Ronaldooooo fenomenoooo
Ronaldooooo fenomenoooo
My silence doesn't mean I am gone!
Brazilian striker Ronaldo celebrates his goal against Bolivia during their World Cup qualifying match at the Morumbi stadium in Sao Paulo, September 5, 2004.
Ronaldo, dasėm nė Paris nė 2 janar
Olsi Kolami
Dashuria mbi tė gjitha, kjo ėshtė fraza qė ka deklaruar Ronaldo nė televizion, duke theksuar se 2 janari do tė jetė dita kur ata do tė celebrojnė martesėn nė qytetin etė dashuruarve. Nuk do tė vazhdojmė me jetėn tonė si tė fejuar edhe pse kėshtu ndihemi mirė- ka deklaruar futbollisti. Ai dhe modelja e njohur janė njohur tre muaj mė parė dhe qysh atėherė ylli i futbollit ka nisur njė jetė tė re, pasi ėshtė divorcuar nga gruaja e tij. Do tė martohemi me 2 janar, besoj se Parisi do tė jetė qyteti ku do tė shkėmbejmė unazat-tha Ronaldo. Lojtari ka lėnė atmosferėn e ndezur pas ndeshjes Brazil-Bolivi dhe ka marrė avionin pėr tu takuar me tė fejuarėn e tij e cila ndodhej nė Gjermani me pushime. Ai ka deklaruar se ėshtė nė formė tė mirė pėr ndeshjet e sė ardhmes dhe se e fejuara e tij ka pasur njė rol mjaft pozitiv nė iniciativat qė ai ka pasur pėr tu pėrfshirė mė dendur me ngjarjet sportive. Javėn e kaluar fenomeni i futbollit e ka marrė me vete tė fejuarėn nė fushėn e stėrvitjes, ku edhe e ka prezantuar me me Carlos Alberto Parreira, ky i fundit ka dhėnė OK qė bukuroshja tė jetė e pranishme gjatė stėrvitjeve tė tij, madje edhe tė drekojė me skuadrėn sigurisht gjatė kohės sė lirė.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Tema mbyllet ketu per te vazhduar ne teme tjeter.Numri i postimeve eshte teper i madh kshu qe do jete me mire po u hap teme tjeter per fenomenin e futbollit-Ronaldon.![]()
Kjo eshte vazhdimi i temes numer nje per futbollistin numer nje te botes,Ronaldo.
Une kam te them vetem: Urime martesen Roni dhe sa me shume gola.
Prap u martu ky e ? Bo cpaska qene, dmth cpaskan qene ato pare cpaskan qene, se vete kam pa gola ne fushen e gjelbert po vallaj sikur spo shof ronaldinjo te vegjel akoma![]()
Ishalla nuk thy kemben ket sezon, ky eshte urimi im si Interist.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Rikthehet Ronaldo i dikurshem .
Nuk do e besoja qe do e shifja perseri Ronaldon e 96-97-98 , ku nuk kishte mbrojtje qe ta ndalonte. E pashe Ronaldon e dikurshem ne ndeshjen Brazil - Bolivi , i papermbajtshem me shperthime te jashtezakonshme.
Te gjithe thone qe eshte merite e te fejuares Daniella Cicarelli , qe Roni eshte dobesuar dhe eshte ne forem te perkryer...
PARREIRA tha - '' Ronaldo eshte dobesuar dhe eshte ne forem. Duket qe eshte i lumtur''
RONALDO -'' Familja eshte ekuilibri im.Jam nje njeri super i lumtur qe kur kam Danielen prane''
JA DHE E FEJUARA E RE ...SI SHPIRT ESHTE ...MARTOHEN NE JANAR...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
E fejuara i ka ndikuar shume, sa qe ishin mare vesht qe edhe pse tradhtonin njeri tjetrin kur ju jepej mundesia ato perseri do martohen ne janar...
Pra kete vendim te Ronit nuk e kuptoj do martohet me te ne janar dhe tani ajo eshte e lire te shkon edhe me ish-dashnoret tjere...hmmm....
Per here te pare po e degjoj kete muhabet Davius...
Me duket se filluan thashethemet pa u martuar akoma...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Per here te pare po e degjoj kete muhabet Davius... Se ca ka bere ajo para se te njifte Ronaldon , nuk ka rendesi fare njeriu ...Keto jane lajme per te shit gazetat...
Me duket se filluan thashethemet e llafet pa u martuar akoma...
Per kuriozitet po ju them nje te vertete :::
E DINI QE NUSJA E SHEVCENKOS ( u martuan kete vere ) KA QENE E FEJUARA E PIERSILVIO BERLUSKONIT , DJALIT TE PRESIDENTIT TE MILANIT ?????
E lexova sot ne nje reviste ...
Krijoni Kontakt