Shpirt njeriu qenke!Postuar mė parė nga Tekanjozja
Kur te vij behari, ti kam borxh edhe une nje pale rroba banjo.
Shpirt njeriu qenke!Postuar mė parė nga Tekanjozja
Kur te vij behari, ti kam borxh edhe une nje pale rroba banjo.
Qyqa cuno mos mi ble te gabi mer ,se na zuni morri kuq amon mqafsh ........lolPostuar mė parė nga PRI-LTN
Ne boten e fjaleve qeshim
Ne boten e fjaleve qajme
Ne boten e fjaleve heshtim
Dhe gjithe boten ne boten e fjaleve e mbajme..........
Ca gabi thua ti? Do te ti qep vete. Vetem se me duhet te te marr masat.Postuar mė parė nga Tekanjozja
Ashtu qenka puna ti jap una masat 90.60.90 asnje me shum asnje me pak .....lolPostuar mė parė nga PRI-LTN
Ne boten e fjaleve qajme
Shiko se, une jam zanatci i pashkolle. Nuk i marr vesh kto kodet 60.90.60 une. Une te mas me pellembe.Postuar mė parė nga Tekanjozja
Postuar mė parė nga PRI-LTN
Temen e semes na re se me bone miss piggy cuno, jam mat vet un ene jam mu si marlyn monroe ,kshuqe mo na prek ka telat e zemres ............
Ne boten e fjaleve qajme
Po ti kete te thoshe qe ne fillim, ca me tregoje numrin e telefonit.Postuar mė parė nga Tekanjozja
Meqe ra fjala, shiko se ma ke dhene gabim numrin me duket se kur i bie me thote ajo goca: numri qe formuat nuk eshte i sakte.
Normal duhet me te thon ajo goca ,qe personi qe po kerkon osht ne maj te pemes tu morr cik sun ,se me ka dal boja, tashi qe e more vesh e du me thong modelin mundesisht , qe te rrezatohem mir ...........Postuar mė parė nga PRI-LTN
Ne boten e fjaleve qajme
pa pa pa pa, i dua tanga thote.Postuar mė parė nga Tekanjozja
Po une bleva gjithe ate cope moj, ku ta coj tani?
Edhe zbrit nga pema se ua hoqe trurin majmuneve, kane ngel me banane ne dore. Duhet dhe te hane nga pak.
Po ti re derman do me bosh brecka apo fuston ,po leji majmunet se edhe ato duhet te sodisin syckat ka pak, apo do me u ul ti ne ven te tyne ..........Postuar mė parė nga PRI-LTN
![]()
Ne boten e fjaleve qajme
Krijoni Kontakt