Postuar më parë nga
halil_gostivari
O ti njeri une po flas per veten time , bile edhe ta ceka se na SHQIPETARET MUSLIMAN te pakten ketu ne gvi themi lutjet ne origjinalitet pra ne gjuehen ARABE poashtu edhe ne gjuhen SHQIPE. po ti sikur ti dish greqishten apo italishten lirisht mund te falesh te ZOTI sepse VETEM E VETEM AI nuk dallon ne gjuh, race , ngjyre e ku ta di une cka tjeter.edhe une sikur ti kisha ditur ato gjuh ndoshta do te isha lutur mirpo se pari te thashe ne origjinalitet para ARABE.
SA PER SHKALLEN E JETESES SE MUSLIMANEVE MOS HARO SE NE TE GJITHE BOTEN KA MUSLIMAN NE EU NE SHBA E KA MOS . por ka edhe nga te krishteret etc etc te cilet jetojn me shum mund nuk jane vetem muslimanetse paku jemi duke pare shum dokumentare ne keto kohera.
ti si duket nuk paske iformata te mjaftueshme se ata persona te cilet i ceke ti me larte (vellezerit e mi musliman , mos haro se ka shum te cilet thojne se jane musliman por nuk kane te bejne asgje me muslimanizmin, ketu nuk dua ti permendi me emra )nuk kane shkuar ne IRAK por ata kane qene ne AMERIK.
SA PER PAVARSIN E KOSOVES JO VETEM AMERIKA POR KREJT DUHET TE LUFTOJM DERI SA TE VIJE PAVARSIA E PLOTE . por kur dikushi bie pre e dikujt ndodh edhe kjo cka ka ndodhur por koha do te tregoje se ska ne te vertete kane planifikuar ata persona nga MAQEDONIA ,
mua sme tremb asgje nga ato vese qe thua TI sepse une per vete besoj ne ALL-LLAH , ose ZOT sic ke deshire ti them se jam me mish e me shpirte shum i paster dhe nuk kame bere asnje mekat ndaj ndikujna .dhe islamizmi nuk eshte arabik por eshte fe e shpallur nga ALL-LLAHU xh.sh. ashtu sic ju shpalle edhe vete HAZRETI HISES (JEZUSIT).PO LEXO PAK ME SHUM E E KUPTON .
ALL-LLAHU EKBER
Krijoni Kontakt