Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Exclamation Program ose nje zgjidhje per wireless.

Jemi disa cuna dhe te gjithe kemi laptopa me wireless . Une ne fakt kam shume pak informacione per wirelessin .kam degjuar qe mund te behet shekmbimi i fileve nepermjet wirelessit . Di ndonjeri si behet ??

Pyetja e dyte ishte a mund te luajme counter strike me wireless . Dmth kam pare nje opsion Wģreless Lan dhe si e tille dmth eshte Lan kam menduar se mund te arrijme te bejme nje lidhje te tille dhe te luajme Lan .

Nese ndonjeri mund te na japi nje ndihme do e falenderoja . Kompjuterat perkatesisht jane Toshiba M70 - 254 eshte i imi dhe shumica e cunave te tjere kane Hp Pavilion dhe njeri prej nesh ka nje Assus... Shnet

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Mesa shoh qeka e kot me bo pyetjen ketu . Megjithate nese ndonjeri nga moderatoret di me thane ndonje gje per kete rast .....?

Po provoj te jap nje ndihme . Po me Wireles munde te behet shkembim files dhe munde te luani, vetem se jo keshtu vetem me loptopat. Duhet te keni edhe nje Access Point te perbashket dhe nje server qe te ndertoni nje rrjet ti jepni Ip secilit compjuter e pastaj munde te luani, Rrjeti eshte ngjashem si me del vetem duhet te keni nje Router qe te sherbeje si Acces Point, te ju jep valet te gjitheve.

TI the qe jeni disa shoke perndryshe per 2 veta lidhja me e thjeshte eshte ( per to per) dmth nje kabell e thjesht crossover, ose kabell e thjeshte interneti dhe instaloni IP version 6.

Lidhja munde te behet me kabell per to per edhe ne me shume se 2 kompjutera, mirepo lidhje pa Access Point me vale dhe pa access point nuk mundet.

Nese keni access point atehere shkruaj dhe do te ndihmoj me tej

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Ne rregull une kam nje flash wireless dhe kam nje card wireless te pc . Flash wirelesin e kam blere kur kam pasur nje pc tjeter mund te behet qe te bej lidhjen me pc e tjera me ane te ketij flash duke e vendosur tek pc ime .

Kompjuteret laptop kane karta wireles, mirepo ato normal duhet me marre valet prej diku pra. Dhe ky flash nese eshte USB stick per wireles nuk munde te kryeje pune. Ti paramendoje keta duhet te marrin vale dikund. Pra laptopet pranojne valet e rrjetit, mirepo nuk emetojne vale rrjeti. Paramendoje nje radio qe pranon valet mirepo nuk emeton pra, Prandaj loptopet nuk munde te sherbejne si qender e burimit te valeve dhe aq me pak USB stick. Pra Duhet nje Access Point qe emeton valet. Dhe ajo eshte nje Router. Nuk di a po kuptohemi por nese ke nje paisje qe emeton valet me antena, atehere munde te behet dicka, paisja duhet te konfigurohet. Dhe me siguri do te duhet nje server ose njeri nga kompjuteret te behet server.

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Je shume i qarte dmth njeri nga ne duhet te behet server megjithate nese ai arrin te behet server mund te arrij dot ta bej lidhje dhe te luaj me pc e tjera .Sepse une mendova se mbase mund te bej Usb stick ne funksionin e rotuerit . Kemi dhe nje lidhje peer to peer qe nuk eshte e jona po eshte e dikujt tjeter dhe besoj se ai perdor nje router . A mund te shfrytezojme kete lidhje per tu lidhur ne rrjet dhe luajtur.. Nese ndonjeri di si te behet konfigurimi ne rrjet te LAN me ane te wireless sepse nuk e kam idene ..... flm Mendimi Juaj ishte shume i dobishem .... . Deri tani te kam kuptuar shume qarte...

Tema tė Ngjashme

1. Vetėvendosja proteston dhunshėm kundėr planit tė Ahtisarit
    Nga Alienated nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 769
    Postimi i Fundit: 02-01-2008, 08:50
  2. Mustafaj: Kosovės t'i jepet pavarėsia e kushtėzuar
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 186
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 12:47
  3. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •