Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 57 prej 57
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    MC dmth pavarsisht nga vlera e pakos perseri nuk paguhet dogane??
    Ta garantaj une qe nese i kalon 100 evro do paguash dogane, edhe sikur pesha te jete 1gr, nqs ne fature (invoice) vlera eshte 100+ euro, do hysh per procedure zhdoganimi !
    Cdo gje eshte relative...

Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    nqs te intereson kjo antene nje perqindje takse apo shpenzim trasporti do e kesh. se varet ca kushtesh ka trasporti ne kontraten e blerjes .( bej hesap,po kushtoi 100 euro minimumi do i pagosh nja 15-20 euro.
    .
    Provoje ta besh me kete DDP, dmth ti pagoje derguesi te gjitha, po sigurisht cmimi do jete me i larte......lemsh eshte puna , s'ka antena aty ne Shqiperi????

Edhe ne Tirane kam kerkuar me porosi, nuk me kan sjelle! Persa i perket cmimit nuk shkon me shum se $30.
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    MC dmth pavarsisht nga vlera e pakos perseri nuk paguhet dogane??

Ti, kur ploteson formularin duhet te deklarosh numrin e artikujve qe ke ne pako dhe vleren e tyre ne te djathte te formes. Por une asnjehere nuk shkruaj vlere me te madhe se $300 edhe pse brenda mund te kem futur $1000 mall. Ti mund te futesh tek xhepi i trikos cash ( qe une kam futur) dhe ndonje unaze me vlere. Une kur nis nje pako, s'kam as me te voglen frike se do humbe. Une gjithmone kam derguar veshmbathje ose artikuj elektronike vlera e te cilave ka qene me e madhe se e $300 qe une deklaroj gjithmone, dhe asnje takse doganore s'kane paguar marresit.

Por kujdes: tek formulari duhet te CHECK-ni me X ku shkruhet GIFT. Do i shoh faturat qe kam , per tju dhene me shume detaje mbi peshen e pakove dhe pagesen per Lb.
    Where does a thought go when it's forgotten?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Ti, kur ploteson formularin duhet te deklarosh numrin e artikujve qe ke ne pako dhe vleren e tyre ne te djathte te formes. Por une asnjehere nuk shkruaj vlere me te madhe se $300 edhe pse brenda mund te kem futur $1000 mall. Ti mund te futesh tek xhepi i trikos cash ( qe une kam futur) dhe ndonje unaze me vlere. Une kur nis nje pako, s'kam as me te voglen frike se do humbe. Une gjithmone kam derguar veshmbathje ose artikuj elektronike vlera e te cilave ka qene me e madhe se e $300 qe une deklaroj gjithmone, dhe asnje takse doganore s'kane paguar marresit.

Por kujdes: tek formulari duhet te CHECK-ni me X ku shkruhet GIFT. Do i shoh faturat qe kam , per tju dhene me shume detaje mbi peshen e pakove dhe pagesen per Lb.
    flm per info dmth ata nuk para e kontrollojne shume per vleren por per peshen. Mjafton qe eshte dhurat edhe nuk ka perse te paguajne dogane. Une vete nuk e kam provuar kurre por kam degjuar qe thonin jo do dogane ose kushton shume ta postosh etc. Por eshte more kur merr info nga dikush qe ka bere postime. thanks!
    I LOVE GOD

j&g

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Ata nuk kontrollojne se cfare ka brenda, pervec rasteve ekstreme kur ne pako mund te jete futur me ose pa dashje nje nga artikujt e ndaluar, te cilat i ke ne foto, ne nje tabele ne mur brenda postes ne US.

Pra une kam 14 vjet ne US dhe dergoj pako mesatarisht 2-3 here ne vit dhe kurre familja ime s'ka paguar dogane. Kam zgjedhur te shumten e hereve opsionin e shperndarjes 5-10 dite.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2016
    Postime
    1

Pėr: Ku te gjej,per te blere?

pershendetje,ka babi im

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2006
    Postime
    295

Pėr: Ku te gjej,per te blere?

Nese do cmime te mira, dhe nuk ke problem me markat turke

http://www.ozcelik.com/en

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. A mund tė mendojnė kompjuterat?
    Nga Pratolini nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 01-02-2021, 09:30
  2. Programet kompjuterike tė pėrdorura nė Arkitekturė
    Nga Fiori nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 29-01-2013, 07:46
  3. Kuvendi miraton ligjin e gjobave ndaj biznesit
    Nga AlbaneZ nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 20-03-2008, 09:39
  4. Fjalė dhe shprehje tė pėrdorura gabimisht
    Nga sadete71 nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 06:57
  5. Hyrje Nė Banalitet
    Nga Eni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 06-08-2002, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •