Postuar më parë nga RapSoul
Jam dakort me menimin tat...pergj e sakte.
Postuar më parë nga RapSoul
Jam dakort me menimin tat...pergj e sakte.
[QUOTE=Goc_Labe]Postuar më parë nga Akili-A
goc labe !!! nuk eshte pune zgjuarsie se te gjithe e duam te bukuren !!! clidhje ka egoizmi me te bukuren !!! une per vete me nje goc me te bukur se veten jam lidhur edhe vete i shemtuar jam edhe nuk vuaj nga ndjenja e inferioritetit !!! ne nje lidhje varet si i krijon raportet edhe nuk ka pune fare eshte e bukur apo i/e shemtuar nje person ne nje lidhje !!!dashuria nuk njeh bukuri se eshte e bukur vete !!! nuk e bejne personat e bukur dashurine te bukur !!!dashuria i ben ata te bukur ne syte e njeri
tjetrit !!!ia kalofsh sa me mire edhe mos i gjyko njerzit nese nuk do te gjykojne ata ty !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
kerkimi i nje bukurie shpirterore nuk e menjanon bukurine natyrore....Postuar më parë nga shoku_tanku
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Miku im!....keto gjera nuk jane te prera.....nuk eshte aspak e vertete ajo qe thone disa se te kesh nje shpirt te bukur, duhet me patjeter te jesh i bukur......sipas kesaj llogjike, i bie qe Nene Tereza te kishte nje shpirt te shemtuar?!
Mos e ngaterro shpirtin me bukurine e jashteme......shpirti varet nga edukimi dhe formimi i c`do njeriu......Postuar më parë nga shoku_tanku
por ne gjetjen e partnerit bukuria e jashteme ka rendesine e saj..........sepse njeriu ne themel te shpirtit te tij udhehiqet nga deshira per force dhe dominim...
Dhe dicka te rendesishme qe ndoshta nuk e ke degjuar ndonjehere.......
NJERIU QE NUK KA SHPIRT KERKON SHPIRT...
NJERIU QE KA SHPIRT KERKON NATYREN....
Nuk e kuptoj se c'lidhje duhet te kete dominimi ne nje marredhenie midis partneresh....po perpiqemi te shkojme ne nje bote ku partneret te jene te barabarte,apo jo?....ajo deshire per dominim,nuk ka vend ne themelet e shpirtit tim.......une nuk ndjej nevojen as te dominoj, e as te ndihem i dominuar.
Nuk mendon se njeriu qe nuk ka shpirt,ka nevoje te kerkoje nje shpirt qe ta ndihmoje per te gjetur shpirtin e tij te humbur?
Me duket se nuk i kuptove mire ato qe shkruhen me lart..Postuar më parë nga shoku_tanku
1-Me fjalen dominim dhe force nuk nenkuptoj "dhunen apo urdherin" por dominimin e qellimeve dhe motivet e jetes....
2-Shpirti i njeriut nuk lypet nga te tjeret....por kultivohet nga vete njeriu.......
Lypsat e shpirtit jane kaq te bezdisur, sa shkaktojne vetem dhimbje te te tjeret.....
Un se kuptoj pse me citon mua dhe pastaj e co muhabetin ne te arushes ti shoko...Postuar më parë nga shoku_tanku
Ca ka t'boj kjo me TV? Mbase je ti ai qe e shikon icik si teper.
Nqse do me drejtoesh mua, mu drejto mbi temen apo cfare kam shkrojtur jo te me citosh e te fillosh te shkruash budallalleqe qe s'me interesojne.
Gjithe te mirat.
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Nuk mendova te shkruaja ne k'te teme deri para se te lexoja shkrimin tuaj.Postuar më parë nga FierAkja143
Nje pyetje per ju.
Ç’ndodh nese personi qe juve do te dashuronit nuk do ta pranonte dashurine tuaj? Duke menduar ketu se me pare keni qene shok te mire!
Kam degjuar te thone se nga shoqeria mund te lind nje dashuri, por nga dashuria s'mund te lind nje shoqeri. Kam degjuar edhe te thonne se "Buka e thyer nuk mund te ngjitet" nenkuptohet shoqeria e dikurshme ketu.
Ju si do ti shpjegonit keto thenie, cili do ish mendimi juaj per sa thuhet?
Per mua personalisht nuk vlen shum e shum bukuria , nuk do me then se te jet e rame nga qielli ajo, Normal qe edhe shum te shemtume se do njeri!
Per Mua mesatarisht te jet te jemi te lumtur te shkojm si cduam bashk
kjo oshte me kryesorja![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt