Close
Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 242
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    nje konstatim shteti ne miratimin e akteve kushtetuese duhet ta perdore me shume logjikene dhe etiken se sa te drejat difuze te njeriut (te drejtat e njeriut duhet jen ne nje autonomi te kornizuar),nuk duhet ti ipet shume liri dhe te drejat njeriut ,normal ne perjashtim te drejat elementare te njeriutqe eshte etiak mbi ato te drejta,

disa mendimtare kan ra ne konkludim se sa me i ashper qe te jete shteti me pushtetin etij aq me efektive eshet ne parandalimin ekrimeve dhe gjerave antiligjore.

nje gje eshet shume interesante (vlersim nga islami i mirfilet) sheriati apo feja islame nuk ia imponon qytetatrit me dhune qe ta pranoje fene islame ,por ai qe eshte muslimane sanksionohet nese konvertohet ne fe tjeter ,kjo ka nje justifikim shume te thjesht,islami i jep shume rendesi lidhjeve farefisnore dhe familjes ne tersi ,dhe ate sanksionim qe e bene, e bene me qellim se ai qe konvertohet ne tjeter fe ,kthehet kunder fes se tij te me parshme dhe shkepute lidhjet familjare dhe farefisnore d.m.th kontribon ne prishjen e rendit dhe qetesise farefisnore, dhe arsyeja e fundit i duhet te kete justifikim ai qytetare se pse konvertohet ,mirpo muslimani nuk ka justifikm per konvertim sespe islami e konsideron se perpos islamit, fe me te pastert si ne besim dhe ne te gjitha gjera ttjera nuk ka.

po e vreni se ku qendron problemi kryesore RENDESIA FAREFISNORE DHE FAMILJARE se pse sanksionohet musl;imani per konvertim te fese se tij.
    Ku t'i kapesh e ku t'i lesh keto teorite e tua mor djale.

E para e punes, varet se si i perkufizon lirite ti, apo filani apo fisteku. Sepse ato qe per mua jane te drejta elementare (si liria e besimit, barazia e sekseve etj) ndoshta nuk jane per ty.

Tjeter gje, kuptohet qe sa me i ashper shteti, aq me i ulet krimi ordiner. Mjafton te shikosh te gjitha sistemet diktatoriale (pavaresisht nga ndryshimet ideologjike.) Por ne kete rast, krimineli i vertete eshte shteti. Nejse, shije shije kjo dynja, disa njerez mbase preferojne te jetojne ne kope, te ndrydhur, pa te drejta elementare.

Dhe me ne fund ... por mire mor djale, shqiptarizmi, zakonet, traditat tona familjare a nuk shprehen per lidhjet farefisnore? Po ku ka gje me te shenjte se familja e gjaku yt. Kam plot ne fis qe jane myslymane, dhe as qe ndikon ne dashurine time per ta.
    Per me teper, ate fjalen "sanksionohet" zevendesoje me aplikimin shqetesues ekstrem te Sharias qe eshte "denimi me vdekje."

Sa per ate te fundit, shume mire per juve, qe besoni se feja juaj eshte me e paster, apo eshte HD-TV (sic thote Gostivari me lart) e ne te tjeret shohim TV-bardhe e zi. Por fakti qe myslymanet konvertohen ne fe te tjera, do te thote qe jo te gjithe jane e te njejtit mendim. Fakti qe ekzistojne sekte te ndryshme ne Islam, do te thote serish qe nuk jane i te njejtit mendim.
    Por per me teper, ndersa keto pune jane ne doren e Zotit, atehere kush ia jep te drejten nje individi apo nje gjykate, t'i marri jeten tjetrit sepse vendosi te ndryshoje besimin. Nqs besohet qe ata qe jane infidele do shkojne ne ferr, atehere lere tjetrin te "marre veten ne qafe vete."

Per lidhjet farefisnore ate e bejne per mend e kokes, psh ne rastin e z. Rahman ne Afganistan, ishte vete familja e tij qe e raporti qe eshte konvertuar. Ne qafe marrshin veten (sic kane marre) per ate tru qe (s)kane.
    Flm Zotit, qe ne Shqiperi nuk ekzistojne keto ekstreme, e qe gjaku yt, akoma konsiderohet gjak, pavaresisht se ku vene njerezit te dielave, ne xhami apo ne kishe.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    me llafe te bukura tregoheni paqesore per punen e fese ju myslimanet tane por ato qe e kane studjuar islamin me thelle se ju perseri pohojn se eshte e veshtire ta lesh fen islame dhe se dhuna e shoqeron kete lenje. Gostivari_usa pse nuk e komenton ti cfare thone ky studjusi pasi shume pakjartesi ka midis denimit me cdekje dhe lirise per te braktisur fen
    Pik se pari shpesh here eshte permendur ketu puna e haditheve . hadithi qe zotria po permend se lejohet derdhja e gjakut te musimanit kur ai e leshon fene Islame per mendimin tim eshte hadith i dobet .
    Dijetar te ndryshem , hadithe te ndryshme i vleresojne ndryshe . Per mua baza e vleresimit te nje hadithi nuk eshte botekuptimi im por ai qe gjendet ne Kuran !!!
    Ne shum vende ne Kuran ceket qe shum besimtar kane te ndrojne fene dhe nje numer akoma me i madh i jo besimtareve kane per te pranuar fene Islame. Kjo kjo sot eshte evidente .
    Duhet te dihet se sipas Kuranit , shpirtin njeriut ia ka dhena Allahu dhe vetem Allahu e ka te drejten te marr shpirtra. Ne raste lufte dhe ne raste vetmbrojtjeje kete te drejte e kane edhe njerezit .
    Rasti konkret ka te bej me autorin Sallman Ruzhdi i cili per vepren e tij "Vargjet Satanike" eshte i denuar me vdekje per largim nga feja Islame dhe nje kohesisht per fyerjen e profetit ( paqja dhe miresia e Allahut qofshin mbi te) .
    Problemi qendron se krejt ata qe kerkojne vdekjen e tij nuk mund te gjejne as nje varg ne Kuran ku thuhet se njerezit qe largohen nga feja duhet te vriten !!!

Perkundrazi ne Kuran thuhet :

" Ata qe besuan, pastaj u bene jo besimtar dhe perseri u bene besimtar , dhe me vone perseri u bene jobesimtar dhe jo besimi i tyre u zgjerua, Allahu kurr nuk ka per t'ua falur kete dhe kurre nuk ka per ti udhezuar ne rruge te drejte (4:138)"

Ky eshte nje ajet qe permend se ata qe u larguan nga besimi dhe perseri erdhen ne besim !!!! Nenkuptojme qe nese apostasia eshte e denueshme mevdekje , atehere pse ketu permendet qe nje person qe ka kaluar ne apostasi mund te kthehet prap ne musliman ?!! Sikur tipat e tille te denoheshin me vdekje , Allahu nuk do te kishte nevoje te zbriste kete ajet.

Nje ajet tjeter ne Kuran thot :

"Nuk ka dhune ne religjion (besim). (2:257)"

Qarte kuptohet se askush nuk detyrohet te besoj me dhune , secili eshte i lire te besoj ate qe do .

"Eshte e verteta nga Zoti i yt , per ate lejeni ate qe beson te qete dhe lejeni ate qe nuk beson te qete. (18:30) "

Qarte perseri shikohet qe Kurani ben thirje qe njerezit te lejohen ne menyre te lire te besojne ate qe kane deshire .

Andaj Ermal 22 sic e shikon ne Islam eshte e lejuar te besojsh cfar te duash, ke lirine e besimit dhe per kete i pergjigjesh vetem Perendise. Asnje njeri nuk ka te drejte te denoj nje njeri tjeter per zgjedhjen qe ai ben sa i perket besimit. Ne asnje menyre nuk ka dhune ne Islam dhe asnje denim nuk parashikohet per ata qe bejne apostasi.
    Pra sic e shikon te drejtat njerezore per liri ne besim jane te parapara ne Kuran dhe te garantuara . Per kete pune vetem Allahu eshte gjykates - e jo njeriu!!!
    Andaj lutja e muslimaneve eshte "Zot na urdhero ne rugen e drejte (1:6) - Amin.

Baza eshte Kurani, e jo disa Hadhithe te dobeta. Sepse dije dicka profeti kurre nuk ka shkruar kunder vullnetit te Allahut. Andaj ai hadithi , humb vlerat dhe besimin tek shumica e muslimaneve.
    Fanatik , ke ne cdo religjion , KKK ne emre te Krishtit i digjte njerezit e zi ne amerik , por kjo nuk do me thene se Bibla e lejon nje gje te tille.

Besoj qe je i kenaqur me pergjigjen Ermali 22
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 05-12-2006 më 03:22

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Ku t'i kapesh e ku t'i lesh keto teorite e tua mor djale.

E para e punes, varet se si i perkufizon lirite ti, apo filani apo fisteku. Sepse ato qe per mua jane te drejta elementare (si liria e besimit, barazia e sekseve etj) ndoshta nuk jane per ty.

Tjeter gje, kuptohet qe sa me i ashper shteti, aq me i ulet krimi ordiner. Mjafton te shikosh te gjitha sistemet diktatoriale (pavaresisht nga ndryshimet ideologjike.) Por ne kete rast, krimineli i vertete eshte shteti. Nejse, shije shije kjo dynja, disa njerez mbase preferojne te jetojne ne kope, te ndrydhur, pa te drejta elementare.

Dhe me ne fund ... por mire mor djale, shqiptarizmi, zakonet, traditat tona familjare a nuk shprehen per lidhjet farefisnore? Po ku ka gje me te shenjte se familja e gjaku yt. Kam plot ne fis qe jane myslymane, dhe as qe ndikon ne dashurine time per ta.
    Per me teper, ate fjalen "sanksionohet" zevendesoje me aplikimin shqetesues ekstrem te Sharias qe eshte "denimi me vdekje."

Sa per ate te fundit, shume mire per juve, qe besoni se feja juaj eshte me e paster, apo eshte HD-TV (sic thote Gostivari me lart) e ne te tjeret shohim TV-bardhe e zi. Por fakti qe myslymanet konvertohen ne fe te tjera, do te thote qe jo te gjithe jane e te njejtit mendim. Fakti qe ekzistojne sekte te ndryshme ne Islam, do te thote serish qe nuk jane i te njejtit mendim.
    Por per me teper, ndersa keto pune jane ne doren e Zotit, atehere kush ia jep te drejten nje individi apo nje gjykate, t'i marri jeten tjetrit sepse vendosi te ndryshoje besimin. Nqs besohet qe ata qe jane infidele do shkojne ne ferr, atehere lere tjetrin te "marre veten ne qafe vete."

Per lidhjet farefisnore ate e bejne per mend e kokes, psh ne rastin e z. Rahman ne Afganistan, ishte vete familja e tij qe e raporti qe eshte konvertuar. Ne qafe marrshin veten (sic kane marre) per ate tru qe (s)kane.
    Flm Zotit, qe ne Shqiperi nuk ekzistojne keto ekstreme, e qe gjaku yt, akoma konsiderohet gjak, pavaresisht se ku vene njerezit te dielave, ne xhami apo ne kishe.
    Pik se pari dua te korigjoj pak Fisnikun dhe per juve te tjeret dua ti sqaroj pak gjerat sa i perket apostasis .
    Sic e kam permendur edhe ne shkimin tim te pare , eshte e vertete qe disa udheheqes Islamik , kalimin e nje muslimani ne nje fe tjeter e denojne me vdekje , por AKOMA ME SHUM ESHTE E VERTETE SE ATA NUK KANE ASNJE PEMBAJTJE PER KETE NGA KURANI .
    Perkundrazi , sikur edhe 10.000.000 here dikush ta lexoj Kuranin , nuk gjen mbrenda Kuranit urdhra qe urdherojne te denohet me vdekje dikush qe ndron fene.
    Me shkrimin tim te mesiperm i kam dhene shkaqet pse them keshtu edhe pse NE FAKT KESHTU EDHE DUHET TE JETE .

Nje ajet ne Kuran thot , besimtaret qe kalojne ne jobesimtar (apostasi) dhe prap kthehen ne besimtar .... ?!!! Nese e nalizojme bukur kuptojme thjeshte qe nuk eshte e vertete fakti qe dikush mundohet njerezit qe bejne apostasi te denohen me vdekje , sikur te ishte ashtu , atehere nuk do te kishte nevoje Allahu te shprehete ne Kuran qe ata qe kane qene besimtar , jane bere jobesimtar dhe kthehen perseri ne besimtar !!!! Nqf se ata vriten , pse ekziston ne Kuran shprehja qe kthehen perseri ne besimtare ?!!!
    Pra thjesht , nje analize e vogel e hudh anash denimin me vdekje per njerezit qe nderojne fe.
    Po ashtu ne Kuran thuhet: "Nuk ka dhune ne religjion (besim-fe) (2:257)
    "Eshte e verteta nga Zoti i yt , per ate lejeni ate qe beson te qete dhe lejeni ate qe nuk beson te qete. (18:30) "

Andaj ata qe kerkojne te verteten ate do ta gjegjne mbrenda Kuranit , e jo ne mesin e muslimaneve te prapambetur te lindjes se mesme , e them kete sepse ata jane njerezit qe sot i kane thyer te gjitha ligjet e Allahut ( rasti konkret Iraku - vriten midis veti edhe pse Zoti dhe profeti e kane ndaluar gjakderdhjen midis muslimaneve ).
    Pra , si perfundim , apostasine nuk e denon me vdekje KURANI , por ate e denojne me vdekje fanatiket qe sot kane mbetur aq mbrapa botes se zhvilluar qe lirisht mund te thuhet se jane me shekujt e mesjetes.

i/e regjistruar Maska e I KTHYERI
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Postime
    85

1

Mu duk pak e cuditshme kjo teme nese ai qe lind mysliman duhet te vdese mysliman. A mund te me pergjigjet dikush poa ta qe lindi indu, budiste, komuniste ose edhe ateiste si mendon Gostivari dhe Studenti cfare t'iu bejme? Po une qe linda ne nje vend qe edhe me kushtetute nuk e njihte zotin cte bej? Dhe po ju kujtoj se qe nga vitet 90 ne kete vendin tone kane hyre aq shume predikatore sa eshte e veshtire te pozicionohesh. Megjithate po ju them vetem dicka, fatmiresisht jetojme ne Evrope ku te nderosh fe dhe te pozicionohesh lirshem nuk perben ndonje problem, dhe nuk e di pse na tregoni se si mbushen Kishat dhe Xhamite nga njerezit ne bote, une vete kam pare se sa mbushen Xhamite ketu ne Shqiperi. Megjithate ju lutem me jepni nje pergjigje cfare t'iu bejme atyre qe nuk jane myslimane dhe qe nuk kane lindur te tille dhe automatikisht kane nje fe tjeter? Dhe dicka po ata qe lindin te indu dhe vendosin te behen myslimane a do te ndiheshit rehat ti pranonit?

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga I KTHYERI
    Mu duk pak e cuditshme kjo teme nese ai qe lind mysliman duhet te vdese mysliman. A mund te me pergjigjet dikush poa ta qe lindi indu, budiste, komuniste ose edhe ateiste si mendon Gostivari dhe Studenti cfare t'iu bejme? Po une qe linda ne nje vend qe edhe me kushtetute nuk e njihte zotin cte bej? Dhe po ju kujtoj se qe nga vitet 90 ne kete vendin tone kane hyre aq shume predikatore sa eshte e veshtire te pozicionohesh. Megjithate po ju them vetem dicka, fatmiresisht jetojme ne Evrope ku te nderosh fe dhe te pozicionohesh lirshem nuk perben ndonje problem, dhe nuk e di pse na tregoni se si mbushen Kishat dhe Xhamite nga njerezit ne bote, une vete kam pare se sa mbushen Xhamite ketu ne Shqiperi. Megjithate ju lutem me jepni nje pergjigje cfare t'iu bejme atyre qe nuk jane myslimane dhe qe nuk kane lindur te tille dhe automatikisht kane nje fe tjeter? Dhe dicka po ata qe lindin te indu dhe vendosin te behen myslimane a do te ndiheshit rehat ti pranonit?
    Nuk diskutohet qe krejt ne bote nuk lindin musliman . Por eshte fakt qe te pakten 99 % e atyre qe nuk jane musliman kane degjuar per kete fe. Dhe nuk ka arsyetim para perendise te thuhet nuk kam pasur interesim te njof ate fene e quajtur Islam . Ne fakt Kurani nuk predikon fene me dhune . Shum qarte thuhet ne nje ajet (2:257) "Nuk ka dhune ne religjion" . Andaj secili duhet me deshire te pranoj ose mos pranoj kete fe ose ate fe.
    Por qellimi eshte se para Perendise ka nje fe te sakte !!! Dhe ajo eshte ISLAMI !!!
    Sa per ilustrim , jo krejt muslimant ndjekin rrugen e Allahut. Nje hadith pershkuran nje bisede te profetit me besimtaret. Ata kane pyetur profetin na trego se cfar do te behet me besimtaret musliman ne ardhmeri , dhe ai u ka thene se do te ndodh ajo qe ka ndodhur me fete e me parshme , do te ndohen ne sekte dhe ne drejtime te ndryshe , hadithi shkon deri aty qe thuhet qe profeti ka be nje krahasim te percarjes te besimtareve musliman duke thene se jahudite do te ndahen ne 71 grup(drejtime), kristianet ne 72 ndersa muslimant ne 73 sekte ose grupe, dhe vetem njeri sekt ose njeri drejtim do te kete besim te drejte ( behet fjale per besimtaret musliman ) .
    Dmth nga 73 drejtime , vetem njeri do te jet ne rrugen e drejte. Pse e them kete , e them sepse sot psh ate qe shofim ne lindjen e mesme eshte nje drejtim i Islamit qe nuk eshte ne rrugen e drejte. Pse eshte ashtu , ketu nuk dua te perqendrohem , i ndan dikush nga jasht , us fut fitilat dikush tjeter, kjo pak ka rendesi para suve te Allahut.
    Para syve te Allahut muslimante duhet te jene te bashkuar , nuk duhet te vendosin se kush beson drejte dhe kush beson gabimiht, kjo c'eshtje eshte ne duar e Perendise. Ne lindjen e mesme asgje nuk respektohet , andaj kjo eshte edhe si nje lloj denimi per ta . Mos harojme qe ne Kuran thuhet "nje popull qe devijon nga rruga e Allahut , Allahu atij populli ai con armikun me te madh" !!!
    A nuk po ndodh tamam kjo pune sot ne boten arabe ?!! Edhe pse keta njerez qe sot jane atje, nuk jane me qellime armiqsore , por shikohen ashtu nga popullata vendase.
    Pra si perfundim , pa marre para sysh se cfar lindim , njeri duhet te gjej besimin e vertete. Nese duhet te besojme dicka te pakten te besojme nje liber ne te cilen nuk ka gabime ( te pakten kjo vlen per mua ) .
    Edhe Tora edhe Ungjilli jane vepra te Perendise , kete nuk e mohon asnje musliman, por sinqerisht , aty dora njerezore ka bere aq shum ndryshime sa qe kontraditat jane aq evidente.
    Per Kuranin , ju fol nga pikepamja ime , aq shum jam munduar ta gjej ne gabim deri me sot , dhe besomni akoma nuk kam gjetur as gabimin me te vogel ne te .
    Nese mendoni qe juve mund te gjeni gabime , ju lutem sillni ketu ne forum , por me argumenta e jo me fjale boshe une atehere do te behem ateist ( Tora dhe Ungjilli nuk vijne parasyshe te behen udhezim per mua sepse gabimet ketu i kam gjetur vete) .
    Andaj besoj qe te dhash pergjigje dhe me fjal te shkurta edhe nje here pergjigja eshte , te pakten lexoj nga nje here keto libra para se te vendosim se cfar besimi do te kemi.
    WE WILL NOT GO DOWN!

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Me duket normale qe dikush te ndikohet nga kultura ,civilizimi apo feja e mjedisit ku jeton.Une rrjedh nga nje familie ortodokse,por duke jetuar ne Elbasan, jam shume i lidhur me fene dhe kulturen islame.Dashuria ime e pare ishte nje myslymane e bindur.Une kam pare dikur ne enderr nje xhami.Kam edhe te tjera fakte qe me lidhin me fene islame.Edhe ne shqiptaret duke jetuar ne nje mjedis ku predominon feja kristiane ,jemi lehtesisht te ndikuar nga kjo fe dhe kulture.

i/e regjistruar Maska e I KTHYERI
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Postime
    85

Pyetje

Me falni qe po lexoj vetem faqen e fundit te forumit por po ju pyes po ai qe lind komunist ose ateist si duhet et vdese nese pretendojme se keto dy ryma cojne ne humbje te shpirtit te individit. Po pati ndonje person te ngeshem le te me ktheje ndonje pergjigje, sepse nuk dua te vdes pa e mare vesh kete gje?

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    I KTHYERI NJERIU NUK LIND ME FE.DMTH SE PRINDERIT E MI JANE MYSLYMANE NUK DO TE THOTE SE DHE UNE DUHET TE JEM MYSLYMAN(UNE JAM SEPSE ESHTE DESHIRA IME) NE RREGULL DERI KTU,KJO VLEN EDHE PER FE TE TJERA BESOJ SE NUK DUA TA THEM ME PLOT BINDJE.
    PERSA I PERKET ASAJ PYTJES TENDE TE JAP NJE PERGJIGJE SHUME TE THJESHTE POR NUK E DI SA DO TA KUPTOSH :_-ZOTI I MADHERUAR PRANONE QE TE GJITHE ATA QE PENDOHEN PER GABIME ,BILES BILES QOFTE KJO EDHE NE MOMENTIN E FUNDIT TE JETES PRA NE PRAG TE VDEKJES .
    KAQ KISHA UNE PO NUK E KUPTOVE ME KAQ ME THUAJ TE HAPEM ME SHUME
    ME RESPEKTE NIKU
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Perjashtuar Maska e havaja
    Anëtarësuar
    05-11-2006
    Postime
    35
    Nuk e di more vllazen e motra pse po nervozoheni kot, pa flisni mor njehere si njerez,pa nervoze, pa kritika , pa fyerje personale, fetare e ku ta di une! Per mendimin kur lind njeriu eshte vetem shpirt,ai nuk di asgje, nuk njeh, nuk flet, nuk di te zgjedh!! Por femija ka prinder,dhe fene e tyre duhet ta mbaje e kur te behet i vetedijshem dhe i zoti i vetes atehere le te zgjedhe por per mendimin tim fene e prinderve duhet mbajtur !!! Bile kur je Musliman nuk ki cka kerkon ma mire,ma lumturi!! Une them qe jam njeri me fat qe kam lindur me kete fe,kete fe do ta mbajne edhe femjet e mij dhe pasardhesit e mi !
    [/I]
    UROJ....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Kush lind si musliman duhet te vdes si i tillë.
    Ai qe lind Musliman dhe vdes kristian apo jehudi apo qkado tjeter, ai eshte budallai me i madh i te gjitha koherave , te lesh te verteten dhe te dalesh ne te pavertet kjo eshte marrezia me e madhe qe njoh.
    Islami eshte ai qe e ka sjellur civilizimin ne evrop. Nje filozof anglez ka thene: Po te mos ishin Arabet civilizimi ne evrop do te vonohej edhe per shum koh.
    O ju fanatik qe quani muslimanet fanatik, e dini ju qe kur muslimanet jan marr me shkenc ju keni fjetur neper shtalla te lopeve, mir tha njeri me lart kur permendi numrin 0, por ju nga inati dhe nga injoranca e pafund qe keni nuk jeni ne gjendje ta pranoni, por te lejm punen e 0 shikoni gjerat tjera, bazen e shkences e kan zhvilluar muslimanet, univerzitetet me te njohura kan qen ne token arabe ku edhe vet kristianet kan shku me marr diturin atje.
    Edhe njeher per fund po them se shum veta e kan keqkuptuar ket : Kush lind musliman DUHET te vdes i till
    shum keni keqkuptuar ket DUHET, ai qe futet ne Islam ai me gjith deshiren e tij do te vdes i tillë e leje me ti shkoj mendja te nderroj fen.
    Ju pershendes me pershendetjen me te madhe dhe me te bukur qe ekziston:
    Eselamu Alejkum

Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Premisa të gabuara
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Përgjigje: 170
    Postimi i Fundit: 31-08-2011, 03:13
  3. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-08-2006, 16:53
  4. Komuniteti Mysliman dhe legjislacioni
    Nga Iliriani në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 12:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •