Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 140
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga SaS
    akilo me thuaj nje femije te shemtuar qe mamaja i thote qe je i shemtuar te keqen mami edhe ske me bo hajer ne jete !!! edhe ai krijon komplekse kur rritet !!! edhe njehere po them qe varet se me ke bie nje person ne dashuri normalisht qe kur bie ne dashuri me nje person bie me te gjitha gjerat qe ka ai person me idete qe ka per jeten mendimet karakterin!!! pamjen e jashtme e fus ke pelqimet edhe tek fiksimet ose me mire dashurite me shikim te pare ne thonjza qe une nuk besoj per vete tek kto dashuri !!! pamja e jashtme e nje personi shikohet ne impaktin e pare edhe nuk thua e dashuroj nje person sepse eshte i bukur !!! nuk kam degjuar deri me sot qe une te dua ose une te dashuroj sepse ti je e bukur !!! vetem kam degjuar une te dua sepse ti je shume i mire !!! i dua mendimet e tua me ploteson si njeri !!! etj etj !!! me falni qe u zgjata me kete shkrim !!! gezuar krishtlindjet edhe zoti iu bekofte !!!
    Femijet i marrin ndikimet jo vetem nga mamaja por qe ne kopesht,shkolle shoqeri,etj.....
    Per ta dalluar se si funksionojne njerezit nuk mund te bazohesh se c`thote cdo njeri per veten e tij.....motivet e verteta te veprimeve tona nuk mund ti shpjegojne te gjithe njerezit....ato jane edhe te kushtezuara nga natyra,dhe vetem shkenca e psikologjise apo filozofia i shpjegon mire....
    p.s. nje vajze e shemtuar dhe me llogjike nuk zgjedh asnjehere burre te bukur,sepse e di ne subkoshience qe ajo do ndihet shume inferiore dhe nuk do ushtroje pushtet perballe tij...se neqoftese ajo zgjedh nje te bukur atehere ai do beje c`te doje duke e ditur se po u nda e ka te lehte te gjej femer tjeter,kurse ajo nuk mund te gjeje me lehtesi mashkull tjeter ......

Pra motivet e disa zgjedhjeve qe bejne njerezit jane te parapercaktuara nga bukuria dhe jo nga ato qe thote secili sipas qejfit....

gezuar krishtlindjet...
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    dashuria eshte e vetmja gje ku ne te sfutet llogjika !!! ke plot cifte kur nje partner eshte i bukur edhe nje eshte i shemtuar !!! e vetmja gje qe nuk parashikohet eshte dashuria !!!akili edhe nje gje pamja e jashtme nuk futet fare ne ate te quajturen dashuri, eshte fizike si nje send !!! dashuria eshte ndjenje !!! kshu i bie qe pleqte mos duan sepse fillojne e shemtohet rrjedhimisht edhe te ndahen prej njeri tjetrit !!! ia kalofsh sa me mire !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Goc_Labe
    Anëtarësuar
    13-10-2006
    Postime
    64
    [QUOTE=Akili-A]Arsyeja qe shume femra apo meshkuj nuk preferojne te lidhen me njerez te bukur nuk eshte se ata nuk e duan ate...por ata e ndjejne se mbi te bukuren nuk ushtrojne dot pushtet dhe ndihen inferiore.....
    Pra shihet qarte qe arsyeja eshte vetem egoizmi i semure......
    Ose thene me qarte....njerezit egoiste dhe me smire nuk e duan te bukuren....
    keta njerez duhet ta shohin te verteten duke korrigjuar karakterin e tyre....[/QUOTE
    someone smart ne kte forum qe dhe ja vleka te diskutosh.. te tjeret mere me leng se mishi maroi

Anëtarësuar
    13-10-2006
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Femijet i marrin ndikimet jo vetem nga mamaja por qe ne kopesht,shkolle shoqeri,etj.....
    Per ta dalluar se si funksionojne njerezit nuk mund te bazohesh se c`thote cdo njeri per veten e tij.....motivet e verteta te veprimeve tona nuk mund ti shpjegojne te gjithe njerezit....ato jane edhe te kushtezuara nga natyra,dhe vetem shkenca e psikologjise apo filozofia i shpjegon mire....
    p.s. nje vajze e shemtuar dhe me llogjike nuk zgjedh asnjehere burre te bukur,sepse e di ne subkoshience qe ajo do ndihet shume inferiore dhe nuk do ushtroje pushtet perballe tij...se neqoftese ajo zgjedh nje te bukur atehere ai do beje c`te doje duke e ditur se po u nda e ka te lehte te gjej femer tjeter,kurse ajo nuk mund te gjeje me lehtesi mashkull tjeter ......

Pra motivet e disa zgjedhjeve qe bejne njerezit jane te parapercaktuara nga bukuria dhe jo nga ato qe thote secili sipas qejfit....

gezuar krishtlindjet...
    u too smart per tu kthyer pergjigje ketyre ktu lal jo per gje po nuk te kuptojn aq sa duhet trust me

Anëtarësuar
    13-10-2006
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    jo... me duket e kan nga emocionet qe shkrimet e tyre do veshtrohen nga syt e mi

po pse se thua ti...dhe ti ne kategorin e te shemtuarve hyke mi shpirt

ps. goc labe me vjen keq qe faktin se mua me duket opinioni jot kalamallek e more si sulem personal. Un tu pergjigja duke u bazuar ne ato qe shkruajte pa dashur te ofendoj ty si person sepse ste njof.
    ncncn lexoje mire ate qe ke shkruar me para dhe e ke myll me fjalin " me menje ne koke rrusho" i think smth wrong me menyren tate te te menduarit

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    [QUOTE=Goc_Labe]
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Arsyeja qe shume femra apo meshkuj nuk preferojne te lidhen me njerez te bukur nuk eshte se ata nuk e duan ate...por ata e ndjejne se mbi te bukuren nuk ushtrojne dot pushtet dhe ndihen inferiore.....
    Pra shihet qarte qe arsyeja eshte vetem egoizmi i semure......
    Ose thene me qarte....njerezit egoiste dhe me smire nuk e duan te bukuren....
    keta njerez duhet ta shohin te verteten duke korrigjuar karakterin e tyre....[/QUOTE
    someone smart ne kte forum qe dhe ja vleka te diskutosh.. te tjeret mere me leng se mishi maroi
    Pra ju e perjashtoni mundesine se ka edhe nga ata lloj njerezish qe nuk e preferojne te bukuren jo sepse nuk e harrijne ose nuk e kontrollojne dot por sepse shohin ose kerkojne te shohin nje bukuri akoma me te eperme,ate shpirterore?!

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Bukurine e sheh syri ,dashurine zemra

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    dashuria nuk njeh kufi !!!
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-11-2006
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    1
    per mua te them te drejten ka rendesi te dyja.Ne themi qe ka rendesi jo pamja e jashtme por po ta maresh parasysh ti psh kur e zeme se do te martohesh dhe nuk ke gjetur akoma nuse por ke futur mblesa si thua si e ka zemren te Bardhe?? apo si eshte si paraqitje??????? ju lutem thoni te drejten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ke futur mblesa?
    hacker degjo motren ktu se te dua te miren...po te arish ne kohen e soteshme sa te futesh mblesa ik tek deti, gjej nje gur te rend (mund ta gjesh dhe ne ambiente te tjera, jo detyrimisht tek deti) lidhe fort me nje litar, vare ne qaf dhe ik per not me ndo nje pellg

ncncn lexoje mire ate qe ke shkruar me para dhe e ke myll me fjalin " me menje ne koke rrusho" i think smth wrong me menyren tate te te menduarit
    goce un fjalen RRUSHO se kam perdorur as nje here ne jeten time (pervec ksaj rradhe tani)!

gjith te mirat

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Thënie Filozofike
    Nga W-A-N-T-E-D në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 308
    Postimi i Fundit: 07-01-2024, 04:43
  2. Politika e Jashtme e Shqiperise:
    Nga Kryeplaku në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 05-03-2010, 08:13
  3. Thënje të bukura për dashurinë
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Sa thelbësore është pamja e jashtme e zyrtarit?
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 06:32
  5. Lexoni dhe disa perfundime shum interesante per Ate qe ne quajme : DASHURI ...
    Nga LlaCiPaCi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-12-2005, 14:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •