Besimtar katolik.
Katolik.
Musliman.
Ortodoks.
Bektashi.
Evangjelist.
Protestant.
Deshmitar i Jehovait.
Deshmitar i profeteve te mevonshem.
Judaist.
Budist.
Agnosticist.
Zoroastrianist.
Pluritheist.
Dervish.
Kam menyren time te te besuarit.
Daoist.
I pavendosur akoma.
Zotin ma vrane qe ne femijri.
Besoj me raste.
Nuk di fare.
Nxenesit e Jezusit.
Ateist.
Vet Jam Orthodoks i Krishter sic duhet te jet tere shqiperia
p/s kam nje pyetje keta myslimanet shumica jan nga trojet e kosoves???
Partizoni
...thuaj se nuk jeni te bekuar ???.....po te kish qene pra e krishtere, te gjith do te kishim bere vrap te behena musliman.....apo ???....njeriu cdohere e kerkon ate qe nuk e ka, dhe len pas dore ate qe e ka....e kur e len pas, atehere ja din kimetin, si thot populli, dhe si ne shumicen e rasteve, mu kur ja din kimetin, eshte vone....
....atje nga jane dembabademat......dhe, nuk shkruhet "mysliman" por "musliman"....va ka lan turku fiksim "y"jen, a ???
tungi
albanish by nature
Me beni qe edhe une te jap mendimin tim por se pari duke ju falemnderuar zotit tim jam me fe KATOLIK.
Ateist........
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Sa interesantė me vie, kurani thoni se mson per te drejte e shoh se vertet kjo nuk eshte ashtu Ata jo doren qe se shtrijne per pajtim por hedhin bomba gjate lutjes mbrenda ne gjami,Mson qe meshkujt ti kene nga 7 gra.dhe per ta sunduar boten kurr se besoj se Zoti im slejon..........Sa i perket perparimit po shihet ne pergjithsi se kah jane musliman fukarallak me these......
hahaha neziri aq shume qe e don emrin e vete arab sa qe edhe ne forum e ka shkruar emrin e vertete ,po me mire te kishe vene emrin jorgos apo ndonje emer tjeter pasi qe ne qenke krishter
Krijoni Kontakt