Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 140
    i/e regjistruar Maska e Goc_Labe
    Anëtarësuar
    13-10-2006
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga G....
    syri do pjesen e tij, por mendoj se cdo njeri duhet te gjeje nje person qe te jete ne nivelin e tij si nga paraqitja e jashtme ashtu dhe nga ana intelektuale e shpirterore. Nje femer e bukur por qe nuk di te sillet eshte e mire vetem per sex (ate e bejne mire) Per mua femra ideale duhet te jete:
    KURVE NE SHTRAT
    MRETERESHE NE GUZHINE
    PRINCESHE NE RRUGE
    Te kete dhe pak intelekt nuk do ishte keq
    mire e ke then ti po e ke prishur me kte punen e intelektit sespe nese nuk ka intelekt s do jet kurv vetem ne shtrat tjeter gje do shtoja per temen se mesa kupotj un ato qe jan te shmetut ktu thon qe nuk e shofin pamjen e jashtme fare se 1 njeri normal dhe good looking gjeja e para do shifte pamjen pastaj do hidhej ta njifte nga ana e brendshme.. dmth pamja nuk eshte vendimtarja po do ta thoja qe eshte shumeeee kryesore ne 1 mardhenie

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    Kendveshtrim nga femra:

"Nje femer e menqur dhe endershme kur zgjedh burrin ,mbyll syte ndersa hap zemren dhe veshet"
    Kjo eshte teoria e meshkujve te shemtuar......
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    se mesa kupotj un ato qe jan te shmetut ktu thon qe nuk e shofin pamjen e jashtme fare se 1 njeri normal dhe good looking gjeja e para do shifte pamjen
    Dhe un vrisja mendjen qe cne un si jap shume rendesi pamjes jashtme...kjo qe thua ti do jet mi goce.

Se di ca moshe ke yllo, po kur te ritesh dhe pak do kuptosh qe bukuria e brendeshme e nje personi reflekton dhe jasht shume shpejt. Me vone ne jete do kesh mardhenje me njerez ne universitet/pune te cilit do shikosh dite per dite dhe detyrimisht do njofesh karakterin e tyre. Nqs do te besh nje lidhje serioze do lidhesh me nje person qe te pelqen si karakter 100% dhe qe shkoni dhe pak si pamje me njeri tjeterin (po dhe si pamje po mos te jet shume i bukur.. kur ke filluar ta duash nje person i bukur te duket).
    Po kshu per 1 night stand apo per te patur b/f thjesht sa per te ber reklam tek shoqeria dhe un me simpatikun do zgjidhja, po ca ti besh qe sja vlen te harxhosh kohen.

Gjith te mirat yllo dhe mendjen ne koke

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Po kshu per 1 night stand apo per te patur b/f thjesht sa per te ber reklam tek shoqeria dhe un me simpatikun do zgjidhja, po ca ti besh qe sja vlen te harxhosh kohen.
    d.m.th sipas teorise tende....."simpatiket nuk vlejne nga karakteri kurse te shemtuarit vlejne".....

Shkruaj ndonje liber psikologjie meqe paske pikpamje te drejta.....mbase fiton edhe cmimin nobel....
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    jo po simbas teorise te labes "vetem te shemtuarit nuk i japin rendesi pamjes jashtme!"

Akili kush tha qe simpatiket nuk vlejn nga karakteri?? Vlejn aq sa dhe ata qe nuk jan shume simpatik. Thjesht thash qe nuk ja vlen te harxhosh kohen me nje qe eshte VETEM simpatik pa qene i zgjuar. Pastaj nje person qe eshte simpatik ne syt e tu mund mos te jet i/e till ne te mit.

Do ta shkruaj nje liber pse jo

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    jo po simbas teorise te labes "vetem te shemtuarit nuk i japin rendesi pamjes jashtme!"

Akili kush tha qe simpatiket nuk vlejn nga karakteri?? Vlejn aq sa dhe ata qe nuk jan shume simpatik. Thjesht thash qe nuk ja vlen te harxhosh kohen me nje qe eshte VETEM simpatik pa qene i zgjuar. Pastaj nje person qe eshte simpatik ne syt e tu mund mos te jet i/e till ne te mit.

Do ta shkruaj nje liber pse jo

kot smburem me fieraket un
    Partizoni

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Kjo eshte teoria e meshkujve te shemtuar......

te kuptoj kapacitetin tend te te kuptuarit dhe te menduarit

Qka nese kete teori e ka shkruajtur njeriu me i bukur ne bote apo manekeni apo topmodeli ,apo fotomodeli qe gjendet ne podium gjithmon si me i bukuri ne bote ,dhe tash si pas teje .........

ky kendeveshtrim ishte nga bota e te ndershmeve dhe jo nga bota moqale juaj ,

une per vete jam i bukur dhe falenderoj zotin pere kete mirpo nuk bej biznis me bukurin time dhe nuk e shes per para .por nese jam i bukur dhe kam zemer te keqe ateher bukuria ime i ngjan meshum nje lule sezonale qe vyshket ne fund dhe humb ne horizont.

nje kritik per ty Akili-A kur te flasesh mundohu ta mbash veten nen kontroll .

Nje keshill kur te flasesh per te mos gabuar? mendo 5 gjera : 1. me kend flet , 2.Per kend flet ,3.Si flet,4.Ku dhe 5.KUR flet.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    d.m.th sipas teorise tende....."simpatiket nuk vlejne nga karakteri kurse te shemtuarit vlejne".....

lulja3

"Buluria e jashtme eshte bukur kur eshet ne kordinim me bukurin e mbrendshme"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une mendoj se ka rendesi ne fillim pamja e jashtme ne impaktin e pare qe ke pasur me personin qe tanime dashuron !!! edhe nuk jam dakort fare me shprehjen ata qe kane fytyre te bukur kane edhe zemren e bukur dmth jane edhe shpirterisht te bukur !!! ka plot njerez te ashtuquajtur te shemtuar qe e kane zemren e mire !!! edhe e kunderta !!! ka shume njerez te bukur qe e kane zemren te shemtuar !!! pra pamja e jashtme gjithmone eshte ai impakti i pare me nje person po nuk eshte primare ne dashuri !!! ia kalofshi bukur !!! zoti iu bekofte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Goc_Labe
    Anëtarësuar
    13-10-2006
    Postime
    64
    Dhe un vrisja mendjen qe cne un si jap shume rendesi pamjes jashtme...kjo qe thua ti do jet mi goce.

Se di ca moshe ke yllo, po kur te ritesh dhe pak do kuptosh qe bukuria e brendeshme e nje personi reflekton dhe jasht shume shpejt. Me vone ne jete do kesh mardhenje me njerez ne universitet/pune te cilit do shikosh dite per dite dhe detyrimisht do njofesh karakterin e tyre. Nqs do te besh nje lidhje serioze do lidhesh me nje person qe te pelqen si karakter 100% dhe qe shkoni dhe pak si pamje me njeri tjeterin (po dhe si pamje po mos te jet shume i bukur.. kur ke filluar ta duash nje person i bukur te duket).

Gjith te mirat yllo dhe mendjen ne koke
    Zonjush para se te hidhesh dhe te me sulmosh personalisht pa ditur moshen time ben mire te lexosh me kujdes fjalet e mia dhe jo vetem ate fjali qe ke ber quote. Epara po me ben te dyshoj per zgjuarsine tate dhe e dyta per ur looks ( meqe e nise vet me sulme personale). take care

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Thënie Filozofike
    Nga W-A-N-T-E-D në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 308
    Postimi i Fundit: 07-01-2024, 04:43
  2. Politika e Jashtme e Shqiperise:
    Nga Kryeplaku në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 05-03-2010, 08:13
  3. Thënje të bukura për dashurinë
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Sa thelbësore është pamja e jashtme e zyrtarit?
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 06:32
  5. Lexoni dhe disa perfundime shum interesante per Ate qe ne quajme : DASHURI ...
    Nga LlaCiPaCi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-12-2005, 14:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •