Postuar më parë nga conman
Lene mo, me cone.. :P
Postuar më parë nga conman
Lene mo, me cone.. :P
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
AHAPostuar më parë nga conman
kujtova se e kishe fjalen per connection me kushri xhaja teze etj etj lol
se jo per gjo po ata as qe ta varin hic ne lidhje me kto gjera.. po per cdo hall vijne e adresohen ke ty :P
Sa per lidhjet profesionale.. uhhh ma hoqe trurin me kete qe ke shkrujt lol .. e di pse? sepse veten e shet (ne konceptin e punes) edhe sikur mos kesh lidhje profesionale.. mjafton te kapesh i lajm ke gazeta dhe mbaroi puna.. shko boj intervisten.. boju mo e mir se te gjith po jo super sepse ne te kundert quhesh overqualified candidat ene se merr dot punen :P..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Postuar më parë nga Zemrushja
xhaja dhe tezja punojne cleaning but they still remember kohen kur ishin shefa ne shqiperi
i look up to them lool
u still need to sell urself and asskissing is a must this days to show urself as a teamplayer![]()
Postuar më parë nga MI CORAZON
Kore, me fal per vonesen. Nuk e di se cili eshte perdorimi kryesor i makines por nese e ke per perdita, do te te sygjeroja Toyota Corolla! Hidhi nje sy. Ka raportin me te mire gaz/milje... nuk harxhon fare (ne krahasim me makinat normale), eshte makine relativisht e pashme, mban shume mire vleren e lekut, dhe mbi te gjitha eshte makine e forte, qe rralle here do te te japi probleme.
Per sa i perket financimit jam i sigurt se ke bere kerkim vete, megjithate hidhi nje sy bankrate.com shko tek car loans... te jep te gjithe informacionin per shumicen e bankave ne Amerike, sa e kane interesin dhe aty mund te gjeshe interesin me te ulet per borxhe makinash. Para se te blesh makinen do gjesh financimin e makines, dhe asnjehere mos mer financimin e dealerit aty ku e blen... Nese s'te pelqen interneti, kerko tek AAA ose ne Credit Unions (ata mbajne interesin me te mire). Gjej financimin pastaj me ate financim shko tek dealeri.. Nese ke credit te mire mund te gjesh interes dhe poshte 5%. Po tu deshen informacione specifike me nis nje mesazh privat.
Ndryshuar për herë të fundit nga R2T : 07-12-2006 më 18:27
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
po hajd moj goc labe dhe i hame bashk farat dhe pastaj punojm bashk dhe i lajme borxhet lolPostuar më parë nga Goc_Labe
![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
ku jini shype ||| venin si e kane themelu hajnat doni me e vjedh ||| cka s'nin njeri |||
per ato si e ka qel temen:
nese nuk munesh me u mar vesh per me i pagu $12K munesh lirisht me u pershnet me kredit n'amerike ||| qeshtu osht perderisa nuk del dikush ktu me na kallxu qe vet ka trupu kah "bankruptcy" e si e ka kreditin e mire sot ||| nuk munesh me i fshi postimet n'ket forum e po ti fshine ty shenimet per borxh dikush ||| do perralla t'ktuhit m'bon me kqyr mos jom tuj shkru ne fare teme me permajtje paranormale |||
pagesat mujore minimale per $12K munesh me i mulu me ni dit pune (ckado) |||
ja vlen |
corazone blej hummer. e ke kaptinen e sigurt
ene mos blej makina t'ulta se jon si llamarin i t'goditme ene shkojn per lesh
no glove no love
e jo dhe hummer. Hummer eshte makine e shpifur nga brenda.
Te qarkullosh me ate rregullisht do nja 100$ gas ne dite.
It's a good advice though tik-tak. Un te timen te lart e kam...se imagjinoj dot vehten me makine te ulet se jan te rrezikshme. Me mire lart e ke koken te qet dhe po te goditi njeri.
dhe babai jot ta prodhonte kte makin reklam te till sbesoj se do e beje dot (nga emocionet me teper)!do te te sygjeroja Toyota Corolla! Hidhi nje sy. Ka raportin me te mire gaz/milje... nuk harxhon fare (ne krahasim me makinat normale), eshte makine relativisht e pashme, mban shume mire vleren e lekut, dhe mbi te gjitha eshte makine e forte, qe rralle here do te te japi probleme.
ja e thash dhe per sot dicka te zgjuar un...lol
Per 12 000 $ te nxjerresh veten te falimentuar?Nese kishe pase plane falimentimi ta kishe bere nje borxh min. 100 000$ te pakten,keshtu po qe do ja vlente.Po ik e kerko nje pune te dyte o vajze se rruga me e shkurter s'eshte perhere ajo e duhura.Postuar më parë nga Goc_Labe
Kam vetem nje limit: qiellin!
gjeja me e keqe eshte te presesh ndihme nga noj ujk rrotull per te kalu kte moment. Pra me mire me forcat tua sic thote dhe blue sky, gjej noj pune te dyte. ne kete menyre nuk kalon nga borxhi ne borxh
Krijoni Kontakt