Hammeri edhe nga jashte duket si tanks....shko ne Irak me te,lol.Postuar më parë nga FierAkja143
Makinat e uleta(sedan) jane me te sigurta se sa makinat sportive te larta SUV.
SUV mund te rrukullisen neper kthesa,me shpejtesi.
Hammeri edhe nga jashte duket si tanks....shko ne Irak me te,lol.Postuar më parë nga FierAkja143
Makinat e uleta(sedan) jane me te sigurta se sa makinat sportive te larta SUV.
SUV mund te rrukullisen neper kthesa,me shpejtesi.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
o njerez flini gjum rehat se nuk bera falimentim. flm per pergjgjiet
he mo se goc labe nese do nevoja rim zgjum ne![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
jooooooooooo ku nisemi pa kallash nevePostuar më parë nga Goc_Labe
![]()
Postuar më parë nga benseven11
Tell me about it!
Edhe ajo eshte, po pse do maresh kthesen me shpejtesi ti?
Para 1 jave u be nje aksident shume i keq tek rruga kur po vija ne klase. Ishte nje SUV dhe nje veture e vogel. SUV-ja i ishte shkateruar turiri makines kurse makina e vogel ishte ber e gjith cop-cop dhe bure e grua qe ishin brenda vdiqen te dyAi tek SUV nuk pesovi gje vet.
goc labe do na falesh qe dolem pak nga tema![]()
na behet qejfi qe nuk bere falimentim. Tani do ti lexoj per vehte te gjitha pergjigjet serioze ne kete teme ti jap ca keshilla vellait se i ka vajtur shume here me shume nga ty krediti per te paguar!
gjith te mirat
e pra fierake e mendova dhe un se shume njerez dhe pse nuk kan shkruar jtu duhet te ken te njejtin problem me mua.. take care
pershendetje shipe te amerikes![]()
Te me godasin mua? Makinat e tjera kur kalojne afer meje e ulin shpejtesine fare, aq sa u nigjohen rrahjet e zemres atyre qe jane brenda.Postuar më parë nga TikTak
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Shkova e pashe Corollen. Ishte lire, ne krahasim me Toyotat e tjera. Pashe edhe Scion. Mu duk e bukur jashte, por ishte si loder brenda.Postuar më parë nga R2T
Thua me siper qe s'te jep shume probleme. I hope so. Une morra para disa vitesh nje Impala te re , ma ka shpif jeten. As me e trade nuk dua, se gjynah ai qe do e marre. Me makine te keqe se Chevy nuk ka ne bote.
Thx R2T per keshillen, Toyoten po marr .
Do ndonje % per keshillen , apo ma ke dhene free?![]()
Me dash me ia fal ndonjerit makinen ( ne kete rast Impala-n ) qe kam, duhet me firmos ndonje leter ?
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt