Edhe une te pershendesPostuar më parë nga Kinezi
Une jam kundra dhenjes se nenshtetesise shqiptare Janullatosit. Ky eshte mendimi im sepse me mire te jem i kujdesshem sesa pishman.
Nuk ka se cfare ti duhet.
O kinez qe ska ci duhet nenshtetesia Janullatosit une jam dakort, por me duket pak e cuditshme se nqs do ti jepet nenshtetesia perse do te jemi pishman?
Edhe ne nje shtet shume demokratik sic eshte SHBA-ja president duhet te jete nje shtetas qe ka lindur ne SHBA, nuk mjafton thjesht shtetesia. Nuk eshte e njejta gje por nje paralelizem mund te behet.
Mire qe e ke thene edhe vete qe ky lloj paralelizmi nuk eshte e njejta gje, megjithate je i qarte dhe e kupton.
I bukur ai shembulli qe dhe por ama ke SHUME me teper shembuj 100% te kundert nga ai qe dhe sic e dine te gjithe, kisha greke ka interesa te kunderta me ato shqiptare.
Ore kur do te fillojme qe ti japim trurit pak xhiro dhe te leme kishen greke te beje pune e saj dhe Kishen Shqiptare te beje pune e saj. E kemi thene kaq shume here se interesat e Kishes se Krishtit jane te njejta ne te gjithe vendet, shpetimi i njeriut dhe mos ngatero misionin e kishes me ate te atyre qe e instrumentalizojne fene ne favor te perfitimeve te cfare do lloji.
Pershendetje,
Krijoni Kontakt