Rroftë Albania Veriore e Pamvarur !
Rrofte i tere kombi shqiptar....
http://www.youtube.com/user/kreksi5
Rroftë Albania Veriore e Pamvarur !
Rrofte i tere kombi shqiptar....
http://www.youtube.com/user/kreksi5
A ke ndonje argument te na e vertetoc, qe keta "armnautet", si edhe vet Bushi qe ke permendur aty siper na qenkeshin hora?!!!, si edhe qe Kosova na qenkesh nje "entitet kriminalo-mafioz", gjithnje sipas jush?!!, apo do na mburec se, e ke shpine tek bahceja e Townhous-it!Postuar më parë nga antares
Postuar më parë nga antares
shiko shiko,s'paska vetem greker ky forumi,tani paska dale dhe ky soji i ri.Them t'ia veme emrin minoritar sllavo-armnaut.
Sllavo-armnaut i dashur faleminderit per pergjigjen dhe analizen e thelle qe na percolle me te,ta di shume per nder,dhe po te isha nja 4-5 vjec me siguri qe do kisha mesuar edhe ndonje gje te re.
Ti jargavitju kujt te kesh qejf se ca bejme ne shqiptaret eshte puna jone!
I pafsh hajrin "te ndershmit" putin,dhe mbaje me shendet!
Ndryshuar për herë të fundit nga imodhjom : 11-06-2007 më 22:10
Në historinë e mijëvjeçarit të dytë të Kosovës, ushtrinë serbe dhe pushtetin shtetëror serb mbi Kosovën e shporrën, për herë të parë perandoria osmane në vitin 1389, për herë të dytë perandoria austrohungareze në vitin 1915, për herë të tretë perandoria gjermane në vitin 1941, dhe për herë të katërt, të fundit dhashë Zoti, perandoria amerikane në vitin 1999.
Ncuk. Ushtrine Serbe, nuk e shporrne, por e perzune me te padrejte nga djepi memes perandorite. Por ngushellohu, ushtria Serbe nuk u merrka me ndene- perandori (domethene bicim mbreterirash, republikash etj.)Postuar më parë nga Sabriu
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Po mire, ce merzitesh tine? Sic thua vete "Qe ta kuptosh ti "mer mejk".... Rusise nuk i behet vone as per Sebine e jo me per nje entitet kriminalo-mafioz e quhet Kosove".Postuar më parë nga antares
Apo ke hall, se pas 8 vendeve ta para tanize te rrezikohet edhe i nenti qe mban Moldavia ne prostitucion? Po deshe tine nuk i quajme fare sllave keta moldavianet, por sllave te latinizuar latine. Keshtu qe sllavet mbeten te paret ne krime por te fundit ne prostitucion.
Shoqate e madhe Rusisa, plot anetare dhe...qumesht.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Rusia...si Rusi mo, gjithmone e shpifur gjithe probleme, vetem ligesi ka sjelle.
Vetem kur ja permend emrin te futet frika.![]()
As qe du me dit!
Rastesisht ne nje blog vura re keto te dhena per sitin famekeq qe deri dje kujtoja se operoheshe dhe financoheshe nga ekstremiste serbe www.serbianna.com. Ky website eshte i listuar rregullisht nder faqet e para te google.com/news pra tek lajmet e google ky citohet si nje "burim serioz" do thoja perderisa nese kerkon per "albania" del ngjitur me New York Times dhe me gazeta te tjera prestigjoze. Por te gjithe shqiptaret qe shohin mediat e huaja dhe ndjekin nga afer situaten e dine fare mire qe ky website nuk ka dhe nuk mund te kete kredencialet e nje gazete te mirfillte edhe pse paraja ka bere qe te ngjiten ne majat e motorreve te kerkimit(google.com etj).
Padyshim qe deri dje mendoja se ishin serb te tere, por kur pash kete informacion, pra qe kontakti kryesor per mirembajtjen e kesaj faqeje qenka nje grek, sinqerisht jam SHOKUAR nga bema e rradhes se fqinjeve tane "miqesore".
Paskirakis, Olivia
12862 Galagher
Detroit, MI 48212
US
Domain Name: SERBIANNA.COM
Administrative Contact :
Paskirakis, Olivia
Serbianna@serbianna.com
12862 Galagher
Detroit, MI 48212
US
Phone: (313) 373-8945
Fax: 999 999 9999
Technical Contact :
iPowerPro, Hostmaster
admin@IPOWERPRO.COM
314 FALL ST
SENECA FALLS, NY 13148-1543
US
Phone: 315-568-5794
Record expires on 11-Aug-2008
Record created on 11-Aug-1999
Database last updated on 09-Oct-2006
Domain servers in listed order:
Ama cish dojsh me than' tej or mejk se keto pjeset sllavo-serbe te Gollobordes na e paskan lane shneten me hane.?Se nese nje organizmi gjysem te cofur i transplanton edhe nje gjymtyre te gangrenizuar, prognoza shkon nga ngordhje per nje kohe te pacaktuar ne cofje te sigurte brenda nje periudhe te shkurter.
Beograd: Koshtunica falenderon Putinin që procesi për Kosovën kaloi në GK.
Kryeministri i Serbisë, Vojisllav Koshtunica ka falenderuar presidentin rus Vladimir Putin pas vendimit që procesi për statusin e Kosovës të kalojë nga Këshilli i Sigurimit në Grupin e Kontaktit. Pas vendimit të mbrëmshëm Koshtunica tha se "politika parimore e Serbisë dhe Rusisë ka jetësuar një fitore të rëndësishme në Këshillin e Sigurimit të Organizatës Botërore".
Edhe Sllobodan Samarxhic, ministër për Kosovën në qeverinë serbe, deklaroi se "diplomacia e Serbisë me ndihmën e Moskës shënoi një fitore të madhe". Ai shtoi se më këtë hap plani i Ahtisaarit "është arkivuar".
Presidenti serb Boris Tadic ka vlerësuar pozitivisht këto zhvillime duke shtuar se pozicioni i Serbisë në negociata tani është "shumë më i mirë, por kjo nuk do të thotë se jemi në një pozitë të shkëlqyer dhe se gjithcka ka përfunduar".
Ndërkohë, kryetari i Partisë Liberale Demokratike Çedomir Jovanoviq ka deklaruar se vendimi që çështja e Kosovës të kalojë te Grupi i Kontaktit është në favor të Prishtinës.
Ndërkaq, lideri i serbëve të Kosovës, Oliver Ivanoviq ka thënë se ky vendim nuk është fitore e Serbisë dhe Rusisë, por manifestim i pamundësisë me të cilën po ballafaqohen vendet perendimore që dëshiruan dhe dhe premtuan zgjidhje të shpejtë të çështjes së Kosovës.
http://www.europaelire.org/
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt