P.S teril , firmen e ke shume te bukur por te mungon dicka , se si duket nuk e ke shkruajtur tamam komplet.
TE RROJE SHQIPERIA E BASHKUAR.
P.S teril , firmen e ke shume te bukur por te mungon dicka , se si duket nuk e ke shkruajtur tamam komplet.
TE RROJE SHQIPERIA E BASHKUAR.
I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah
une nuk kam problem me fene por me nacionalizmin e flakte qe shqiptaret e kane perqafuar kete fe. dhe qe neve si komb nuk na shkon fare , por megjithate nuk eshte vetem ky problemi . me vjen me vjelle kur pershendesin shqiptaret muslimane "selam alekum " "mer haba" etj etj. me dhemb koka kur thone "allahu ekber" . keto fjale vlla i dashur nuk jane shqip, pse cfare ka gjuha jone nuk e njeh zoti apo nuk e degjon , apo eshte me e bukur gjuha arabe, shqiptari ne radhe te pare lind shqiptar pastaj ka te drejte te zgjedhe fene e tij sipas deshires, dhe si rrjedhoje nevesi shqiptare duhet duhet te flasim shqip edhe kur te falemi edhe kur te pershendetemi . pse krishteret flasin shqip falen shqip. sepse eshte fe qe i shkon shqiptareve . prandaj halil djali une nuk flas kot flas me fakte qe nuk mund ti kundershtoj njeri , pervec atyre qe nacionalismi i ka verbuar dhe cdo kritike i duket ofeze.Postuar më parë nga halil_gostivari
sa per firmen deshiroj dhe une si cdo shqiptar tjeter qe shqiperia te behet e madhe dhe fuqishme qe ta gezojme se bashku te krishtere dhe musliman , por me nje kulture shqiptare ne radhe te pare .
GJUHA JONE SA E MIRE SA E EMBEL SA E DLIRE.........
TE RROJE SHQIPERIA
pa me trego per cfare arsye te pengon . pse shqipetaret e paskan perqafuar kete fe ( dhe jene duke e pranuar) na shkon edhe ate shum mire , sepse une per vete nuk kam nacionalizem kur eshte fjala per fete. po pikerisht ketu ti e tregon veten se sa shqipetar je kur thua te vjen me vjell kur pershendetemi na muslimanet ne mes veti, pikerisht te vjen inati pse jemi musliman , sikur me u pershendet me HI ose CIAO , nuk te pengon fare apo mos gaboj ?Postuar më parë nga terili1
prap te them se nuk ke dijeni per fete , dhe mos ja fut pa lidhje se te krishteret nuk falen sikur na , pr ata kane ritualet e veta , mirpo edhe ata ne fund te cdo lutje qe bejne thuan nje fjali e cila nuk eshte shqip ( AMEN ), nese gaboj kerkoj falje prej te krishtereve. po me trego ku i ke ato fakte te cilet thua ti se shqipetareve u shkon vetem krishterizmi, po cka me bo me ateistet, po bektashit, po ato far deshimtaret e jehoves, sepse une prap te them se flas shqip , kurse si lutem une e shum shqipetare te tjere mos te mundoje shum sepse cdo njeri ka te drejte te lutet ne cilen gjuh ka deshire , vetem se prape te them mos ja fut palidhje kur nuk ke as nji pik njohurije reth feve.me fal se te them por nuk te besoj , sepse e shoh qe edhe ti je nje kundershtar i flakte i muslimaneve , sepse ti nuk e dallon te kuqen nga e zeza.qe ta gezojme se bashku te krishtere dhe musliman
" DHE NUK KA PASUR KURE , AS NUK KA TANI , AS QE DO TE KETE KURRE "GJUHA JONE SA E MIRE SA E EMBEL SA E DLIRE
ALL-LLAHU EKBER
------------------------------------------------
I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah
Se pari niku yt qe ke nuk pershtatet me mendimet qe ke pra te kisha keshillu ta besh ''wahabi''Postuar më parë nga ILyrium
Sa i perket Nenes Tereze, ajo ndoshta nuk u dha buke shqiptareve por ajo na dha nje emer.
E ai emer eshte qe papulli shqiptare eshte paqedashes dhe solidare.
Nese ti mendon qe dikush per te qene i mire per ne duhet patjeter te na jap nga 10 mije euro atehere me te vertete Nena Tereze nuk e kishte ate veti dhe mundesi.
Barca
qe qe a e paske msu edhe ti emrin vehabi a?Postuar më parë nga jimmychrist
Qe me bo met vet as vet se din se kush jan vehabit.
Ore xhimikrist, por qfar na vyen emri neve more, a ka mujt kjo me intervenu te ajo kisha edhe me i thon me qu ndihma ne shqipri se popullata eshte shum e varfer ??
Ka mundur por kisha nuk i ndihmon muslimanevesepse ska kurfar interesi prej tyre, ndera atje ne indi ka qen interesi ne konvertimin e budistave ne kristijan.
Edhe ti edhe te gjith kristijanet e dini perse nen tereza shkoi ne indi. Prandaj mos mu shitni ju ketu kinse ne spo dim asgje, hahaha sa me qeshet.
Mbetesh i pershendetur xhimi
ne radhe te pare halil une nuk jam kundershtar i flakte i muslimaneve .Postuar më parë nga halil_gostivari
shumica e shokeve te mi jane te besimit musliman, ne mos them te gjithe.
kalojme mire bashke me ta.shkojme e vime neper shtepite e njeri tjetrit dmth kemi maredhenie te shkelqyera . keto jo se kemi tolerance fetare por se jemi vellezer shqipetar dhe se feja nuk ka fuqine te na prishe shoqerine.
nuk do beja shoqeri me nje fanatik musliman , jo per gje por sjelljet e tij do te ishin jo normale per mu dhe per gjithe shoqerine time. sa per gjuhen qe perdorin te krishteret ja ke fut kot me ate "amin" nje fjale eshte ajo dhe ne rast se eshte e huaj. ju beni gjithe lutjet ne arabisht .
feja e shqiptarit eshte ajo qe zhvillohet ne shqip.
TE RROJE SHQIPERIA
Postuar më parë nga ILyrium
ilirium ti sdo jesh shqiptar besoj. se ska se si te flasesh me nje gjuh te tille per nene TEREZEN .
por nga njerez si ju kam degjuar te shajne dhe skenderbeun. prandaj nuk cuditem me mendimet e tua ka plot gjakprishur.
ti duhet te jesh nga diaspora besoj.
TE RROJE SHQIPERIA
Jo terili sja ke qellu ksaj here hiq. Un jetoj ne trojet SHQIPTARE.Postuar më parë nga terili1
Mos mendo tahs se un do qaj per nen terezen, ju e keni mitizuar sepse nuk eshte aq e mir sa qe e paraqisni ju. Vetem se i paska ndihmuar indianet neve na paska dhene emer, po mosni ore po a mendoni ju qe ajo pej xhepit te vet i ka dhon paret a? po kjo e shkret ka qen argat i Kishes Katolike, per ti realizuar ato misionet kishtare.
Normal se ashtu esht kush Lind Musiliman edhe dua te vdek por une njofi shum Shqiptar se e kan ndrruar Fen Po nuk Me intereson fare sa qka bein ata un i shikoi vetem punet e mia
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Terili:Cka je tuj fol ore kur cereku i gjuhes ton eshte e huaj.Gjysmat e fjaleve dhe vendeve ne trjoet shqiptare jan sllave,greke,turke,osmane,arabe dhe tash se fundi anglisht.dhe si rrjedhoje nevesi shqiptare duhet duhet te flasim shqip edhe kur te falemi edhe kur te pershendetemi .
Endej qyteti buz liqenit e mban emrin sllav: Pogradec,jabllan, gora.....etj
Nese ti e thot emrin e GOMES shqip,ateher edhe un selamin do ta perkthej shqip.ok?e me qindra fjali te tjera..A jeton ti ne endra...ne ta marrim fen sllavofileve?qe kan ardhur prej stepave dhe shpellave te karpateve te njohur me emrin"travari-sepse ne kembet e tyre eshte rritur bari prej baltes.
Pse spo pajtohesh me realitetin?
Krijoni Kontakt