Pershendetje keni edhe nga Stafi i Serverit IRC Albasou.com.. per kanalin #Shqiperia..
Staff IRCop i Serverit.
Pershendetje keni edhe nga Stafi i Serverit IRC Albasou.com.. per kanalin #Shqiperia..
Staff IRCop i Serverit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Shpirt Njeriu : 03-12-2006 më 15:50
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Gjilo Pershendetje Gjithashtu Per Ty Bro![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Shpirt Njeriu : 03-12-2006 më 15:50
pershendetje dhe nga un per te gjith stafin kam par nje permirsim te stafit . Te serioziteti dhe te mirpritjes dhe mirkputimit nga te gjith pjestaret . uroj qe te rritet ende me shum niveli i stafit . qe kjo gje te sjell dhe rritjen e userave .
ps : albo ishte ti qe e krijove stafin dhe e ke organizuar shum mir , dhe tashme e ke ne duar te sigurat
Ju pershendes te gjithve si nje ish antar i stafit !
_FlorI_
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
te Perzemerta Edhe Pershendetjet E Mia Per Stafin,po Ama Ne Chat Ma Bete Jeten Zeher Po Leshoni Cikez Pe
Me Respekt Niku
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Si boni ktu gjithe respekte ene fjale te omla per njoni tjetrin pahhh te ishit kshtu ne realitet sa mire do ishte ... shume veshtire te zgjedhesh liders ne virtualitet
Nejse thashe tu pershendes ene un i her se jeni llafazon te mdhenjte te gjithe pa perjashtim perfshi ene mua.
sot paguaj un se u mallengjeva
esh kenaqsi qe kam njohur shum prej jush dhe kjo esh mundesuar prej Forumit dhe #shqiperia
gjithashtu esht nje kenaqsi akoma me e madhe qe jam pjes e ktij stafi
PERshendetje te gjithe
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Pershendetje edhe prej Meje per te gjithe.
Pershendetje te gjitheve!
Pershendetje Albo dhe faleminderit per urimin. Pershendes te gjithe ata qe vizitojne Albasoul.com, stafin e kanalit #Shqiperia dhe Adminet e rrjetit. Ju uroj pune te mbare dhe me perkushtim te gjitheve.
Lukas
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
I'd like to run away
From you,
But if you didn't come
And find me ...
I would die.
Krijoni Kontakt