Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 111
    Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga conman
    hence my name CONMAN
    Lene mo, me cone.. :P
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga conman
    I dont know what you are talking about, if u have the education [and must be from reputable schools] honesty, integrity dhe di si ta shesesh veten, usa eshte vendi me i lehte per te ec perpara!!!Kur po flisja per connections e kisha llafin per professional connections, which u establish duke treguar profesionalism, zgjuarsi, integritet etj etj.
    AHA

kujtova se e kishe fjalen per connection me kushri xhaja teze etj etj lol

se jo per gjo po ata as qe ta varin hic ne lidhje me kto gjera.. po per cdo hall vijne e adresohen ke ty :P

Sa per lidhjet profesionale.. uhhh ma hoqe trurin me kete qe ke shkrujt lol .. e di pse? sepse veten e shet (ne konceptin e punes) edhe sikur mos kesh lidhje profesionale.. mjafton te kapesh i lajm ke gazeta dhe mbaroi puna.. shko boj intervisten.. boju mo e mir se te gjith po jo super sepse ne te kundert quhesh overqualified candidat ene se merr dot punen :P..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    AHA

kujtova se e kishe fjalen per connection me kushri xhaja teze etj etj lol

se jo per gjo po ata as qe ta varin hic ne lidhje me kto gjera.. po per cdo hall vijne e adresohen ke ty :P

Sa per lidhjet profesionale.. uhhh ma hoqe trurin me kete qe ke shkrujt lol .. e di pse? sepse veten e shet (ne konceptin e punes) edhe sikur mos kesh lidhje profesionale.. mjafton te kapesh i lajm ke gazeta dhe mbaroi puna.. shko boj intervisten.. boju mo e mir se te gjith po jo super sepse ne te kundert quhesh overqualified candidat ene se merr dot punen :P..

xhaja dhe tezja punojne cleaning but they still remember kohen kur ishin shefa ne shqiperi i look up to them lool

u still need to sell urself and asskissing is a must this days to show urself as a teamplayer

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Per ata qe marrin vesh nga tregu dhe qe dine e kane kohe me check on line.

Desha me ble nje makine (2007, 4 doors , jo me shume se 20K), por para se te shkoj doja te shihja ndonje good deal on line se pari, se po shkove atje....ta dhane nje me zor, do s'do ti.

Toyota ose Nissan preferoj. Edhe jo me kate, se mezi hipen babi.

Po qe se ndonjeri ka ndonje pergjigje serioze alla R2T , le te shkruaje, se dua ta blej keto dy jave. Thx.

Kore, me fal per vonesen. Nuk e di se cili eshte perdorimi kryesor i makines por nese e ke per perdita, do te te sygjeroja Toyota Corolla! Hidhi nje sy. Ka raportin me te mire gaz/milje... nuk harxhon fare (ne krahasim me makinat normale), eshte makine relativisht e pashme, mban shume mire vleren e lekut, dhe mbi te gjitha eshte makine e forte, qe rralle here do te te japi probleme.

Per sa i perket financimit jam i sigurt se ke bere kerkim vete, megjithate hidhi nje sy bankrate.com shko tek car loans... te jep te gjithe informacionin per shumicen e bankave ne Amerike, sa e kane interesin dhe aty mund te gjeshe interesin me te ulet per borxhe makinash. Para se te blesh makinen do gjesh financimin e makines, dhe asnjehere mos mer financimin e dealerit aty ku e blen... Nese s'te pelqen interneti, kerko tek AAA ose ne Credit Unions (ata mbajne interesin me te mire). Gjej financimin pastaj me ate financim shko tek dealeri.. Nese ke credit te mire mund te gjesh interes dhe poshte 5%. Po tu deshen informacione specifike me nis nje mesazh privat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga R2T : 07-12-2006 më 18:27
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga Goc_Labe
    emo mir sa te hani farat ju dhe te zgjidhni hallet tuaja un po vazhdoj te zhytem ne borxhe lool
    po hajd moj goc labe dhe i hame bashk farat dhe pastaj punojm bashk dhe i lajme borxhet lol
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    ku jini shype ||| venin si e kane themelu hajnat doni me e vjedh ||| cka s'nin njeri |||

per ato si e ka qel temen:
    nese nuk munesh me u mar vesh per me i pagu $12K munesh lirisht me u pershnet me kredit n'amerike ||| qeshtu osht perderisa nuk del dikush ktu me na kallxu qe vet ka trupu kah "bankruptcy" e si e ka kreditin e mire sot ||| nuk munesh me i fshi postimet n'ket forum e po ti fshine ty shenimet per borxh dikush ||| do perralla t'ktuhit m'bon me kqyr mos jom tuj shkru ne fare teme me permajtje paranormale |||

pagesat mujore minimale per $12K munesh me i mulu me ni dit pune (ckado) |||

ja vlen |

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    corazone blej hummer. e ke kaptinen e sigurt

ene mos blej makina t'ulta se jon si llamarin i t'goditme ene shkojn per lesh
    no glove no love

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    e jo dhe hummer. Hummer eshte makine e shpifur nga brenda.
    Te qarkullosh me ate rregullisht do nja 100$ gas ne dite.
    It's a good advice though tik-tak. Un te timen te lart e kam...se imagjinoj dot vehten me makine te ulet se jan te rrezikshme. Me mire lart e ke koken te qet dhe po te goditi njeri.

do te te sygjeroja Toyota Corolla! Hidhi nje sy. Ka raportin me te mire gaz/milje... nuk harxhon fare (ne krahasim me makinat normale), eshte makine relativisht e pashme, mban shume mire vleren e lekut, dhe mbi te gjitha eshte makine e forte, qe rralle here do te te japi probleme.
    dhe babai jot ta prodhonte kte makin reklam te till sbesoj se do e beje dot (nga emocionet me teper)!

ja e thash dhe per sot dicka te zgjuar un... lol

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Goc_Labe
    Shpresoj se avokati mos te bej shum sepse shuma qe un kam borxh me cc eshte around 12mij $ .
    Per 12 000 $ te nxjerresh veten te falimentuar?Nese kishe pase plane falimentimi ta kishe bere nje borxh min. 100 000$ te pakten,keshtu po qe do ja vlente.Po ik e kerko nje pune te dyte o vajze se rruga me e shkurter s'eshte perhere ajo e duhura.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-11-2006
    Postime
    34
    gjeja me e keqe eshte te presesh ndihme nga noj ujk rrotull per te kalu kte moment. Pra me mire me forcat tua sic thote dhe blue sky, gjej noj pune te dyte. ne kete menyre nuk kalon nga borxhi ne borxh

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  3. Premisa të gabuara
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  4. Ismail Kadare-Ese per ballkanin
    Nga StormAngel në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-11-2004, 17:17
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •