Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Postime
    44

Thumbs up Program që të lidhet me serverin FTP automatikisht

Kam nje paisje regjistruese e cila ben regjistrimin e komplet telefonatave duke shfaqur numrin e tel oren dhe cdo gje me detaje. Kete paisje e kam lidhur me kopjuter. Tani ky regjistrator sherben si nje servet FTP dhe mua me duhet nje program qe te mund te behet aksesimi i te dhenave qe regjistrohen ne regjistrator ne menyre automatike, sepse manualisht mund ta bej.Pasi kam programin e kesaj paisjeje e cila ka nje cd te veten dhe mbasi i kopjoj cdo gje ne cd i shoh edhe ne komp nepermjet nje programi qe den te mundur lelimin e cd. Mua me duhet nje program qe te bej komunikimin e serverit FTP(regjistruesit) dhe kompjuterit. Pra ne momentin e nje telefonate un te mund ta ndjek edhe ne kompjuter.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Postime
    72
    Duhet nje program qe te komunikoje me regjistrusin.

A mund ta me me thuash se cfare emrin edhe modelin e righistrusit edhe keshtu mund te gjendet programi qe ju kerkoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Postime
    44

Thumbs up

Version 1.018 Vivicode
    Call recorderi eshte Quarto
    Per me teper shiko www.vivicode.nl

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Postime
    44

Thumbs up Me Ndihmoni Te Gjej Nje Program

QUOTE=klejla] Kam nje paisje regjistruese e cila ben regjistrimin e komplet telefonatave duke shfaqur numrin e tel oren dhe cdo gje me detaje. Kete paisje e kam lidhur me kopjuter. Tani ky regjistrator sherben si nje servet FTP dhe mua me duhet nje program qe te mund te behet aksesimi i te dhenave qe regjistrohen ne regjistrator ne menyre automatike, sepse manualisht mund ta bej.Pasi kam programin e kesaj paisjeje e cila ka nje cd te veten dhe mbasi i kopjoj cdo gje ne cd i shoh edhe ne komp nepermjet nje programi qe den te mundur lelimin e cd. Mua me duhet nje program qe te bej komunikimin e serverit FTP(regjistruesit) dhe kompjuterit. Pra ne momentin e nje telefonate un te mund ta ndjek edhe ne kompjuter.[/QUOTE]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Postime
    44

Thumbs up Me Ndihmoni Te Gjej Nje Program

Kam nje paisje regjistruese e cila ben regjistrimin e komplet telefonatave duke shfaqur numrin e tel oren dhe cdo gje me detaje. Kete paisje e kam lidhur me kopjuter. Tani ky regjistrator sherben si nje servet FTP dhe mua me duhet nje program qe te mund te behet aksesimi i te dhenave qe regjistrohen ne regjistrator ne menyre automatike, sepse manualisht mund ta bej.Pasi kam programin e kesaj paisjeje e cila ka nje cd te veten dhe mbasi i kopjoj cdo gje ne cd i shoh edhe ne komp nepermjet nje programi qe den te mundur lelimin e cd. Mua me duhet [B]nje program qe te bej komunikimin e serverit FTP(regjistruesit) dhe kompjuterit. Pra ne momentin e nje telefonate un te mund ta ndjek edhe ne kompjuter.[B]

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ajo faqe nuk hapet po nese ti e di adresen e paisjes mund te perdoresh ftp qe vjen me microsoft
    kliko ne start kliko ne run e shkruaj ftp adresa
    edhe provoje !

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Postime
    44

Thumbs up

Nqs i bej ping ajo pingon dmth komunikon por te dhenat nga regjstratori nuk di si mund te kalohen automatikisht sepse besoj se nevojtet nje program per kete po nuk e di cili program mund ta beje?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    ping nuk ka te beje fare me kete pune ping vetem tregon se ti je ne gjendje te shofesh kete "regjistrator" sqarohu me sakte se cfare do te besh !
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Postime
    44
    dua qe te dhenat qe regjistrohen ne CALL RECORDER te kalohen automatikisht ne kompjuter.

Tema të Ngjashme

1. Ëndrra ime, të kem një program timin në FoxNews
    Nga brooklyn2007 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  2. Program që rregullon lidhjen me serverin dhe permirson shpejtesine
    Nga benseven11 në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2004, 06:40
  3. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •