Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 140
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Bukuria deri diku po, se ajo esht qe terheq te nje mashkull ,pastaj me von meson dhe ctip esht ...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga ildushja
    Desh harrova te te jepja pergjigje.

Po un kam mesuar mbi dashurine (shkencore) pak, dmth 1-2 jave leksjon jo se kam ndonje dege ta bazuar tek kjo.. nejse..

Dashuria eshte shkencore, ka te beje me trurin... nuk bie dot ne dashuri me kedo, eshte e PAMUNDUR, keshtu thone shkencetaret te pakten. (hormonet & kimikatet ne tru.. me fal nese si perkthej fjalet tamam)

Me vjen keq qe se kam ate te mesimit ketu te ta shkruaja tamam sic ishte, por pak a shume tregon qe kimikatet e tua me te nje personi tjeter.. qofte i njejtit sex apo i kundertit duhet te "plotesojne" njeri tjerin.. dicka qe ty te terheq tek ata, qe ben nje djale/vajze te pashem ne syrin tend... kjo eshte reaksjon kimikatesh en la tua cabesa!! :P

Do mundohem ta gjej dhe ta shkruaj ketu se po flas percart... por po shkenca ka fakte!
    Qe bejne nje djale\vajze te pashem ne syrin tim?!Leri kimikatet menjane te lutem dhe bazohu ne marredheniet njerezore......nje vajze e pashme per syrin tim mund te jete vetem ne ndonje rast flirti por kurresesi per tu bazuar ne nje marredhenie dashurore.....ketu pamja e jashtme nuk luan asnje lloj roli...dashuria,nese flasim vertet per dashuri,duhet pare si dicka shpirterore dhe jo si materie....pikerisht ketu qendron problemi yne......ne e shohim dashurine si nje perfitim material dhe jo shpirteror...

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Qe bejne nje djale\vajze te pashem ne syrin tim?!Leri kimikatet menjane te lutem dhe bazohu ne marredheniet njerezore......nje vajze e pashme per syrin tim mund te jete vetem ne ndonje rast flirti por kurresesi per tu bazuar ne nje marredhenie dashurore.....ketu pamja e jashtme nuk luan asnje lloj roli...dashuria,nese flasim vertet per dashuri,duhet pare si dicka shpirterore dhe jo si materie....pikerisht ketu qendron problemi yne......ne e shohim dashurine si nje perfitim material dhe jo shpirteror...
    Ore eshte dicka kimike qe te ben nje person terheqes tek ty, boll bere si indiferent dhe kupto c'po te them.
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    ajo nga pamja nuk mund te jet e mire po dashurine qe mund ta keme te jete e forte , por mund te jet edhe e kunderta
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Une besoj se ata qe vihen ne dihlema te tilla mbi vleren e bukurise nuk kane aftesi per ti gjetur te dyja...p.s. une kam nje shoqe te bukur dhe inteligjente,por edhe po u ndava nga ajo une perseri do kerkoj nje vajze te bukur e inteligjente.....

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga ildushja
    Desh harrova te te jepja pergjigje.

Po un kam mesuar mbi dashurine (shkencore) pak, dmth 1-2 jave leksjon jo se kam ndonje dege ta bazuar tek kjo.. nejse..

Dashuria eshte shkencore, ka te beje me trurin... nuk bie dot ne dashuri me kedo, eshte e PAMUNDUR, keshtu thone shkencetaret te pakten. (hormonet & kimikatet ne tru.. me fal nese si perkthej fjalet tamam)

Me vjen keq qe se kam ate te mesimit ketu te ta shkruaja tamam sic ishte, por pak a shume tregon qe kimikatet e tua me te nje personi tjeter.. qofte i njejtit sex apo i kundertit duhet te "plotesojne" njeri tjerin.. dicka qe ty te terheq tek ata, qe ben nje djale/vajze te pashem ne syrin tend... kjo eshte reaksjon kimikatesh en la tua cabesa!! :P

Do mundohem ta gjej dhe ta shkruaj ketu se po flas percart... por po shkenca ka fakte!
    Te lutem mos kerko fare fakte shkencore sepse NUK KA ,kot eke mos me sjell fakte qe ka ve ne pah,qfardo shkencari(qobani) shuma pak besoj ne shkence sepse sot sjhenvca eshte bere kontraverze sot zbulon diqka,neser jep mendim kunderthenes me zbulimin e pare,keshtu qe nuk me terhejk syrin kjo shkenca e sodit.

"Ishte i bukur por sadist"

"Isha e bukur por me mbuluan rrudhat"

"Qdo gje e prekshme eshte e vdekshme ,qdo gje e pa prekshme eshte e pavdekshme"

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    i bie qe une qe jam me i shemtuti i forumi te mos me doje asnje femer?

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO
    Rina ti derman mos ja fut kot fare se po te jete ashtu si thua ti pse nuk dashurohesh me Majmunin?!?!?!?!?!?!
    nuk ja fus kot....
    mendoj se njeri qe e dashuron pamvarsisht a eshte i bukur a jo...nuk ka rendesi ajo...
    psh un e dua nje person e familjes time si pelqen, thone se cfar njeri paske zgjedh me e dasht..

i/e regjistruar Maska e G....
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Vendndodhja
    Torino IT
    Postime
    68
    syri do pjesen e tij, por mendoj se cdo njeri duhet te gjeje nje person qe te jete ne nivelin e tij si nga paraqitja e jashtme ashtu dhe nga ana intelektuale e shpirterore. Nje femer e bukur por qe nuk di te sillet eshte e mire vetem per sex (ate e bejne mire) Per mua femra ideale duhet te jete:
    KURVE NE SHTRAT
    MRETERESHE NE GUZHINE
    PRINCESHE NE RRUGE
    Te kete dhe pak intelekt nuk do ishte keq

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    te jesh i/e bukur ke sukses vetem ne boten e kraneve televizive e jo edhe ne boten e te ndershmeve, dhe te moralit.

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Thënie Filozofike
    Nga W-A-N-T-E-D në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 308
    Postimi i Fundit: 07-01-2024, 04:43
  2. Politika e Jashtme e Shqiperise:
    Nga Kryeplaku në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 05-03-2010, 08:13
  3. Thënje të bukura për dashurinë
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Sa thelbësore është pamja e jashtme e zyrtarit?
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 06:32
  5. Lexoni dhe disa perfundime shum interesante per Ate qe ne quajme : DASHURI ...
    Nga LlaCiPaCi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-12-2005, 14:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •