keni rastin tem
une i shemtut skam dashnore
shoket jane te bukur ato kane ka 4 dashnore
keni rastin tem
une i shemtut skam dashnore
shoket jane te bukur ato kane ka 4 dashnore
Postuar më parë nga alnosa
mendoj se eshte filmi ........(beauty and beast)..me mijra her ta shoh dhe sme merzitet .........
cfar esht bukuria ...esht vetem nje konvencjon,nje monedh ,qe ka vlern vetem ne hapsir edhe koh........
Ndryshuar për herë të fundit nga bregdetare : 02-12-2006 më 19:07
~^*Ne jet ashtu si ne art ,e bukura gjarperon me kethesa *^~
ky filme tregon qart se sa e brishte eshte vajza po ashtu dhe bukuriaPostuar më parë nga bregdetare
.sa arriti te
zbuste nje bishe .![]()
Postuar më parë nga alnosa
Alonos;Bisha dikur kishte qen nje djal me ndjenja, kishte zemer dhe nje shpirt qe digjej, po qe dikush ja kishte plagosur ,dhe ndjenjat ja kishte tkurrur,shpirti i tij ishte mplakur , dhe isht kethyer ne nje bish ...... bukuria , brishtesija dhe zgjuarsija e vajzes i zgjoi bishes ndjenjen e dashuris, ate ndjenj qe dikush dikur e kishte plagosur.........![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bregdetare : 02-12-2006 më 21:26
~^*Ne jet ashtu si ne art ,e bukura gjarperon me kethesa *^~
Lal mir do beje qe te merrje nje me qira nga shoket hahahahaha.
Bukuria eshte vetem pes minuta dhe kalimtare ,per Dashurin nuk luan rolin kryesor ,ajo qe mund te fliste per Dashurin eshte vetem dhe vetem Zemra......
Po ajo zemra qe thua ti...kur takohesh me nje vajze te bukur,nga e merr goditjen????????????????Postuar më parë nga Cobra1
Mos e merr gje nga bukuria???????????????
Apo i njeh shpirtin asaj qe me takimin e pare????????????????
po Ka Vlere Deri Diku,por Ne Dashuri Nuk Shikohet Aparenca Shikohet Zemra Shpirti,se Po Te Ishte Bukuria Celesi I Dashurise Atehere Ata Qe Jane Me Pak Te Bukur Apo Dhe Disi Te Shemtuar Sdo Te Dashuronin Apo Dashuroheshin Kurre???!!!
Pra Eshte Ndjenja Shpirterore Ajo E Rendesishmja
Me Respekt Niku
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Eshte mire qe personin qe do dashurosh ta kesh shoke ne fillim. Shoqerin un nuk e zgjedh nga paraqitja.
ps. mos eshte pak si shume filozofik mendimi im per ju forumistat e thjesht?
![]()
nuk jam dakord me kete mendim,sidomos me kete (kot nuk thone fytyra ose syt jane pasqyra e shpirtit ).Postuar më parë nga alnosa
ndoshta ke menduar "syte jane pasyra e zemres" e jo fytyra ,eh syri eshte eshet pasqyra ezemres sespe eshet lajmetari i drejteperdrejt i zemres qe i jep informata ne menyre foto vizuele,mirpo kjo nuk ka te beje me bukuri te nderlidhur me zemren.
nuk vlersohet agje ne bote me teorine absolute ,por me teorine relative, sepse nese eshet i bukur nuk d.m.th se tash ai duhet ne menyr absolute te jete ose i bukur ose i shemtuar,dhe anasjelltas.
ndoshta nje femer munde te ndodh qe takon ndonje mashkull te bukur dhe i pelqen dhe tash bazohet ne ate thenjen tende (kot nuk thone fytyra ose syt jane pasqyra e shpirtit ).,dhe me vone te ndryshojne gjerat dhe verteton tek ai mashkull qe ka nje talent qe ti nuk eke dite ,ai talent eshet nje sport extrem i ashtuquajtur SADIST,dhe tash bie ne kontradite me ate thenjen tende,ata sy qe i ka te bukur ,tash munde ti quash si "SYTE E PISIT"
"Ishte i bukur por sadist"
per disa ka rendesi pamja e jashtme ,kurse per disa jo .
per mua nuk ka shume rendesi po kjo nuk do te thote te jete shtriga tek borbardhaLOL
Krijoni Kontakt