Close
Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 242
    Citim Postuar më parë nga terili1
    o halil eshte. si me u fal une greqisht ose italisht ke zoti.me vjen keq qe shqiptaret i besojne ksaj feje qe vetem e ulin ne kulm njerezimin.
    shif ne cfare shkalle jetojne . dhe a e pe se c'fare ben vllezrit e tu mysliman nga maqedonia. shkuan deri ne irak dhe ben raprezalie ushtareve amerikan.
    amerika mer te shkrete po lufton per pavaresine e kosoves dhe myslimanet e maqedonise i shiko si ja shperblejne. kujdes se do ju vij dita dhe juve me keto vese qe keni mare nga islamizmi arabik.
    O ti njeri une po flas per veten time , bile edhe ta ceka se na SHQIPETARET MUSLIMAN te pakten ketu ne gvi themi lutjet ne origjinalitet pra ne gjuehen ARABE poashtu edhe ne gjuhen SHQIPE. po ti sikur ti dish greqishten apo italishten lirisht mund te falesh te ZOTI sepse VETEM E VETEM AI nuk dallon ne gjuh, race , ngjyre e ku ta di une cka tjeter.edhe une sikur ti kisha ditur ato gjuh ndoshta do te isha lutur mirpo se pari te thashe ne origjinalitet para ARABE.

SA PER SHKALLEN E JETESES SE MUSLIMANEVE MOS HARO SE NE TE GJITHE BOTEN KA MUSLIMAN NE EU NE SHBA E KA MOS . por ka edhe nga te krishteret etc etc te cilet jetojn me shum mund nuk jane vetem muslimanetse paku jemi duke pare shum dokumentare ne keto kohera.

ti si duket nuk paske iformata te mjaftueshme se ata persona te cilet i ceke ti me larte (vellezerit e mi musliman , mos haro se ka shum te cilet thojne se jane musliman por nuk kane te bejne asgje me muslimanizmin, ketu nuk dua ti permendi me emra )nuk kane shkuar ne IRAK por ata kane qene ne AMERIK.
    SA PER PAVARSIN E KOSOVES JO VETEM AMERIKA POR KREJT DUHET TE LUFTOJM DERI SA TE VIJE PAVARSIA E PLOTE . por kur dikushi bie pre e dikujt ndodh edhe kjo cka ka ndodhur por koha do te tregoje se ska ne te vertete kane planifikuar ata persona nga MAQEDONIA ,

mua sme tremb asgje nga ato vese qe thua TI sepse une per vete besoj ne ALL-LLAH , ose ZOT sic ke deshire ti them se jam me mish e me shpirte shum i paster dhe nuk kame bere asnje mekat ndaj ndikujna .dhe islamizmi nuk eshte arabik por eshte fe e shpallur nga ALL-LLAHU xh.sh. ashtu sic ju shpalle edhe vete HAZRETI HISES (JEZUSIT).PO LEXO PAK ME SHUM E E KUPTON .

ALL-LLAHU EKBER

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa
    Nga shkaku qe kurre si musliman nuk e ke njoftur besimin tend . Ti se si ai Mentori i Skraparit qe nga musliman i sektit bektashian u be kristian , dhe kur nje shok i berri pyetjen se ae ka lexur Kuranin , ai u pergjigj JO. Siduket kjo vlen edhe per ty
    Gostivari_usa te pershendes pik se pari. Ndoshta ke ndegjuar se ka njerez qe kane qene ish-myslimane dhe e dine Kuranin permendesh dhe kane pranuar Jezusin. Une personalisht e kam lexuar Kuranin 2 here prej fillimit deri ne fund, por kam lexu ajete vec e vec shume here. Por kjo nuk do te thote asgje. Ka edhe 'kristiane' (qe kane lindur ne nje familje me prapavije te krishtere) ne perendim qe kurre nuk e kane lexuar Biblen dhe jane sot myslimane, por kjo nuk do te thote asgje.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga ELDORADO
    askush ste detyron te mbash kete apo ate fe ,qe nuk eshte gje e mire dihet,ti lal mund te perqafosh ate fe qe te duket e mire,feja myslimane nuk detyron kend
    respekte nga niku
    E pavertete, nese nje mysliman pranon Jezusin ne nje shtet Islamik i ipet 3 dite afat qe 'te pendohet' apo e pret vdekja. M'varet prej shtetit por Hadithet thojne se ai person duhet te mbytet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever
    E pavertete, nese nje mysliman pranon Jezusin ne nje shtet Islamik i ipet 3 dite afat qe 'te pendohet' apo e pret vdekja. M'varet prej shtetit por Hadithet thojne se ai person duhet te mbytet.
    O mesia4ever, muslimanet e kan per detyr te besojn te gjith pejgamberet, mirpo sguxojn te nderrojn fen, e nese e ndrron duhet me myt at njeri .
    Si thon ni fjal e urt : Mollen e krymbur hjeke, sepse i krymb edhe mollat tjera

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Kungujt kujtokan se jane molle!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e terili1
    Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    124
    Citim Postuar më parë nga halil_gostivari
    O ti njeri une po flas per veten time , bile edhe ta ceka se na SHQIPETARET MUSLIMAN te pakten ketu ne gvi themi lutjet ne origjinalitet pra ne gjuehen ARABE poashtu edhe ne gjuhen SHQIPE. po ti sikur ti dish greqishten apo italishten lirisht mund te falesh te ZOTI sepse VETEM E VETEM AI nuk dallon ne gjuh, race , ngjyre e ku ta di une cka tjeter.edhe une sikur ti kisha ditur ato gjuh ndoshta do te isha lutur mirpo se pari te thashe ne origjinalitet para ARABE.

SA PER SHKALLEN E JETESES SE MUSLIMANEVE MOS HARO SE NE TE GJITHE BOTEN KA MUSLIMAN NE EU NE SHBA E KA MOS . por ka edhe nga te krishteret etc etc te cilet jetojn me shum mund nuk jane vetem muslimanetse paku jemi duke pare shum dokumentare ne keto kohera.

ti si duket nuk paske iformata te mjaftueshme se ata persona te cilet i ceke ti me larte (vellezerit e mi musliman , mos haro se ka shum te cilet thojne se jane musliman por nuk kane te bejne asgje me muslimanizmin, ketu nuk dua ti permendi me emra )nuk kane shkuar ne IRAK por ata kane qene ne AMERIK.
    SA PER PAVARSIN E KOSOVES JO VETEM AMERIKA POR KREJT DUHET TE LUFTOJM DERI SA TE VIJE PAVARSIA E PLOTE . por kur dikushi bie pre e dikujt ndodh edhe kjo cka ka ndodhur por koha do te tregoje se ska ne te vertete kane planifikuar ata persona nga MAQEDONIA ,

mua sme tremb asgje nga ato vese qe thua TI sepse une per vete besoj ne ALL-LLAH , ose ZOT sic ke deshire ti them se jam me mish e me shpirte shum i paster dhe nuk kame bere asnje mekat ndaj ndikujna .dhe islamizmi nuk eshte arabik por eshte fe e shpallur nga ALL-LLAHU xh.sh. ashtu sic ju shpalle edhe vete HAZRETI HISES (JEZUSIT).PO LEXO PAK ME SHUM E E KUPTON .

ALL-LLAHU EKBER
    islamizmi arabik eshte dhe nuk e lun as topi . dhe nuk jua dergoi zoti myslimanizmin por muhamedi qe nuk kishte asgje me shume se gjergj kastrioti se ali pash tepelena e shume e shume kryengrites e luftetare te tjere por e bet ju zot se nuk doni te shikoni te verteten . por ju kane vene ato te kalit ke syte dhe shikoni vetem ne nji drejtim. nuk keni faj me ate jete jeni mesuar dhe do ti ngeleni besnik kesaj jete . eshte e kote te meresh me ju .

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga celyy
    Kete po them edhe une, mollen e krymbet hjeke se i prish tjerat...

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    TERILI1:ikni mer njerez te ceket. si mer ju pengoka se po flasim shqip. pop ti sje shqiptar mer tip i cuditshem.[/QUOTE]

Mir more zotni kush na mbet shqiptar,sa jam duke e verejtur une po ketu ne kete Forum nuk paska mbetur asnji Shqitar ne trojet tona e jasht saj,vetem paska Arab,Greek,Serb etj etj,po vetem shqiptar nuk paska.

Ju lutem mos folni nga ironia ndaj fes tjeter po folni siq i ka hije me fol bollni me kto gjera musliman,krishter,budist,ortodoks etj.

Secili e ka fen e vet dhe le ta respektoj ashtu siq e lip dhe mos u mundoheni me shar fen e tjetrit,NE QOFT SE KENI RESPEKTE PER VETI KENI EDHE PER TJERET.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga terili1
    o halil eshte. si me u fal une greqisht ose italisht ke zoti.me vjen keq qe shqiptaret i besojne ksaj feje qe vetem e ulin ne kulm njerezimin.
    shif ne cfare shkalle jetojne . dhe a e pe se c'fare ben vllezrit e tu mysliman nga maqedonia. shkuan deri ne irak dhe ben raprezalie ushtareve amerikan.
    amerika mer te shkrete po lufton per pavaresine e kosoves dhe myslimanet e maqedonise i shiko si ja shperblejne. kujdes se do ju vij dita dhe juve me keto vese qe keni mare nga islamizmi arabik.

O zotni po ti qfar njeriu more qenke,po ti je anti Shqiptar po si nuk te vjen turp gjith at fjal me e fol more,pse more i shtyn te gjith ne nje vend,pse more te gjith shqiptaret e Maqedonis qenkat ashtu siq mendon ti,pse more,po ty e para nuk paske respekt per veten more i pavler ti qenke njeriu qe donka me nda Shqiptarin,Po ti qenke njeriu qe mundohen me ber propaganda te kota,po ty qenke ai i cili ske gjak shqiptar more,veq vazhdoni keshtu ju Anti-Shqiptar se do tju vjen koha krejtve.
    Nuk u duheka njeriu me u mar me ksi lloj instrumentesh siq je ti,paska ardhur puna me u nda(JUVE apo NEVE).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-05-2007
    Postime
    26
    Citim Postuar më parë nga celyy
    O mesia4ever, muslimanet e kan per detyr te besojn te gjith pejgamberet, mirpo sguxojn te nderrojn fen, e nese e ndrron duhet me myt at njeri .
    Kjo vetem e tregon qi Feja eshte intergru tek njerzit per me i tut dhe mos me i lan te nderroj ate fe. Shikoni mire qka jeni duke fol, sepse kjo vetem tregon qka thash une,
    Qfar lirie eshte ajo kur nuk mundesh me zgjedh menyren e jetes po te tregon nje liber qka me bo qdo dit, absurde me duket kjo.

Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Premisa të gabuara
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Përgjigje: 170
    Postimi i Fundit: 31-08-2011, 03:13
  3. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-08-2006, 16:53
  4. Komuniteti Mysliman dhe legjislacioni
    Nga Iliriani në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 12:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •