Mbaj mend kur mora patenten korruptova nje Polic , me plotesoi fleten e teoriseI dhash 50, mije lek te vjetrra .
PS: car shteti kemi papapapapa looooooool
Mbaj mend kur mora patenten korruptova nje Polic , me plotesoi fleten e teoriseI dhash 50, mije lek te vjetrra .
PS: car shteti kemi papapapapa looooooool
14 po vellai mezor me le ti jap!
U bere ti me thote!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
un qe 7 vj dhe i bie te jem shoferi vjeter tani.
ps : babe un se kam me asoj kartoni patenten po e kam nga ato te vjetrat![]()
ZEMRA IME
ELBASANI
Edhe baba nga ato librat e vjeter e ka patentenPostuar më parë nga elbasanlliu_20
PS: por ngaqe nuk gjeta patenten e vjeter dhe postova Patenten qe ka dal tani![]()
Makinen e kam mesuar ne moshen 14 vjecare.Patenten e kam mare ne moshen 18 vjecare.Sa kam qene ne shqiperi e kam pasur pune qejfi qe kisha makine.Ketu ku jam e kam me teper te nevojshme.
Kam mesuar kur isha 17 dhe e kam marr patentin kur i kam be 18 ....... aa sa liri po te jep makina ... ama shtrejt , qka me be, ashtu e paska jeta .... pfffffffffff nimp
Ne moshen 15 vjece e kam marr nja dy here per here te pare por jo se di ta ngas tamam se sma meson njeri se kane frik se mbeta mbi makin pastaj e sme kap njeri:P:P
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Une per here te pare i kam dhene makines kur kam qene 17 vjece,por per ta msu tamam e msova ne moshen 18 vjece dhe po ate vit kam marre dhe patenten.
Une tani po e mesoj, dhe se shpejti e marr patenten![]()
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
15 vjec.Kur e mendoj, them qe kam fluturuar ne ate kohe.Pa patent,pa siguracion te makines e pa targa,kam hec naten neper lagje per nga nje muaj dhe pastaj kur bera 16 mora G1,dhe tani jam mese i regullt.
If u don't kill me,u r stupid.
If I'll see u after that, I'll kill u.
Krijoni Kontakt