do ja blej nje qokolate
neve po i shkruajtem listen per Christmas, do na i sjellni juve?![]()
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
Krijoni Kontakt