Si kenga ashtu dhe videoja ishin te bukura dhe mbreselenese. Kishin bere pune shume te mire. Kush te mundet, le te hedhe nje sy ne youtube.
Po
Jo
Si kenga ashtu dhe videoja ishin te bukura dhe mbreselenese. Kishin bere pune shume te mire. Kush te mundet, le te hedhe nje sy ne youtube.
http://www.youtube. com/watch? v=yYtS1XqnD_ g
Me ty - Teksti
Ne rruge endem pa Ty
Udhtar I vetem kete nate
Ulur mbi ndjenjat e mia
Ne kohe I humbur , pa fat
Anije heshtur mbi dallge
Ky shpirti im largohet
Ngarkuar dhimbje dhe mall
Nje zemer tek la pas.....
Ndjeva frymemarrjen tende prane
Dy buze sa embel u shkrine
Mbytur ne endra sfolem me
Vallzuam heshtur te dy ....... kaq prane
Refr.
Jo, lumturi ti sfale dot
I fale zemres ndjenja dhe lot
I fale dhimbjes dashuri
Ti drite qiellore ku je , ku rri ?
Prap ti me fton ne vallzim
Mes endrash loz ky shpirti im
E ti largohesh pambarim ..
II strofa
Befas, ēdo gje ndaloi
Pa fryme rash ne mendime
Perse kjo zemer perse
U be cop e therrime
Ne shekuj u coptua
Ne mijra enderrime
Shpesh vij e shetis nder to
E behem meteor.....
Gjithmone mendimesh vjen e ledhaton
E hena me fort ndriēon
Mes yjesh ndruhem te kerkoj
Ate qe fort dashuroj gjithmone ..
Refr.
Jo, lumturi ti sfale dot
I fale zemres ndjenja dhe lot
I fale dhimbjes dashuri
Ti drite qiellore ku je , ku rri ?
Prap ti me fton ne vallzim
Mes endrash loz ky shpirti im
E ti largohesh pambarim ..
me falni,.. po qe dikush te arrije te gjykoje dike per mediokritet apo pseudo artist duhet te kete degjuar te pakten disa kenge apo te kete mbaruar sepaku nje shkolle arti,... nga pseudonimet qe personat perdorin me siper le per te desheruar ne mesazhet qe ata sjellin... me rrespektPostuar mė parė nga Sa Kot
joeartidf.hi5.com ...jeta eshte e bukur sepse ēdo gje egziston pavaresisht nga egzistenca jote
eh,... Inteligjentja... mendoj se duhet te besh rruge akoma ne jete,...Postuar mė parė nga Inteligjentja
te pakten te hysh ne "shinat" e saj,.... me rrespekt Joe ARTID Fejzo
p.s. une kam qene pianist klasik... me pelqen kenga dhe mundohem te sjelle mesazhe dhe melodi nepermjet saj... nuk kam thene qe kam studiuar per kanto,... ndjej dhe shkruaj... deri tani Jurite e kane vleresuar menyren time origjinale te te kenduarit... si ne Itali ne " La Canzone del Secolo " me Pippo Baudon ( Canale 5 ) 1999 ashtu edhe ne Klipet qe jane vleresuar....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lovefantasy : 11-06-2007 mė 11:12
joeartidf.hi5.com ...jeta eshte e bukur sepse ēdo gje egziston pavaresisht nga egzistenca jote
Mendimi Im Eshte Po..!
Sui generis
fatkeqesisht nga nick-u qe perdor duket edhe shkalla e inteligjences... por qe te akuzosh " Zhurmen e Heshtjes " qe eshte kopjuar nga kenga e Massimo di Cataldos.... eh... duhet kurajo per ti gelltitur disa mesazhe..... megjithate ēdo njeri eshte i lire te mendoje si te doje,.... te pakten s'e mendojne keshtu ata qe marrin vesh nga profesioni....Postuar mė parė nga Sa Kot
Rrespektoj mendimet e kujtdo,... mire te themi qe ne Shqiperi s'dikan te vleresokan kengetaret... por kujtoj qe ne seleksionimin e " La Canzone del Secolo " Pippo Baudo zgjodhi 45 kengetare mes 3000 qe bene seleksionimin.... e mes tyre zgjodhi edhe nje shqipetar qe kendoi ne krah te Mario Merolas " Malafemmena " " Che Sara " dhe " Tango delle Gelosia ".... e qe te zgjedhin ne canale 5 te Mediasetit kengetare te " rendomte deh medioker " .....
me rrespekt per ata qe dine te vleresojne ne te gjitha fushat edhe pa qene kurre artiste...
Postuar mė parė nga Darius
Krijoni Kontakt