Close

Rezultati i Sondazhit: Besoni se JOE Ardit Fejzo eshte nje nga kengetaret e rinj me te mire shqiptare??

Votues
12. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

4 33.33%
  • Jo

8 66.67%
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Si kenga ashtu dhe videoja ishin te bukura dhe mbreselenese. Kishin bere pune shume te mire. Kush te mundet, le te hedhe nje sy ne youtube.

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    http://www.youtube. com/watch? v=yYtS1XqnD_ g

Me ty - Teksti

Ne rruge endem pa Ty
    Udh’tar I vetem kete nate
    Ulur mbi ndjenjat e mia
    Ne kohe I humbur , pa fat

Anij’e heshtur mbi dallge
    Ky shpirti im largohet
    Ngarkuar dhimbje dhe mall
    Nje zemer tek la pas.....

Ndjeva frymemarrjen tende prane
    Dy buze sa embel u shkrine
    Mbytur ne endra s’folem me
    Vallzuam heshtur te dy ....... kaq prane

Refr.

Jo, lumturi ti s’fale dot
    I fale zemres ndjenja dhe lot
    I fale dhimbjes dashuri
    Ti drite qiellore ku je , ku rri ?
    Prap ti me fton ne vallzim
    Mes endrash loz ky shpirt’i im
    E ti largohesh pambarim……..

II strofa

Befas, ēdo gje ndaloi
    Pa fryme rash ne mendime
    Perse kjo zemer perse
    U be cop e therrime
    Ne shekuj u coptua
    Ne mijra enderrime
    Shpesh vij e shetis nder to
    E behem meteor.....

Gjithmone mendimesh vjen e ledhaton
    E hena me fort ndriēon
    Mes yjesh ndruhem te kerkoj
    Ate qe fort dashuroj ……gjithmone…..

Refr.
    Jo, lumturi ti s’fale dot
    I fale zemres ndjenja dhe lot
    I fale dhimbjes dashuri
    Ti drite qiellore ku je , ku rri ?
    Prap ti me fton ne vallzim
    Mes endrash loz ky shpirt’i im
    E ti largohesh pambarim……..

Citim Postuar mė parė nga Sa Kot
    Kenga E Tiranes eshte pjeserisht e kopjuar...melodia i perngjan "Che Sara Di Me" nga Massimo Di Cataldo.

Ky nuk ben asnje lek per kengetar, edhe nga pamjet biles kush e lavderoi...
    me falni,.. po qe dikush te arrije te gjykoje dike per mediokritet apo pseudo artist duhet te kete degjuar te pakten disa kenge apo te kete mbaruar sepaku nje shkolle arti,... nga pseudonimet qe personat perdorin me siper le per te desheruar ne mesazhet qe ata sjellin... me rrespekt
    joeartidf.hi5.com ...jeta eshte e bukur sepse ēdo gje egziston pavaresisht nga egzistenca jote

Citim Postuar mė parė nga Inteligjentja
    Aman cfare teme! Joe Ardit Fejzo eshte psudo-artist! Sado qe kam memorie te mire per kenge, sinqerisht qe nuk i mbaj mend asnje kenge ketij. Pervec emrit qe e ka disi te dhimbshem le te themi, cdo gje e tij me duket mediokre. Jo vetem qe s'eshte nje nga kengetaret e mire (s'eshte as kengetar sic e thashe) por i ri? Si mund ta quash te ri? Artistet rralle shperthejne nga 50 vjec. Dalohen qe ne femijeri de pasurohen nga ana artistike. Nuk dua ta paragjykoj personin ne fjale, po paraqitja e tij ne skene me duket shume larg nga arti.
    eh,... Inteligjentja... mendoj se duhet te besh rruge akoma ne jete,...
    te pakten te hysh ne "shinat" e saj,.... me rrespekt Joe ARTID Fejzo

p.s. une kam qene pianist klasik... me pelqen kenga dhe mundohem te sjelle mesazhe dhe melodi nepermjet saj... nuk kam thene qe kam studiuar per kanto,... ndjej dhe shkruaj... deri tani Jurite e kane vleresuar menyren time origjinale te te kenduarit... si ne Itali ne " La Canzone del Secolo " me Pippo Baudon ( Canale 5 ) 1999 ashtu edhe ne Klipet qe jane vleresuar....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lovefantasy : 11-06-2007 mė 11:12
    joeartidf.hi5.com ...jeta eshte e bukur sepse ēdo gje egziston pavaresisht nga egzistenca jote

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Mendimi Im Eshte Po..!
    Sui generis

Citim Postuar mė parė nga Sa Kot
    Kenga E Tiranes eshte pjeserisht e kopjuar...melodia i perngjan "Che Sara Di Me" nga Massimo Di Cataldo.

Ky nuk ben asnje lek per kengetar, edhe nga pamjet biles kush e lavderoi...
    fatkeqesisht nga nick-u qe perdor duket edhe shkalla e inteligjences... por qe te akuzosh " Zhurmen e Heshtjes " qe eshte kopjuar nga kenga e Massimo di Cataldos.... eh... duhet kurajo per ti gelltitur disa mesazhe..... megjithate ēdo njeri eshte i lire te mendoje si te doje,.... te pakten s'e mendojne keshtu ata qe marrin vesh nga profesioni....

Thumbs up pervec pamjes se nje djali terheqes ska asgje me shume se nje kengetar i rendomte dhe

Rrespektoj mendimet e kujtdo,... mire te themi qe ne Shqiperi s'dikan te vleresokan kengetaret... por kujtoj qe ne seleksionimin e " La Canzone del Secolo " Pippo Baudo zgjodhi 45 kengetare mes 3000 qe bene seleksionimin.... e mes tyre zgjodhi edhe nje shqipetar qe kendoi ne krah te Mario Merolas " Malafemmena " " Che Sara " dhe " Tango delle Gelosia ".... e qe te zgjedhin ne canale 5 te Mediasetit kengetare te " rendomte deh medioker " .....
    me rrespekt per ata qe dine te vleresojne ne te gjitha fushat edhe pa qene kurre artiste...

Citim Postuar mė parė nga Darius
    Ardit Fejzo ska qene ndonjehere kengetar i mirefillte e jo me ta konsiderosh kengetar nga me te miret.
    Ska asnje kenge te spikatur dhe

Natyrisht ky eshte mendim im.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga lovefantasy Lexo Postimin
    Rrespektoj mendimet e kujtdo,... mire te themi qe ne Shqiperi s'dikan te vleresokan kengetaret... por kujtoj qe ne seleksionimin e " La Canzone del Secolo " Pippo Baudo zgjodhi 45 kengetare mes 3000 qe bene seleksionimin.... e mes tyre zgjodhi edhe nje shqipetar qe kendoi ne krah te Mario Merolas " Malafemmena " " Che Sara " dhe " Tango delle Gelosia ".... e qe te zgjedhin ne canale 5 te Mediasetit kengetare te " rendomte deh medioker " .....
    me rrespekt per ata qe dine te vleresojne ne te gjitha fushat edhe pa qene kurre artiste...
    Po pse ke ikur nga forumi more aman
    Do kercejme kur te vij Bujari prap ketej
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •