Postuar mė parė nga Qerim
lol
Ca ke pi sot ?
Ik o Qerim pash Zotin,vazhdo ato diskutimet me qarqet "intelektuale" te Elbasanit.![]()
![]()
lol
Ca ke pi sot ?
Ik o Qerim pash Zotin,vazhdo ato diskutimet me qarqet "intelektuale" te Elbasanit.![]()
![]()
.........................
Postuar mė parė nga miko
O Miko (ish Miki-ro) me fal qe ta prisha harene e jevgjeve te Qemal Stafa apo te atyre te Zaranika.
Miki ju thote kampioneve : Dum fitore !
I pergjigjen "kampionet e leshit" : Pse re cun Viti i RI asht sot ?
E mire mjaft ime,mos u nxef![]()
Ca ke pi sot,te pys dhe iher?lol
S`kam pi gje ,po eshte shume vape...U tranova duke lexuar gazetat dhe asnje shenje perforcimi nga Elbasani. Me vjen keq por me keta lojtare , do lej nom !Postuar mė parė nga miko
E c'rendesi ka se si do dali Elbasoni ne Champions League. Rendesi kane ata mijera njerez qe kane dale shesheve per te festuar fitoren e ekipit te zemres se tyre deri ne oret e vona te nates, nje dukuri qe nuk e kemi pare ne Shqiperi prej shume vitesh. Elbasani i ktheu tifozerine stadiumeve tona qe jane kthyer ne "Varreza".
BRIGADA E KUQE PERJETE
Fjale me vend Tulipano![]()
Forca Elbasani
Jeta ime, mban emrin e saj..
PERSHENDETJE TE GJITHEVE PAS banned qe me kishin bere pse ju kundevura ne biseda disa tifozave te tiranes ketu me lane nje muaj jashte dhe u riktheva tani mbas kaq kohesh . dhe une tani po i uroj ekipit tim te zemres elbasanit urime urime dhe ishalla kampion gjithmone
RROFTE SHQIPERIA ETNIKE
Trajneri i verdhebluve, Ilir Daja, vazhdon tė besojė tek ekipi qė drejton
Daja: Elbasani, i aftė tė kalojė dy ture
Elbasani ka nisur pėrgatitjet pėr Ligėn e Kampioneve, duke dashur tė lėrė gjurmė nė kėtė kompeticion mjaft tė rėndėsishėm europian. Nėn drejtimin e trajnerit Ilir Daja, skuadra verdheblu tashmė ka nisur rrugėn drejt ambicieve tė mėdha. Nė njė intervistė pėr "Sportin shqiptar", trajneri Daja ėshtė shprehur se skuadra e tij nuk do tė luajė pėr hobi nė Ligėn e Kampioneve, por pėr tė kaluar tė paktėn dy ture.
Pas titullit tė fituar, tashmė nis njė aventurė tjetėr pėr ju...
Natyrshėm qė festa e titullit tashmė duhen lėnė pas. Na pret njė sezon i ri, ku do tė kemi objektivat tona, sidomos nė takimet e Ligės sė Kampioneve. Mendoj se me nisjen e pėrgatitjeve dhe me kohėn qė kemi nė dispozicion do tė arrijmė diēka pozitive.
Cili do tė jetė itinerari i kėtyre ditėve nė stėrvitje?
Kėtė javė do tė stėrvitemi nė qytetin e Elbasanit dhe ditėn e hėnė do tė udhėtojmė drejt Strugės pėr tė nisur stėrvitjen me dy seanca stėrvitore nė ditė. Sigurisht qė Liga e Kampioneve kėrkon njė impenjim mė tė madh, por kemi edhe njė mundėsi tjetėr qė tė zhvillojmė fazėn pėrgatitore nė Volos tė Greqisė, por kjo e fundit kushtėzohet nga marrja e vizave. Nėse arrijmė t'i marrim, do tė udhėtojmė pėr t'u stėrvitur nė shtetin fqinj.
A do tė ketė pėrforcime pėr Ligėn e Kampioneve?
Sapo kemi nisur stėrvitjen dhe sigurisht qė nuk mund tė flas tani pėr kėtė gjė. Gjithsesi, si ēdo sezon i ri, natyrshėm qė do tė hidhemi nė merkato. Mendoj se mė shumė duhet tė pėrqendrohemi te stėrvitja. Pa dyshim qė bashkė me stafin do tė diskutojmė edhe pėr afrime tė reja.
Nė media ėshtė folur se do tė largoheni nga Elbasani kėtė sezon...
Mendoj se merkatoja ėshtė bėrė pikėrisht pėr tė diskutuar se ku do tė shkojnė trajnerėt apo lojtarėt. Nuk kam biseduar me presidentin pėr tė ardhmen time. Unė kam marrė pėrsipėr tė drejtoj Elbasanin dhe pa dyshim qė do tė punoj qė tė kalojmė tė paktėn dy ture tė Ligės sė Kampioneve, pasi nuk do tė luajmė pėr hobi dhe thjesht sa pėr t'u paraqitur. Pas Ligės sė Kampionėve, ku shpresojmė tė dalim me sukses, do tė vendosim edhe pėr mė tej.
Keni oferta nga skuadra tė tjera?
Po, kam oferta nga disa skuadra tė superligės, por, siē e thashė edhe mė lart, tani mė duhet tė pėrkushtohem pėr Ligėn e Kampioneve dhe sigurisht qė na duhet punė. Mendoj se mė e rėndėsishme ėshtė paraqitja e Elbasanit nė kėtė kompeticion sa mė mirė sesa e ardhmja ime. Megjithatė, mund tė shtoj se ajo qė dėshiroj ėshtė qė tė lėmė gjurmė nė Europė me ato mundėsi qė kemi.
Marre nga www.sportishqiptar.com.al
Foto nga fiesta (e papare ne Shqiperi) verdheblu ...![]()
Ps.Rrofsh Tulipano.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 02-06-2006 mė 08:46
Rrofsh Miko se na kenaqe me keto fotot. A do sillni edhe ndonje video?
Ate Vrapin e kam pas cune lagje dhe ka qene shok i ngushte me vllain tim te vogel ne fillore (pastaj levizem me shtepi). S'paksa ndryshu hic. Ishalla e merr Komtarja.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tulipani Zi : 02-06-2006 mė 14:18
BRIGADA E KUQE PERJETE
Krijoni Kontakt