Ronaldo Me Beri QEjfin Mbreme![]()
Nuk mundet mu krahasu ni mesfushor me nje sulmues,Ronaldinjo eshte tjeter lojtar ndersa Ronaldo eshte sulmues qe nuk lind ma nana "brazilianqe" tjeter,ai eshte sulmuesi me i mire i Te te GJITHA KOHRAVE,asnje smund te krahasohet me te.Kur Ronaldo nuk luan ne Real nuk me terheq per ta shikuar lojen,jam gezuar qe e shenoi nje gol "vertet" maestral.Postuar mė parė nga HoteL-MadriD
Une besoj se Ronaldo do te kthehet perseri por normal jo sikur "Ronaldo i Barces" por perseri do ta tregoi veten se eshte sulmuesi nr 1 ne BOTE.
Cdo futbollist qe luan ne kampionatin shqiptar, e kishe fjalen ti?!NJe biografi qe cdo futbollist do e kishte zili.
Keto deklarata i jep vetem noi rob qe sapo eshte cu nga koma 6 vjecare...
Ronaldo ka qen eshte dhe do te mbetet !
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Ashtu thon disa femij, qe Ronaldinho eshte me i mire se te gjith, nuk e bejn mend qe ai eshte sulmues e tjetri eshte mesfushor.Postuar mė parė nga mancha
Per kete qe the mire e ke. Dhe mua sme shikohet loja qe e ben real pa Ronaldon.
Tani per tani eshte kthyer. Hallalll![]()
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Ronaldo eshte ne realitet me konkluziv por jo me i mire nga Ronaldinho.
Mjafon prezantimi qe i ben Ronaldinho kur fitoi Topin e Arte.
Ato qe te tjeret mezi i bejne ne Reklama Ronaldinho i ben ne fushe.
Ky eshte mendimi im Ronaldinho eshte me i mire ne kompleks.
Pfffffffff Cfar Ronaldo hamomi Vetem Ronaldinho is the best !
Ronaldo ka qen i mir kur luante me Barcelonen
ska lojtar qe ka luajt ne Barcelon edhe mos jet i mir [-_^]
#VamosArgentina
RONALDO te gjithe fansat e futbollit perulen perpara emrit tend.
nje krahasim te vogel me ronaldinjon. shiko boterorin e fundit per ronaldinjon dhe pastaj jep vleresime.
Ronaldo ke thyer edhe mitin e golashenuesit me te mire te historise se boteroreve. po te kthehet ne formen e tij me te mire besoj se do te jete edhe ne boterorin e ardhshem.
Kam deshire ta shoh edhe njehere me numrin 9 tek zikalterit.
vari leshte
Mund te thuash per kete lojtar se eshte njeri nder 10 lojtaret me te mire te kontinentit ne te gjitha kohrat, edhe pse luan ende futboll.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Ronaldo eshte vertete nje fenomen i lindur, mendoj se ai po te mos ishte lenduar ne Itali, ai sot do te kishte thyer te gjitha rekordet ne futboll.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Krijoni Kontakt