simaku dhe rob ne new york city ;)
simaku dhe rob ne new york city ;)
Sieze the day
Shumė e bukur, pėrgėzime...
Ja ke treguar Parashqevisė kėtė? Kam vendosur disa foto tė njė prezantimi tė saj diku nė forum, nga hera e fundit kur e pashė dhe piktura mė lart sikur ėshtė pasqyrimi i asaj dite kur bėra fotot.
Nė pritje tė krijimeve tė tjera!
Postuar mė parė nga Fiori
Flmnd Fiori, jo nuk ja kam treguar, pe e kam bere per ate, si faliminderim sepse me erdhi ne nje party private. Do tia japi se shpejti.
pershendetje,
Beni
Sieze the day
ja kjo eshte finalja me pak permisime.
Sieze the day
Do te tjera qe i kam bere kohes se fundit. Tani sa fillova pikturen dhe me duhet kritika :P
Sieze the day
nje kitare me karike. kjo eshte me e fundit qe e kam bere.
Sieze the day
E fundit , kitara me pelqen shume.
Parashken , te dyten e ke permisuar goxha , po ato duart spo me pelqekan shume si ja ke bere .
Good luck ne artin e piktures. Je tamam ne vendin ku arti vleresohet shume .. ny city . :)
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Flmnd pink. edhe dikush tjeter me ka thene per duart qe nuk i pelqejne, pe cashtu i ka edhe ne nje foto qe prej asaj i kam pikturuar. i largon duart ashtu kur kendon ndonjehere dhe duket si me kercyer, pe ndoshta kur e shikon sikur pikture nuk duket mire.Postuar mė parė nga PINK
flmnd per kritikat/kompilmentet
Sieze the day
arbeno,
Pinku si pikturiste e vjeter po te inkurajon pak.
por i ke si pa jete sidomos ate nudon vlla ;)
mos ke marre mesime nga ndonje piktor multiplikativ?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Te them te drejten, jam fillimtar me pikture, fillova para 3 muaj, dhe e kam me shume si hobi pe mundohem te behem me i mire.Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Sieze the day
Krijoni Kontakt