Ju përshendes nga Forumi Shqiptar dhe uroj qe te jeni duke kaluar nje kohe sa me te mire ne kanal nen shoqerine e njeri-tjetrit. Nje pershendetje e vecante per stafin e perkushtuar te #shqiperia qe po ben nje pune shume te mire.
Albo
Ju përshendes nga Forumi Shqiptar dhe uroj qe te jeni duke kaluar nje kohe sa me te mire ne kanal nen shoqerine e njeri-tjetrit. Nje pershendetje e vecante per stafin e perkushtuar te #shqiperia qe po ben nje pune shume te mire.
Albo
Izabela m (29-10-2013),{A_N_G_E_L_69} (15-01-2017)
nje pershendetje dhe per ty ne emer te stafit
njeriu kerkon pafundesine e pafundesia kerkon njeriun
Gjithashtu nje pershenjdetje nga zemra te urojme dhe ne ty, qe na ke mundesuar qe te hyje ne chat nga Albasoul.com dhe te kemi nje Forum te mrekullueshem ForumiShqiptar.com.Postuar më parë nga Albo
Po ashu pershendetja ime i shkon dhe atyre personave qe nuk dalin ne skene asnje here por qe kane ndihmuar dhe vazhdojne te ndihmojne per kontributin e Forumi
Nga Zemra Ju Pershendes
Bledari
Albo pershendtje dhe ty shoku ne 9 vjet karriere qe po baj ketu ne chat si @aop hera e 3 qe flasimbahu noihere i gjalle anej nga chati
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Te pershendes edhe una qe shyj mo ne chat e qe kam harru si esht .......![]()
Ne boten e fjaleve qeshim
Ne boten e fjaleve qajme
Ne boten e fjaleve heshtim
Dhe gjithe boten ne boten e fjaleve e mbajme..........
Gjithashtu Edhe Ne Te Pershendesim Albo. Faleminderit Qe Na Ke Krijuar Mundesin Qe Te Flasim Me Miq/Shok/Shoqe Nepermjet Albasoul.com dhe Forumishqiptar.Com. Uroj Te Kaloni Sa Me Mire Te Gjithe..
Me Rrespekt Endri.
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Pershendetje edhe nga mua!!
Meqenese mua me jepet mundesia dhe rasti tju pershendes te gjitheve juve antar te stafit virtual te Albasoul Network ju pershendes nga thellesija e zemres te gjithe juve qe jeni aktualisht dhe te gjithe ata qe jane larguar nga staffi per shume arsye.
Gjeje mundesine nepermjet forumit te pershendes edhe albo dhe ti uroj atij dhe te gjitheve Operatoreve te serverit si @Aop,@Sop,Irc-Op tju uroj gjithe te mirat ne jeten e tyre reale dhe pacin sa me shume fat mbaresi dhe harmoni ne te!!
Kalofshim sa me kendeshem dhe tani duhet punuar me shume se kure,(Duhet korrur ajo qe kemi mbjellur neve "Te Rinjte")
Me Respeket dhe Dashamirsi VISI !
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Pershendetje Edhe Nga Une Ilirjan Flm shume per komplimentet po mos te ishe ti nuk do te kishim aritur te krijojme nje shoqeri te tille
Me Respekt RaPSOuL
Gjithashtu edhe nga une ke pershendetje Albo Gjith te mirat
Me rrespekt Mariachi
Albasoul
Me vjen mire qe jam pjese e ketij staffi dhe un tashme, dhe perfitoj nga rasti te pershendes te gjithe anetaret e ketij staffi te perkushtuar te Albasoul.Com.
Albo, dhe per ty ka nje pershendetje te vecante qe ke mundesuar kete mardhenie shoqerie me shqipetaret anekend botes.
Nga zemra ju uroj fat mbaresi para e gjithshka qe deshironi ...!
Me shume respekt
ViSi.
Shqiptar ne shpirt ...
Tironc ne zemer...
Krijoni Kontakt