Close

Rezultati i Sondazhit: E meritonte TOPIN E ARTE Cannavaro ?

Votues
45. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO ! E meritonte .

13 28.89%
  • JO ! E meritonte BUFFON .

10 22.22%
  • JO ! E meritonte HENRY .

13 28.89%
  • JO ! E meritonte RONALDINHO .

9 20.00%
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 141
    Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar më parë nga Del Monako
    Atehere ky eshte fundi i diskutimit, me duket se spo flasim per te njejtin lojtar.

Me vjen si cudi qe po hyj ne diskutim per nje lojtar Italion, se zakonisht i harxhoj fjalet per Hollandest e mi, po si duket fjale absurde si kto qe kam cituar me futen ne diskutim per Cannavaron.

Un po them vetem dicka, jete e mote e mbaj mend Fabio Cannavaron ne 11-cen baze te formacionit te kombetares Italiane edhe per me teper referimi i mbrojtjes Italiane, jete e mote e mbaj mend si lojtarin kyc edhe me prestigjoz te Parmes se atehershme edhe nje nga mbrojtesat me te mire ne bote, ndersa ti me thua ka luajtur mire vetem 1 vit. Tani ose po flasim per 2 Cannavaro te ndryshem ose ti po flet percart edhe na habise fare.

Nejse...

Per mua Cannavaro ka qen gjithmon i madh, edhe me plote goje,-" bravo i qofte" per punen qe beri ne boteror edhe topin e Arte e ka hallal. Xhelozirat e cmirat skane fund.

P.S: Mbrojtjes se Realit ska burre none ti boj derman. Reali lu me 7 sulmus.

Po flasim per 2 lojtare te ndryshem .... Po i thur lavde nje lojtari me karriere MESATARE ...

Ai Canavaro qe thu ti , nuk ka ekzistuar asnjehere ...

KOMBETARE !!!
    A e ke pare kombetaren italiane para ketij boterori apo jo ? Me thuaj nje BOTEROR apo EUROPIAN ,apo eleminatore ku ka shkelqyer ky superstari .... I harron gafat e Canavaros ne Kore ?

A e di ti qe MBROJTESI ME I MIRE I kombetares ne vitet e fundit eshte mbajtur gjithmone NESTA ? Ky konsiderohej pasardhesi i Maldinit ,e jo Canavaro ....
    Meqe ra llafi Canavaro nuk i afrohet per nivel Maldinit ,qe meritonte ne karriren e tij nje top te arte ...pasi ka fitu gjithcka , jo si Canavaro qe as scudeto nuk ka provuar ...

CANNAVARO lojtar me ekipet...
    Kur ka loz me Parmen ,shif pak formacionin e asaj skuadre ...do shofesh gjithe repartet me lojtare me nivel ,ndaj ecte ekipi ...Edhe Canavaro ne ate kohe nuk njihej si me i miri ne qarkullim ..
    Kur ishte tek Interi tregoi nivlein e tij medioker....Nuk mbaj mend sa penallti kemi ngrene nga nderhyrjet e tij...
    Shkoi tek Juve pas nje pislleku qe beri me Moggin (sipas pergjimeve telefonike) , ku ne bashkepunim i bene presion klubit ...
    Tek Juventus kishte karte jeshile te bente cdo lloj nderhyrje...imunitet alla Moggi .....Ka nxjerre jashte perdorimit per 6 muaj 2 lojtare te Lazios (as te verdhe nuk i jepnin arbitrat ) ...te shofesh nderhyrjet me 2 kembe bashkuar ,te vjen te puthesh nderhyrjet e Materazzit ...

Se me ke permend goditjet me koke ...Materazzi futi 2 gola ne boteror dhe cdo sezon ben nga 5-6 gola ne kampionat .. Keshtu qe nuk e shte ndonje gje e vecante se Canavaro futi 2 gola me Juven ne nje kampionat te pilotuar....Me kombetaren se kam pare te bej gol mikun ....

nejse ... secili mendimin e tij ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Inter,nuk eshte e vertete qe Cannavaro mund te bente c'do lloj nderhyrjeje tek Juventus.Ai ka dhene shume ne dy sezone me Juventusin c'ka te Inter nuk e ka bere per shume vite.
    Ti thua qe materaci ka bere gola me koke.Po mire kush ka me shume prioritet per te shenuar me koke Cannavaro 1.70 cm apo materaci 1.80 e ca ? Pastaj ne boteror e pame te gjithe se c'fare loje ka bere Cannavaro.
    Meqe mu kujtua.Ti qe thua sa penallti ju ka shkaktuar Cannavaro,po ne finalen me Francen kush ishte ai qe nderhyri ndaj Maluda dhe shkaktoi penallti ? Pra materaci dhe jo Cannavaro

Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Nese Topi Arte do vendosej VETEM per ato qe lojtaret dhane ne Boteror , TOPIN E ARTE fare mire mund ta merrte BUFFON , GROSSO apo edhe MATERAZZI ....

Grosso mund te quhet me deciziv (penalltia kunder Australise ...goli kunder Gjermanise...penalltia e fundit kunder Frances )....

Kasapit po i ndryshoj emrin per mos te patur paragjykime ....Po e bej brazilian MATRINHO ....

MATRINHO meriton Topin e Arte me shume sesa Canavaro (nese shofim vetem boterorin )...

Materazzi eshte golashenusi me i mire italian ne kete boteror ....

Golat e Materazzit SUPER DECIZIVE .... Sapo u fut me Cekine zhbllokoi rezultatin e nje dneshje qe nderlikonte kualifikimin e Italise .... Barazoi rezultatin ne finalen kunder francezeve.... Nxori jashte loje ZIDANE me sharje (pisllek prej tij , por futbolli njeh edhe keto gjera) ..nese Zidane do ishte ne fushe nuk dihet si do rridhnin ngjarjet....Shenoi penalltine ne fund ... Shto ketu edhe lojerat me nivel qe po ben tani (gol ne d erby ) ...kurse Canavaro ka mbaruar ...

p.s
    diskutimet e mia natyrisht qe jane pak me tifozllek ... se grosson d he matrinhon i kam interista ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga inter_forever : 18-11-2006 më 12:09
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Ke te drejte ne lidhje me boterorin.Edhe une do ja jepja Buffon pasi e meritonte me shume se c'do kush kete vit dhe ky shans nuk do i vije me kollaj.
    Pastaj me pak tifozllik flasim te gjithe por ca eshte drejte nuk mohohet

i/e regjistruar Maska e Deni Moskatit
    Anëtarësuar
    23-04-2005
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    25
    Do tme pelqente ta merrte Kakà , po nga treshja e pare them se e meriton Cannavaro per lojen e tij si ne kampionat dhe ne boteror . Buffon eshte portier shum i mire po mos harroni qe gjithmon para tij ka qen mbrojtja me e forte ne bote dhe shum pak raste kan ardhur para tij .
    INSIEME
    ...CON IL DIAVOLO IN CORPO!

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar më parë nga inter_forever
    Nese Topi Arte do vendosej VETEM per ato qe lojtaret dhane ne Boteror , TOPIN E ARTE fare mire mund ta merrte BUFFON , GROSSO apo edhe MATERAZZI ....
    Baaaah

Degjo ca po te them...sikur te ngelej Materazzi lojtari vetem ne kete rruzull, prap s'kishte per ta marre topin e arte.

Materazzi eshte nje lojtar qe pa filluar loja akoma, albitri duhet ti jape nje karton te kuqe edhe ti thote "per te mira ne gezime".

Per Cannavaron vazhdon te flasesh qiqra ne hell. Kshu qe sia vlen diskutimi.
    HOLLAND...

Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Del Monaco ....

Argumentat e mia per Canavaron nuk jane qiqra ne hell ..nese ke argumenta te mi kundershtosh bujrum ...

Lidhur me Materazzin e kam shkruar me lart ,qe i kam ndryshuar emrin ...e quaj Matrinho ... se sa degjojne emrin direkt e quajne kasap , pa vleresuar asnjehere ato qe jep ne fushe ......ndaj e kam bere brazilian per ti ndryshuar pak biografine ,se e ka me njolle ...

p.s
    sot pa Matrinhon ne mbrojtje na ka vdek Reggina me krose e raste goli ... ndihej mungesa 2 metroshit ne qender ...

Nejse... ....

Trajneri i Lazios Rossi deklaroi dje :
    << Cannavaro mori Topin e Arte , por nuk ja harroj qe me nxori jashte ''perdorimit'' 2 lojtare ne kampionatin e kaluar...>>

WENGER :
    << Mendoj qe HENRY eshte lojtari me i mire ne bote ne keto momente , eshte skandaloze qe nuk fitoi Topin e Arte >>
    Ndryshuar për herë të fundit nga inter_forever : 19-11-2006 më 13:19

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    U Desh Ronaldinho ta mer po hajt mo , suksese Canavaros
    #VamosArgentina

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Cannavaro is the best

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga _Elena_
    Cannavaro is the best
    ncuq mi RONALDINHO THE BEST
    #VamosArgentina

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fabio Cannavaro fiton 'FIFA WORLD PLAYER'
    Nga inter_forever në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 13:41
  2. Transferet për sezonin 2004/05.
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 06:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •