besoj se jo.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.....
besoj se jo.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.....
Ι DON'T HOPE FOR ANYTHING
I AM NOT AFRAID OF ANYTHING
I AM FREE
Postuar më parë nga bebushja
Plotsisht dakort me kete mendimin e bebushes![]()
Epo perderisa ne hoqem dore nga te gjitha komoditetet qe na ofronte jeta e jashtetokesorit dhe vendosem te jetonim ne kete planet, per me teper ne ShqiperiPostuar më parë nga DAJO
kjo do te thote se jeta e ketushme eshte vertet e bukur....sidomos jeta qe behet ne Shqiperi.....lame aeromjetet tona luksoze qe punonin me energji te paster dhe morem keto automjetet qe punojne me nafte....ku ka gje me te bukur?!Ne asnje vend tjeter te universit,nuk mund te gjesh vecori te tilla klimaterike,njerezore e jetesore si ne kete planet.....duhet ta quajme veten alienet me fatlume qe na ra rasti te veme ne prove aftesite tona dhe te kuptojme se sa vlejme ne te vertete.
Lumturia e perhershme nuk eshte shtruar neper monopatet e shkelura te jetes,por kjo rruge eshte mushur shpesh me caste lumturie....................
Dhe ca njerez te mencur thone se castet e lumtura vlejne sa nje SHEKULL.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
lumturi te perhershme nuk ka ne jete.........
po te ishte e lumtur jeta ma mir mos kishim jetuar fare..
jeta eshte bardh e zi......keq e mir.........gezim dhe vuajtje..
ctema koti vene disa kokrra....1 pjese rrejne,1 pjese filozofojne,pjesa tjeter ja fut si kau peles,1 pjese si pela mezit.....
nuk ka mer mendja se ka njeheri me lumturi te perhershme , jeta ka shum batica dhe zbatica , po nejse ne duhet ta jetojme
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Postuar më parë nga rina_
nuk te pelqen te jesh e lumtur pergjithmon??????????????\
mendim shume kurrioz!
Lumturia nuk eshte materialiste
Postuar më parë nga vipesha
ti vipesha do ishte mire qe sapo fillove te psotosh mendimet tua ,te mos i fillosh me kesi hipoteza.nuk besoj se debuton ne forum faqebardh,me kesi fjalime.
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 06-12-2006 më 13:47
Krijoni Kontakt