Close
Faqja 9 prej 27 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 262
    Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Edhe une jam tifoz me BRAZIL por Roni s'u largua vetem prej Cuperit por sepse e shoqja kishte nje histori(s*e*x*i) me ish Interistin Clarence Seedorf tani tek MIlan.
    Persa i perket JUVE-INTER nga skuadrat Italiane Jo Interi por asnje skuader nuk hap dot goje me JUVEN se sa kampionate ka JUVe, ka Interi + Milan bashke keshtu qe shshshsh........
    Pastaj ene ti ke ngrene me shume se 3 ne san siro edhe sidomos vitin qe keni dal kampion per here te fundit dmth perpara 14 vjetesh ke ngrene 4 Petulla, dy nga Daniel Fonseca

se desh harrova
    mi bej te fala se ene Vieri po iken ne Londer se e kuptoi qe me Inter nuk fiton gja.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    JUVE EEE. Je jeni ekipi me hiles qe egziston po prit se kam per ti nxjerre provat avash avash se kur keni fillu me bo pislliqe ju si ekip....

ik se ju keni lene nameeee si ekip o juventus, sa here keni dale ne europe e sa kupa keni, jeni zhdapllu gjithmone..

kampionatet me hilera nuk kemi ci duam hic

Vieri iken ne londer???
    i ke pare mire deklaratat e vierit? apo lexon ato te medias berluskoniste dhe te moggit???

histori s*e*x*i??? vallaj un sdi gjo.... me duket se ketu merremi me futboll e jo me seriale televizive .... megjithese ju te juves e te milanit e keni zakon car nuk shkruni ene per Vierin esht ndare nga dashnoria do me ik nga milano etj etj... nesje
    un them qe flasim per futboll e jo per historira

kam per te dhene ca artikuj shume shume interesant per ata qe pelqejn futbollin honest
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ja La vEcchia "signora" se cbente qysh atehere
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ra ne te dyten mbasi hengri edhe 16 gola nga torino ne dy ndeshje dhe beri vetem 3, hajde hajde... ra ne kategori te dyte edhe cfar ndodhi??? Te zakonshmet.

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    O Cyclotomik !
    ice_storm qe vjell vrere per Ronaldon eshte TIFOZ BRAZILIAN !!!!!! Ca i thu ti kesaj ??!!!
    Me duket se doli ajo qe thashe une,,,qe aq shume i paska godit juventinat ajo 3-1 ne Torino saqe nga inati i Interit po shajne dhe Ronaldon!!!
    Ronaldo ka 1 vit e gjysem qe loz me Realin , te gjithe akoma merren me ''CASO RONALDO''...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Kudo qe te luaj Roni do te ngelet teme per folje dhe perfolje.Eshte me i miri.
    Pershendetje!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    o lal nuk me ke kuptuar heren e pare.un kam thene qe Ronaldo e tradhtoi Interin duke shkuar tek Real gje qe edhe mua tifoz te Brazilit nuk me pelqeu fare sepse eshte njelloj si ti kethesh shpinen styre qe te kane mbajtur mbi supe kur nuk ngriheshe dot

persa i perket JUves nga Ekipet italiane nuk i afrohet asnje , se me te gjitha i ka bilanēin pozitiv OK se Juve ka fitoren me te thelle me Toron 8-0 ne 1949 ?

un nuk lexoj as shtypin e moggit as te berluskonit por nqs hap faqen www.sport.it edhe shikon calcio merkato thote qe Vieri gati per tu bashkuar me Crespo qe po e therret nga Londra.
    Persa i perket gruas te Ronit edhe Seedorf hap gazetat ose kerko online per ngjarjet e veres 2002 dhe do te shikosh qe keto si kam shpif une.
    Nqs nuk do te me besosh se jam Juventin pun tjeter por un thjesht po them ate qe kam lexu.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    O ice_storm !
    Edhe nje here po ta them! Ato qe ti i lexon ne gazeta apo tek sitet e caktuara nuk kane vulen e se vertetes! Ato ne i lexojme te gjithe ! Ai person qe i permend ka deshiren qe te godase figuren e nje lojtari ! TY SI BRAZILIAN NUK TE TAKON QE TE shkruash traplleqet e gazetave , sepse ato per tu shitur e bejne qimen tra !
    Ronaldos si brazilian qe je, duhet ti thush faleminderit per 6 golat e BOTERORIT , e sidomos per ate kunder Turqise e 2 kunder gjermanit,,,sepse i lumturoi tifozat e brazilit duke u bere pentakampione,,,une nuk mohoj qe merite ka gjith
    ekipi po ''fenomeno'' e tregoi veten ne boteror , beji pak llogarite sikur mos te jete Roni ne Kombetare ca ndodh,,
    edhe ne ndeshjen e fundit BRAZIL - URUGUAJ 3-3 per eleminatoret e boterorit e shpetoi brazilin nga nje humbje brenda fushes me 2 golat e tij..

Lidhur me informacionin neper Site te ndryshme apo media
    tifozat e interit ne Itali kane bere peticione pafund per NJEANSHMERINE E PARAQITJES SE INFORMACIONIT...
    Kunder Interit eshte nje fushate e pashembullt...
    Informacionet qe dalin nga kulisat e berlusconit e milanelo apo nga moggi me shoke kane qellime te caktuara per te demtuar nje sportist apo nje ekip si interi...Shif akuzat e Moggit kunder Stankovic sapo ky tha qe do shkoj tek interi...Moggi ''Nuk kemi nevoje per nje lojtar qe ka nenshkruar nje kontrate e nuk e respekton'''
    Ke te drejte te thush ashtu o Mogg mafia , si puna e dhelpres me rrushet,,,
    Prokuratori i STANKOVIC , ju pergjigj akuzave te Moggit :
    ''Moggi inatin e ka sepse Stankovic zgjodhi Interin e jo Juven, per te ardhmen e tij ''
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 30-12-2003 mė 02:56
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    sikur e permenda une qe hengret 16 gola nga toro ne 2 ndeshje.. po te besh kombinimet matematike minimumi qe keni henger eshte 1 dhe maksimumi esht 15... fakti esht qe keni ngrene nga 8 petlla per ndeshje.

nesje
    ky esht klubi i ronaldos
    e pashe artikullin e prokuratorit te stankovicit.. ka shume te drejte sepse keta i japin lajmet sipas qefit.

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Si te gjithe te ashtuquajturit ''Galattici'' , Ronaldo dje nuk mori pjese ne ndeshjen e kupes se spanjes ...
    Eibar-Real 1 - 1 ..ne kete ndeshje Reali lozi me skuadren e dyte ..per Realin shenoi Guti...
    Sot fillon stervitjen gjithe ekipi , ku pregatiten per ndeshjen me Real Sociedad...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 9 prej 27 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Skuadrat e huaja dhe patriotifozlliku i shqiptarėve
    Nga Hyllien nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 14-06-2008, 08:40
  2. Loro Boriēi, legjenda e futbollit shqiptar
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-08-2006, 14:09
  3. RTSH i dėnoi shqiptarėt me mostransmetim tė Kampionatit botėror tė futbollit
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2006, 15:36
  4. Yjet e futbollit qė do tė mungojnė nė Botėror!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 15:10
  5. Kronika nga Historia e Futbollit Shqiptar
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-01-2006, 12:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •