O njeri, a ki idene se pse ke dal ne ate Proteste? Kush po mendoni qe jeni ju bre me i shit mend popullit?Postuar më parë nga master2006
O njeri, a ki idene se pse ke dal ne ate Proteste? Kush po mendoni qe jeni ju bre me i shit mend popullit?Postuar më parë nga master2006
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
ku po jeton more ti, apo ne shqiptaret jemi mesuar gjithmon te durojm dhe te presim se do te behet me mir naj dit??
O Zotni, kush jeni ju qe flisni ne emer te Shqiptareve, e cka duan Shqiptaret?Postuar më parë nga master2006
Se cka don populli i Kosoves, eshte thene me voten e tij, duke i besuar institucioneve te tanishme.
Ate vullnet te popullit ju duhet respektuar. Nese doni qe te hyni ne jeten politike, e te beni me shume, urdheroni e formoni nje parti politike, aty edhe merreni besimin qe ju duhet nga qytetaret e Kosoves.
Perndryshe me veprime te ketilla dhune, ju beni ate qe Shkijet po bejne keto dite - Fushate kunder Pavaresise se Kosoves. E keshtu populli do t'ju njeh si Armiqe te Pavaresise.
Ndryshuar për herë të fundit nga Arb : 28-11-2006 më 17:29
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Hani pra, se edhe vetevendosja duhet te ekzistoje si grup. Ata i tregojne nderkombetareve se shqiptaret akoma nuk kane vdekur. Ne anen tjeter grupi negocius duhet te beje punen e vet.
Mos u merzisni shqiptare te Kosoves se Kosova se shpejti do e marin pavaresine dhe pas disa vitesh ajo do bashkohet me Shqiperin.
kjo që sot ka ngjarë thjeshtë mund të konsiderohet si zbatim i urdhërave të dhëna nga beogradi,për skak se vetëm shkjeve si dhe disa servilve dhe shërbëtorëve të tyre u konvenon destabilzimi i kosovës. zoti Master, shumë mirë të tha zoti Arb, ka kaluar koha e juaj që flisni në emër të popullit.Kjo ka ndodhur dikurë dhe mos u këtheftë asnjëjëherë.Tash flet vota e popullit e jo e rrugaqve
Siduket Albini është përpunuar shumë mirë sa ishte në burgje serbe,tani ai po e kryen punën e djallit .Guxoj të them kështu nga se klimë më të përshtatshme për të destabilizuar kosovën nuk ka.
Fjalt e tuja ne vesh te zotit.Postuar më parë nga Arb
Para lufte kom kutju se ky albin kurti osht nifar njeri po ky as njeri nuk ish. mos me dasht shtetin e vet hiq si te ky skam pa. njeri idiot edhe pa fe. veq zoti na rujt.
Protesta ka qene plotesisht e drejte, Cka kujtoni ju te shtyhet per shkak direkt te serbise dhe shqiptaret te rrijne si te vdekur.
Fjalet ruani mire dhe matni e peshoni para se ti flisni, Mos beni si Rugova qe i quante UCK terroriste e me pas u lut te futej ne varr ne mesin e deshmoreve terrorista. Albin Kurti eshte momentalisht koka e shqiptareve te Kosoves, njeriu qe nuk eshte shitur. Nuk ishin 10 veta aty por me mijera, prandaj kini mendjen cka flisni.
Politika e mjerimit nuk sjell askund, bota kerkon qe ne te jemi te urte qe te munde te luaje me fatin tone, sikur qe shtyu statusin pa pyetur askend. Kur ti sheh ato protesta ne Prishtine, Ahtisari do te mendoje disa here para se te nenshkruaj autonomine per Kosoven.
Gjithmone ne fillim revoltat duken keshtu. UCK ja eshte quajtur terroriste e dini mire, keshtu ndodh edhe sot me keto reagimet tuaja por kur ta shihni te verteten me vone mos nderroni mendjen pastaj.
Pastaj sa i perket zgjedhjeve qysh sot ekipi yne negociatore as qeveria ska legjitimitet sepse ne zgjedhjet e fundit kane dale 49 % te popullsise. Cka mendoni ju se mendojne 51 % te tjeret. Ne zgjedhjet e para kishte mbi 90 % , ne zgjedhjet e fundit kishte 49 % , kjo tregon se populli eshte i zhgenjyer nga keto kukulla qe na perfaqesojne. Me ligj duhet te anuloheshin zgjedhjet por UNMIKUT ju duheshin kukullat prandaj mbyllen syte para fakteve.
Gjithashtu mos harroni se te gjitha kuvendeve komunale te Kosoves ju ka kaluar afati, sivjet eshte dashur te mbahen zgjedhjet , pse su mbajten ??? sepse statusi, e pse u shty statusi, per shkak te zgjedhjeve ne serbi. Pse spo mbahen pra edhe zgjedhjet ne Kosove ne kete kohe ?????? Sepse e dijne te gjithe qe as 30 % e popullsise nuk del ne votim, dhe po presin edhe komunat serbet te marrin pjese. Nuk i keni syte ne balle qe shihni qe Kosova u be Bosnje apo cfare?????
Te gjithe ju qe ndjeni veten shqiptare duhet te ri shqyrtoni fjalet para se te akuzoni levizjen vetvendosje, e vetmja levizje qe merr parasysh vullnetin e popullit e vetmja qe mban gjalle autoritetin tone, e vetmja qe nuk lejon te neperkembet vullneti jone. Zedhenesi i NATO , tha sot se i kupton shqiptaret qe shprehin zemerim, e ju si kuptoni shqiptaret qe ndjehen te mashtruar!!!!!!!!!
Na kane rrejt o popull, po na rrejne, po na mashtrojne, siq na kane mashtruar gjate tere ketyre negociatave. Ska pavaresi nga keto negociata, ka autonomi substanciale, dhe bosnjezim te Kosoves.
Cdo levizje qe ngritet kunder rendit, kunder diktatures akuzohet dhe mbulohet me gaz lotsjelles, burgime e gjera te tjera. keshtu ja kane bere edhe UCK, po me vone e kuptuat qe UCK ja ishte nderi i kombit ju e quani ende terroriste.
Ne fund dijeni vetem nje gje, qe populli nuk do tju fale, do te gjykoheni nga populli siq jane gjykuar dhe do te gjykohen te gjithe qe ngriten kunder vullnetit te tij. Nuk do te munde te shtireni gjithmone, dhe kur te ju vije vdekja mos kerkoni te futeni ne mesin e terroristeve te UCK se siq kerkoi udheheqesi juaj.
Postuar më parë nga Mendimi_Juaj
Ketij shkrimit tend nuk ka asgje tjeter se cka ti shtohet.
Pajtohem Plotesisht me mendimin tuaj.
Edhe vetvendosja duhet te mendoj se nderkombetaret ja shpetuan b.. nga tankat serbe.. prandaj.. sduhet dal neper rrug si qen.. e me bo magarlliqe per 28 Nentorin..Postuar më parë nga qafezezi
Un sdi cfar denime marrin ata pse nuk burgosen? ka shum her qe dalin neper rrug si qent.. keta duhet burgos e mos me i len me dal e me humb te miren nga disa budallenj.. se bota na sheh.. por se besoj qe merr masa per keta hajvana.. se keta jan vec numer..
Turp i madh..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
ju diktatoret qe deshironi te burgosni shqiptaret , me mire krijoni kampe te perqendrimit sepse ishin me mijera veta sot ne prishtine nuk keni vend per te gjith ne burgje. Ose shendrrone krejt kosoven ne burg te madh si ne kohen e millosheviqit. Shiko merrni traktorat dhe ikni prap se po ju ze naj lufte e mbushni breket. dilni ne maqedoni e shqipni e pastaj pritni NATO ne tjau shpetoj ******, dhe te ju sjelle me helikopter pastaj per tju vendosur si kukulla ne udheheqje te kosoves, mendja e mbyllur nga frika e servilizmi sju duhet gje, Serbet spo tuten hiq me mbyll uren ne mitrovice ju shikoni merrni tendat se prap do te ju duhen
Krijoni Kontakt