qe ne moshen 16 vjecar jam mesuar per ti ngas makines![]()
qe ne moshen 16 vjecar jam mesuar per ti ngas makines![]()
#VamosArgentina
Maqinen e ngava per here te pare 25 vjece.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Mire e ke ti po kur siguracioni eshte 1500 $ nafta 1500 $ service 1500 (me gomat) sa te kurseje i varfri njeri.Dhe po jane dhe 2 makina ne shtepi .....vajti rroga vjetore ....po nuk rri me mire ne shtepi thuaj??Postuar më parë nga ELDORADO
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
ne moshen 5 vjece me mbante plaku kshu ne timon dmth mbaja timonin :Pp:
kurse reth moshes 13 vjec kam ngar makin tamam me patent fallco ne greqi :PpP;p biles punoja edhe me motor me patent fallco gjoja isha 18 :P ca me kujtut :P
Partizoni
Kerrin e kam mesuar qe 14 vjec. Ne fillim mesova si te gjiroj rrotat, ma vone si te parkoj, pak me vone fillova te dal ne rruge. ne moshen 16 vjec mora patenten, dhe ne fund fillova te marr gjoba.
16 .
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
13 vjec e kam mesuar![]()
Pershendetje te gjitheve...
Une qe po ju shkruaj jam nje antare e re te ketij forumit.
Persa i perkete temes un makinen e kame mesuar ne moshen 20-vjec dhe patenten e kam mare ne moshen 21-vjec.
Mir Se Erdhe Mirela ne F/Shqiperia ja kalofsh sa me mire midis Nesh
E Gezofsh Patenten ec do e lagim
Shnet Gjith te mirat !!!
po po kshu ne teori i di unePostuar më parë nga BaLLaKumi
po ajo e shkret praktik si tja bej eeee .
qe kur vete ne market e parkoj 10 min larg atje ku nuk ka makina
se kur dal pastaj i bej nga nje viz te gjitha makinave te tjera ....
ME ka ndodhur para ca koke e parkova makinen ndermej nje escalade dhe fordi .
dhe kur dola te dyja ja lash nga nje shenj kujtim ..ika shpejt se po te kapen ata xha policet ta kenduan kengen e patentes pastaj ...
Krijoni Kontakt