Katolik.
Musliman.
Ortodoks.
Bektashi.
Evangjelist.
Protestant.
Deshmitar i Jehovait.
Deshmitar i profeteve te mevonshem.
Judaist.
Budist.
Agnosticist.
Zoroastrianist.
Pluritheist.
Dervish.
Kam menyren time te te besuarit.
Daoist.
I pavendosur akoma.
Zotin ma vrane qe ne femijri.
Besoj me raste.
Nuk di fare.
Nxenesit e Jezusit.
Ateist.
Me rendesi eshte qe jam Shqiptar..... Por eshte cudi se perse jeni kapur nxehtas per kete teme kur dihet se mbi 90% te emrave tani jane duke u dhene emra Shqip e jo arabisht pra njerzit kuptojne se emri arab eshte i pa kuptimt sic eshte emri im dhe ekziston e drejta me ligj te ndryshohet ashtu sic po veprohet ne ndryshimin e shume te rinje sot.
Pajtohem me ju se koha do t beje shume ndryshime . Eshte e sakte se shqipetaret kane filluare me te madhe qe te vendosin femijeve te tyre emra shqipe ,dhe shpresojme ne kete menyre do te perforcohet edhe me shume shqiptarizmi .
Budizmi nuk eshte Fe, perdoret rendom le te themi duke thene qe eshte Fe, ( nga pamja e jashtme) por nuk eshte religjion. Mendimi budist, qarkullon ne te tjera nivele
Ku i dihet mbase edhe je i tille, kshu qe nuk ke nevoje te behesh si Tom Cruis (ku te paska shkuar mendja)
Realiteti jot eshte prezent ne shum e ne shum familje shqiptare.
E rendesishme seshte emri eshte ma shum mbiemri.
Turku na ka bo me i ndry me hir e me pahir edhe ato mbiemra ne 500 vjet se perndryshe sjetohej.
Edhe pse me emra apo mbiemra mysluman katoliket shqiptar u falnin brenda mureve,e u falnin dhe ne kohen e enverit.
Kjo eshte me e rendesishmja besimi.
Respekt per ju.
Fes ortodokse
I pėrkas besimit te Jezus Krishtit, qe dmth, jam po i te njejtes fe me tė !
Jam musliman, adhuroj 1 Zot, Zotin e Jezusit dhe Muhamedit a.s..
musliman sa te jet jeta
Krijoni Kontakt